Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

World of tanks

 

NápovědaFórum » Pokec  

Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku   1  
World of tanks
Byť je toto vlákno v sekci pokec, chovejte se zde k sobě slušně a nenechte herní emoce ovládat svojí mysl, tak aby ani zde nemusela redakce zasahovat při případných osobních půtkách a animozitách.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   23.10.2018 03:52 Muž @ Afropithecus [298] Re: azonic
Gratulace palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.10.2018 14:15 Muž @ azonic [63] - Rostliny
Fotka k příspěvku Tak se konečně podařilo palec
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.05.2018 22:03 Muž @ Prašan [3006] Re: O.Tom
Tiež mám štvor jadro a rovnako sa nudí :-)
U mňa najväčší problém po update spôsobila zdielaná grafika.Jednoducho to nemá šancu dávať v hrateľných medziach. sad
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.05.2018 19:06 Muž @ O.Tom [394]
Tak ten nový herní režim, který je teda aktuálně časově omezený jen na tento měsíc.. je obrovská mapa 3x3 sektory, kde každý sektor je velký jako průměrná běžná WoT mapa.
Je to příjemná změna, je to něco ve stylu BF, jsou tam respawny, buď se útočí nebo brání.
K dispozici jsou různé akce jako vyslání průzkumných letadel, bombardování a pod.

Údajně to dělala pro WG nějaká externí skupina, čemuž bych i věřil... WG 5 let umělo dělat pořád dokola stejně špatné věci.. 3 roky starou mapu zasypali sněhem a nazvali to nová mapa.. např.

Ovšem, i když frontline je fajn, ukazuje to opět nepřipravenost WG, protože to nezvládají procesory... přesněji WG nezvládá optimalizaci a pro více-jádrové procesory.
Mám tam dropy k 15 FPS... 4 jádro na 3,2 GHz a ve správci úloh je vidět, jak je vytíženo jen jedno jádro, zbylé 3 se nudí na 20%.
Grafické nastavení nemá u mě na nic vliv.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.05.2018 12:32 R Muž @ Mrakoplash [1719]
Zkusil jsem po několika měsících a běhá to snad líp než předtím. Nicméně, nehraju pravidelně a nové mapy neznám. :-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   20.05.2018 21:47 Muž @ Prašan [3006]
Už to nehrávam.Pri 12fps a 90 ping sa to nedá.Bohu žiaľ si Wargaming prechodom na Core kopec hráčov odpísal sám.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   20.05.2018 13:03 Muž @ O.Tom [394] Re: azonic
jj a jezdím frontline co tam teď je.
Po letech něco dobrého.
Ale chce to dobrý komp...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   20.05.2018 11:50 Muž @ azonic [63] - Rostliny
čau tankáni, žijete ještě?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   10.04.2018 19:02 Muž @ Prašan [3006]
Z nudy som začal hrať Blitz.
500 batles 500 kills
WN8 3888 super unicum
Win rate 68%
stydim

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   04.04.2018 12:17 Muž @ Rounce [14] Re: azonic
Já sem tu T29 taky nehrál skoro rok a tuším z 90-92% mě to skočilo na 96%. Protože sem se bál aby mě ty procenta moc neklesly po nepovedené bitvě :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   04.04.2018 11:44 Muž @ Prašan [3006]
Kedže s rukou nemôžem hrať a tá grafika i ping u mňa je bieda,tak som dnes zapol jedinú hru.Vravím si,ostanem na baze a čo príde uvidím.
Stihol som za ten čas nechtiac odstreliť našeho,sundať jednu nepriateľskú heavy,dať damage na 4 miesto v tíme a získať splnenie úlohy zo 4 posilovačmi.Nakoniec ma na mieste dostala artina,to som sa aspoň jednou rukou snažil posunúť trocha dopredu.Výhra.
Potom som to odstavil aby som to hráčom nekazil. :) :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   03.04.2018 20:41 Muž @ azonic [63] - RostlinyRe: DavFM
To je tím, že jsi ho dlouho nehrál a změnily se požadavky na marky a to že ti to spadlo ó procento za špatnou bitvu je normální. Já si třeba v neděli koupil AMX 13 57 a včera jsem měl 84,7%, dnes jsem si dal jednu bitvu která byla hodně povedená, kouknu na marky a mám 75% to mi hlava nebere.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   03.04.2018 19:23 Muž @ DavFM [910] - Corydoras&ApistogrammaRe: Rounce
Mi se ti to s těma hvězdama/pruhama zdá nějaké pokažené. Odjel jsem po cca roce jednu bitvu s ELC, jenom abych zkusil jak moc ho doj***li no a po celkem obyč. bitvě mi přiskočil třetí pruh. Úplně za nic. No a hned po další obdobně mizerné bitvě mi ty procenta spadly na 93,9% Tak nevím...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   03.04.2018 18:26 Muž @ Rounce [14]
Tak dneska po parádní bitvě třetí hvězda na T29
wotreplays.eu/…

