Aquatera Olomouc
Skvělá podívaná...jen jsem čekal větší výběr akvarijních rybiček, to jediné mě zklamalo. Stáněl jsem parmičky a byly tak jen ty co mám

ale jinak super.

2
[347] - Halančíci 01.03.15 13:59 doklwnik Jen pro zajimavost.
Kolik bylo platicich lidi ?
Vzal jsem tam dnes dcerku a mam pocit, ze tech rodicu melo ten stejny napad mnoho

Nakoupeny rostliny, zradlo atd. Spokojenej navstevnik
Velke diky poradatelum
Super jsem rád ,že se burza líbila
tak kořen koupen, vrčivky taky a k tomu čtyři myšky

pokojenost ;)
Děkuji, snad ho tam někde najdu

Tak koukám že bude na burze veselo

s kořenama počítám

šneky mívá fa.Ryst, jaké druhy přesně netuším.
Ahoj, budete někdo prodávat šneky a mlže Clithon, Neritina, Brotia pagodula a Corbicula javanicus??
Díky,

GAGAL napsal: Pravda pravda , tak to si určitě vyberete
I když já jsem spíš jako lusk. (tak křivý a zelený)
Furt lepší jak lusk než krev a kroupy - hotové jelito.
Pravda pravda , tak to si určitě vyberete

I když já jsem spíš jako lusk. (tak křivý a zelený)
Dobrý den,

bude někdo na aquatera Olomouc prodávat kořeny? Potřebovala bych

Starší reakce
Asi bucefalandry a nějaké mechy.
Dobrý den, budete mít někdo na burze 28.2. elegansky (novoheterandrie sličná)??????
A jaké rostlinky budete prodávat?
Starší reakce
Aloha,
sháním malé ancíky. Neměl by někdo z Ol na prodej pár prcků?
Díky
Starší reakce
to je možný

Lidí bylo tak nějak stejně ,ale chodili jste průběžně. Jindy je to "tlačenka" a pak nic

a jinak burza supr, lidí nebylo tak hrozně moc

děkuji za vrčivky, plavou si v akvárku a už mají barvu

Gagalku přivezu malé,komorní těleso-dva houslisty a asi deset houslistek-nemohu se na ně vynadívat,hlavně co předvádí ti samci

!!!Více jich brát nebudu,je třeba uspokojit chtíč brněnských fajnšmekrů za týden! A pro Niky-habrosusy mám a pygmaeusy rovněž,tedy přivezu!
když už se tu mluví o méně běžných rybkách ... nebyly by k sehnání Razbora Axelrodova a Pancéřníček třískvrnný ?? Ptala jsem se v Olmiku už všude

Ty máš houslisty ty jsem kdysi chtěl k lezcům.Ti se hned tak nevidí

mimo jiného raritní kraby Uca tetragonon (fidler crab),jinak také krab houslista.Další zajímavé,méně běžné rybky,jako nožovka běločelá,krásné dospělé kusy Farlowela gracilis,otocinclusy a spoustu dalších!

Firma Dajana měla takové přání. Ale třeba vymyslí něco i pro " nefejsbukáře"
Ano dnes by mi je mělo výstaviště potvrdit.
Mohla by být i nějaká soutěž pro nás, kteří nejsem na FB?
Uz se nejak rysuji terminy na rok 2015 ?

Chcete zdarma získat tyto krmiva ? (viz foto) podívejte se na náš Facebook, kde naleznete potřebné informace.
www.facebook.com/…

Firma Dajana (
www.dajanapet.cz/…) pro Vás na sobotní burzu připravila vzorky krmiva zcela zdarma..
A jak je získat? Stačí se stát fanouškem Dajany na Facebooku (
www.facebook.com/…)
a říct u pokladny „Jsem fanoušek Dajany“ a vzorek krmiva je Váš.
(Pozor, počet vzorků je omezen!! Proto neváhejte a „lajkujte“! )
Starší reakce
Super fotky!
Na jedné jsem zrovna i já.

Sakra hodně času na dojíždění. Narovinu se nedivím, že se Ostravu nikomu moc fotit nechce, je to náročný na nervy s těma tlačenicema, a každej chce být u všeho co nejdřív. A pak tu máme ty vysoké lidi nebo naopak ty nejmenší, díky kterým u všeho musíte strávit 3x více času.
Nádherné fotečky. Moc chválím. Doprkvančic, proč něco takového nefunguje v Ostravě? Největší burza v republice a poslední fotky máme z 15.6.2014. Kolik by to stálo Vás zaangažovat i na Ostravu?
0
[347] - Halančíci 21.09.14 11:30 doklwnik 290,-/ks L 134, vel. tak 2,5cm.

A když vydržíš až do zítřka, uvidíš i zlaté prasátko!

Vůbec netuším. Popravdě si ani nejsem 100% jistý, jestli to byli 134. Ale byli taky nějací pruhovaní, takže je to docela možné. Na ryby jsem moc nekoukal. Za to rostliny jsem prošel důkladně. Docela mě překvapovaly některé ty echinodory obřích rozměrů.
A nevíte za kolik byly?

taky jsem chtěl pořídit, měl sem nabídku za 600 4cm

Za mě to vyhrála tetra slepá

a konečně jsem sehnal nějaké loricarie za skvostnou cenu

, koupil dva páry čichavců zakrslých a nějaké rostliny. Já dnešní burzu hodnotím kladně

.
Vetřelec?

Zrovna ses s někým bavila, tak jsem nechtěl rušit.

Nebudu ti asi potřetí opakovat, že se nemáš bát mě oslovit, já jen čekám, kdy tam poznám nějakou novou tvář z tohohle serveru!

Přidat reakci
1 ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19307x