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   27.03.2018 12:15 Muž @ Prašan [3006] Re: Jirsyko
Skúsil som, nepomohlo.Mne pustí len zvuk a obrazovka ostane stáť,tam ako je heslo.
Edit: Už je to OK.Pomohlo zmazanie preferences.xml
eu.wargaming.net/…

No i keď som vypol 3D vykreslovanie a nastavil manuálne,tak je to pozerateľné.S hraním je to trocha horšie 12 FPS a 70 ping.Hrával som niekde okolo 20-30 FPS a 40 ping. :-(
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   26.03.2018 23:42 Muž @ Jirsyko [0] Re: Prašan
Mám taky obstarožní krám ale jede mi to. Problém nastal po updatu Win10. Padalo mi to po spuštění, ačkoliv vše povoleno. Pak jsem našel radu, takže pravým klik na ikonu, vlastnosti-kompatibilita-a zatrhnout okno "vypnout optimalizace režimu celé obrazovky" třeba to máš taky tak. Hra SD kupodivu jede lépe než před tím
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   26.03.2018 13:03 Muž @ Prašan [3006] Re: Rounce
Mne to stále nejde a ani z podpory sa mi neozvali.Zatiaľ som si doma na marodke z nudy pustil WT blitz.Tam excelujem,kedže to hrám cez PC smich Toľko výhier si snaď vo Wote ani nepamätám.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   26.03.2018 10:24 Muž @ Rounce [14]
Fotka k příspěvku Jedna povedená až mě překvapilo kolik tady ten tank vydrží
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   26.03.2018 08:40 Muž @ NHKG [3170] - Jihoamerické Cichlidy a eLkaRe: DavFM
Ty to hraješ? Kdyby si chtěl nekdy dát četu s noobem, tak se ozvi. Poslední roky už hraju minimálně, samotného mě to nebaví a hledat klan se mi s mojí minimální aktivitou nechce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   24.03.2018 09:12 Muž @ DavFM [910] - Corydoras&ApistogrammaRe: Prašan
Já to taky hraju na kalkulačce, stará cca 10 let, i3. Mám teda nějakou úplně slaboučkou grafickou kartu, tu tam mám ale jenom proto, aby šlo pracovat na dvou monitorech zároveň.
Takže všechno na absolutní minimum, což mi tak nějak nevadí a musím říct, tento 1.0 patch za mě super. Dýl se načítám do hry, ale pak mám lepší fps (nikdy nejdu pod 30,většinou 40-50, kdysi bývalo i 10fps) a hlavně, ty mapy jsou teď takové nějaké placatější, míň koridory se mi zdá. No a jelikož hraju hlavně LT, tak jsem s tímto rozhodně spokojen.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   22.03.2018 10:41 Muž @ Prašan [3006] Re: O.Tom
Je pravda,že už ten noťas mám asi aj 10-15 rokov.A v ASUS-e ma nemajú tak radi,že by mi jeden darovali :-) Kľudne by som bral i zaprášený :-)
Edit:Von nemôžem,nemám vychádzku.Marodujem s lakťom.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   22.03.2018 10:33 Muž @ O.Tom [394] Re: Prašan
Ne že bych směřoval někam konkretně :) jen se snažím přemýšlet, co všechno by mohlo způsobovat problémy.
No ale ta grafika... nejdřív jsem si myslel, že máš alespoň základní GeForce, pak tedy, když už Intel, tak HD 3000 nebo vyšší a ty máš jednu z prvních Intel HD Graphic:)
Asi bych ten notas zaklapnul a šel ven :) U nás je dneska hezky...
A jestli je to konec s WoT, tak buď rád a ber to pozitivně... je to jen a jen P2W srajda.
V prvním roce ta hra měla prémiové tanky spočitatelné na prstu jedné ruky...
Dnes... je každý týden akce... prémiový tank týdne a každý měsíc nějaký nový.
Samozřejmě ty nové jsou OP, aby to každý kupoval a staré se stávají nepoužitelnými.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   22.03.2018 09:48 Muž @ Prašan [3006] Re: O.Tom
Na odinštaláciu používam Revo,ano zmazané.
Procesor Intel(CR) Core(TM) i5 CPU M450 2,4GHz (2,7 s turbom)
Noťas mám ASUS K52F/K62F Series - konkrétne X52F

Zrejme viem kam mieriš.Posledné zadané nastavenie je zle a NTB ho s integrovanou grafikou nezvláda.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   22.03.2018 03:03 Muž @ O.Tom [394] Re: Prašan
Tak, myslel jsem si, že tam máš alespoň nějakou základní geforce a pod. grafiku.
Integrovaná Intel pro kancelářskou práci asi nikdy nebyla moc myšlená na hry :) navíc, jestli ten noťas už má nějaké své roky...
Pří té přeinstalaci WoT, smazal jsi i soubory s uloženým přednastavením hry ?
c:Users*jméno přihlášeného uživatele*AppDataRoamingWargaming.net
Co přesně to máš za procesor ? Jaké je jeho modelové označení ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 18:35 Muž @ Prašan [3006] Re: Rounce
Ta hromada rusákov ma si myslím lepšie kalkulačky ako my na slovensku.Kedže u nás si predajca zaráta do ceny vyššiu daň.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 18:31 Muž @ Prašan [3006] Re: O.Tom
Skúšal som aj tú voľbu spustiť na pôvodné grafické nastavenia a nepomohlo.Komp mi beží na high performenc a grafiku Intel som skúšal i na vykon i na kvalitu a tiež nepomohlo.Teraz je grafika na vyváženom nastavení.Používal som 1366x768 v okne,teraz mi otvára štvorec.A keď hru nespustím,tak sa neviem dostať k nastaveniam obrazu hry.Procesor mám i5-ku ten by to zvládať mal 4GB ram/500HDD.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 17:50 Muž @ Rounce [14] Re: O.Tom
Esi ten novější engine nepřestal podporovat starší typy grafik, ale zas to hraje hromada rusáků na kalkulačkách tak nevím
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 16:34 Muž @ O.Tom [394] Re: Prašan
Havoc a všechna ta vylepšení by se měla zapínat volitelně ve vylepšené grafice, minimální základ by měl být pořád stejný.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 14:53 Muž @ Prašan [3006] Re: O.Tom
Pustí ma po synchronizáciu doplnkov,potom hudba ale obrazovka ostane zaseknutá ako pri prihlasovaní.Následne sa mi celý klient vypne a tu som skončil.
No nový NTB nemám takže som s World of Tanks asi skončil.(to všetko po novej inštalácii)
Ešte v starej to síce šlo,ale ako som písal na zdielanej grafike aj s SD klientom je obraz nedoostrený a sa to takto nedalo hrať.Nie všetci máme nadupané kompy za 1000€ a viac.
Hold skončil som. :-O
Ten Havoc je super vec ak má človek nadupané PC.Pre hráčov ako som ja čo to hrali na SD klienta,je to KO.
Ak ma aj pustí cez synchronizáciu doplnkov,tak jedine na bielu obrazovku s hláškou:,,chyba grafickej karty,aktualizujte ovládač.A kedže ten mám aktuálny,tak je to definitívne KO od Wargamingu pre hráčov zo zdielanou či slabšou grafikou.
Pozerám,že ale s aktualizáciou 1.0.0 budú dočasne nefunkčné servery - možno tam je problém.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 14:36 Muž @ O.Tom [394] Re: Prašan
Nevím no, noťas nemám, grafika mi zvládne i nejvyšší ultra vylepšenou grafiku, ale hraju to na standradní, protože mi to vyhovuje.
Procentuální zatížení grafiky po updatu mám stejné jako před, akorát jsem si musel vše nastavit znovu... protože se hra po updatu snažila být chytrá a nastavila mi doporučené hodnoty...

Taky třeba u nvidie vyšly i nové ovladače, které mají optimalizaci pro WoT 1.0
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 14:28 Muž @ Prašan [3006] Re: O.Tom
Možno to nemá vyšie nároky ale bez vyhladzovania a podobne je tank rozmazaný a prostredie okolo tiež.Ako píšem aj som preinštaloval SD klienta(hru na novo) a teraz ju nespustím vôbec.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 14:26 Muž @ Prašan [3006] Re: ondralomnice
Hral som SD klienta.Odinštaloval som hru a nainštaloval na novo.Teraz mi dokonca absolutne nechce hru spustiť.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 14:05 Muž @ O.Tom [394] Re: Prašan
Nevšiml jsem si nějakých zvýšených nároků při nízkém nastavení.
Update přinesl spoustu nových věcí a vylepšení, ale jen u vylepšeného režimu grafiky.
Máš určitě zaplý standardní režim grafiky ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 13:07 Muž @ ondralomnice [65] Re: Prašan
tak místo HD přeinstaluj na SD
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.03.2018 12:31 Muž @ Prašan [3006]
Tak dnes nabehol havoc.Bohu žiaľ pre užívateľov staršej mašiny či zdielanej grafiky je to koniec.To sa proste nedá hrať ani na minimálnych nastaveniach.Vidím to tak,že som asi s hraním skončil nadobro.Všetko prostredie na minime je rozmazané i tank je na tom rovnako.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   15.03.2018 10:42 Muž @ Rounce [14] Re: azonic
Pro mě to bude cca po roku důvod abych tu hru znova zapl :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   12.03.2018 18:06 Muž @ azonic [63] - Rostliny
Fotka k příspěvku Tak jak se těšíte na patch 1.0? Pár bitev jsem si na testu dal a musím říct, že ty mapy jsou hodně povedený palec navíc na Stepi je nová artyna smich
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   10.02.2018 13:37 Muž @ Prašan [3006]
Mám ho už dávnejšie,dal sa tuším vyhrať.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   10.02.2018 11:24 Muž @ azonic [63] - Rostliny
Fotka k příspěvku Pánové pokud chcete hodně zábavy za málo peněz tak doporučuji Panthera M/10 palec teď se dají ve WOTku vyměnit tanky tak jsem dal na protiúčet T28 HTC a pořídil si tohohle mazla hop
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   09.02.2018 23:35 Muž @ Prašan [3006]
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Jedna, z milióna prehier vo World of Tanks. stydim
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   08.02.2018 16:02 Muž @ Rounce [14]
Jak tak čtu ofiko forum a reakce na nejnovější patch tak se WG převedlo :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   07.02.2018 23:22 Muž @ Prašan [3006]
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku stydim Mohol som to vyhrať no arta spravila jump zo skál a ATčko som nešťastne minul a vypršal mi vtedy čas. stydim
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   25.01.2018 00:54 Muž @ BuldozerGT86 [45] - Prodám - Tlamovce
Kluci já to přestal hrát cca rok a něco mám klídek... Klukovi jsem pořídil PS4 s VRkem a mám postarostech. Prostě zapne a hraje :-D Naposled když jsem to hrál tak zrušili CHAT a už jsem nemohl psát NooB click arty :-D Tolik her kde jsem nasypal desetitisíce a teď je nehraju... Škoda peněz.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   17.01.2018 20:12 Muž @ O.Tom [394] Re: azonic
Což jen potvrzuje P2W, s normální municí netrefíš protože letí pomalu a pokud tak neprobiješ, ale s prémiovou to všechno bez problému vyklikáš...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   17.01.2018 20:05 Muž @ azonic [63] - RostlinyRe: O.Tom
Tak u goldů nejde jen o průbojnost ale i o rychlost granátu. Je spoustu tanků co hraju full gold jen kvůli tomu, že ty APCRka lítaji prostě rychleji a lépe se s tím trefují light tanky a celkově všechno co se rychle hýbe.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   17.01.2018 19:38 Muž @ O.Tom [394] Re: prasan
Globální chat je naprostá zbytečnost a moderátoři tam jsou odjakživa.
Rozdávají BAN když nepíšeš anglicky.
Přijde starší tatík,angličtinou nepoznamenaný, má nainstalovaného klienta a hru s češtinou, uvidí globální pokec, něco tam 2x napíše česky, třeba jen Ahoj, šel by někdo CZ/SK do čety ? a dostane chat BAN na týden...
Čistá ukázka logiky a inteligence WG.

Celou hrou jsem aktuálně tak znechucen... po těch letech se to změnilo v čistou P2W sračku.
Hraju public, tier 9 a proti mě tier 10 full gold klikači.
Jdu tedy hrát týmovou hru, tier 8 vs tier 8 a proti mě samé OP prémiáky a full gold klikači.
Defencer, WZ-120-1G FT, Liberte, Patriot, Lowe, Lorraine atd atd... ty tanky už jsou samy o sobě OP, na stejném tieru prostřelí cokoli a ještě ti ubožáci jezdí full gold, aby ani mířit nemuseli a vyklikali všechno na autoaim.
Veškeré herní situace, pestrost vzniklých situací, které musí tým řešit, je zabita tím, že se nabijou goldy a jednoduše se to vykliká... jakákoli situace se vykliká goldama.
Chce se mi zvracet
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   17.01.2018 19:10 Muž @ Prašan [3006] Re: azonic
Ja bleju už aj s tej hry samotnej. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   17.01.2018 19:08 Muž @ azonic [63] - RostlinyRe: prasan
Globální chat je absolutní zbytečnost ;-) každej se tam má potřebu jen vyblít když se mu nedaří ve hře, normální člověk tam raději ani nekouká.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   17.01.2018 17:43 Muž @ Prašan [3006]
Na globalnom chate konečne po rokoch moderátor.A kde bol doteraz za naše peniaze? rozzureny
Celý Wargaming je jedna banda...... rozzureny

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   22.12.2017 03:09 Rado – Vianočná atmoféra
Za 3 dni som to splnil i bez premium tanku.Za každú úroveň som si vybal vyskúmaný tank.No okrem desiatky,tú vyskúmanú mám len jedinú.Okrem toho som aj v bežnej krabičke získal nemecký B2 a ruský T28E.
Takže som si doplnil garáž o 11 tankov.Celkom fajn je nanovo prerobený systém kamufláže - až na to,že pri úzkom monitore ako mám na NTB(....x768) nevidím poradne na kamuflážou upravovaný tank.Chcelo by to užší riadok s ponukou alebo aspoň možnosť jeho zasunutia pod úroveň tanku.Inak ok,tieto sviatky som aspoň raz spokojný.
Byť je toto vlákno v sekci pokec, chovejte se zde k sobě slušně a nenechte herní emoce ovládat svojí mysl, tak aby ani zde nemusela redakce zasahovat při případných osobních půtkách a animozitách.
Žádná předchozí stránka
Přejít na další

[1] ...... 121

Zpět na obsah sekce Pokec Přidat příspěvek • Zobrazeno 57671x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - http://rybicky.net/forum/18456-world-of-tanks