Přihlásit se RYBICKY.NET »

Ostrava - prodejny

NápovědaFórum » Ostatní  

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Ostrava - prodejny
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ciffik Re: Aforte
Hornbach bere kytky od Dennerláků ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aforte Re: Ciffik
Jo ten pán je opravdu dobrý prodejce. Ještě, že ho přijali. Já tam koupil tři kořeny finger wurzel po ca 180,- Kč. To není dost. Třeba na internetu se pohybují i přes 200,-Kč. Jen Macenauer je má za 156,-Kč, protože je dováží. Zase v Hornbachu je uvidím a můžu si vybrat.

btw. v Hornbachu mají opravdu nádherné a zdravé rostliny. Sice dražší, ale je to Tropica myslím :)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Ciffik Re: Aforte
Hornbach má ty kořeny (alepsoň ty finger woody) strašně drahý cca 400,- za kořen, který na burze seženu za 100,-

dneska jsem byl v tom Olomouckým, zaujalo mě 5 věcí - 1)velmi ochotný prodavač - koukal jsem na filtry, pozdravil a hned mi nabídl, že mi je klidně rozbalí coze padla mě brada - dlouho jsem takový přístup nezažil. palec 2) mají tam eheim 2213 s dvoukohouty a filt. médii za 1300,- 3) nano cube od EHEIMU (něco na styl dennerle, ale dost drahé) 4) nano cube 60l od dennerle - asi jsem se zamiloval, něco mi říká, že si udělám pěkné vánoce smich 5) pěkné rybky, žádný příznak nemoci, žádná mrtvolka...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aforte Re: Fazca
Nevím, jestli je v Ostravě Hornbach, ale určitě bude. Já si našel opravdu pěkné kořeny z velkého výběru v Hornbachu v Olomouci ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Fazca
zverimex u zajicka...v dubině :-D tam jsem si jeden kupoval, jsou tam ale záleží jak velké zháníš, jinak na burze bývají zas i hodně velké palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aforte Re. Fazca
Někde jsou i vyfocené: www.rostlinna-akvaria.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fazca – Dekorace
Ahoj,už jsem to tady hledal ale nemůžu se dopátrat,mohli byste mě poradit obchod kde se prodávájí kořeny?a to jak e-shop či kamenný obchod v ostravě,ale asi by byl nejlepší kamenný obchod protože si to tam člověk může obhlédnout a většinou na netu jsou ilustrační obrázky.předem děkuju

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 3  - Teenka
Jestli někdo budete mít cestu přes centrum Ostravy,mrkněte do EXOTICU ZOO naproti tram.zastávce Důl Jindřich,máme široký výběr akvarijní techniky,provádíme měření Vámi přinesené akvarijní vody rybiček i krásných rostlin máme dost a ceny se snažíme držet při zemi :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - danosh Re: predator3313
no ta moje fotka není bůh ví jak dobrá, fotil jsem to sice zrcadlovkou ale chtělo by to makroobjektiv, seťák 18-55mm na takové fotky už nestačí :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Jjapan
Pravda... :-D ono si ji puvoně koupila moje polovička, ale pak zkončila u mě pivo
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jjapan Re: predator3313
No tak teď jsi mně dostal, ale dle mně 175. Hele nic to nemění, že i za těch 145 je to mazec. pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: danosh
:-D jo ja vím, mě trvalo nvm jak dlouho než jsem taky udelal fotku do toho seznamu :-D a neni tak pěkna jako tvoje
určitě si je kup, jsou to nádherné hejnovité rybky, které neúnavně plavou po celém akváriu, není snadné je vyfotit
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: danosh
potlesk Dobrá fotka, tak všem díky :-D až tam příště budu tak jich pár vemu potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: O.Tom
No já právě mam jen asi 6 kousků tak chci přikoupit :-D a řikal jsem si že mají v tech názvech zmatek, nebo v tom mam zmatek já
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Jjapan
175? stála 145 mam ten pocit :-D jednu mám v akvarku v te době ještě nebývaly na burze :-O

ale uvažuju že na příští burze koupím druhou :-D
Ahoj, já jsem si tyto rasborky kupoval minulý týden, mám jednu vyfocenou v prezentaci u seznamu ryb a musím konstatovat že se opravdu jedná o rasborku skvrnoocasou.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - O.Tom Re: predator3313
Já si je kupoval, už kdysi, snad v sekci o Hornbachu se psalo že jsou to jiné než uváděné, ale za těch 7 Kč.. jako hejno vypadají taky dobře :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jjapan Re: predator3313
Já byl v Hornbachu v pondělí a viděl jsem tam jen Razbory klínoskvrné a Razborky trpasličí. V Hornbachu u Svinova.

P.S. Nejvíc mně tam dostala Krevetka Molucka za 175Kč ne mazec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 – Hornbach
Nevšimli jste si náhodou někdo v hornachu (v jednom nebo druhem), jestli tam mají správně určenou razborku bornejskou...mám pocit že ji tam takle mají, ale vypadají celkem jako moje razbory skvrnoocasé :-D a navíc jsou jen za podezdřelých 7kč

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - majka93 Re: GAGAL
já bych potřebovala jen komplet prvky (bez dusičnanů a fosforečnanů).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - majka93 Re: GAGAL
já ho tam právě taky nenašla. byla jsem v neděli na burze v ostravě a hledala to tam ale bylo tam tedka tak našlapáno, že jsem se skoro nepohla a přes ty lidi jsem moc neviděla :-O
 Reagovat na tento příspěvek 3  - GAGAL Re: Ciffik
:-) Je od firmy Akvar.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Ciffik Re: GAGAL
když jsme u pmdd, kdo jej tam prosím prodává? jsem si nějak nevšiml...
já blbec jej objednávám z netu :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: majka93
Na burze je PMDD k prodeji v sypké formě po smíchání máte 0,5l hnojiva. Pokud jste z Ostravy mohu předat i dříve. Když tak sz.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - majka93 – Objednávka do Opavy, Ostravy a okolí
Ahoj, chtěla bych objednat z e-shopu www.plantagrow.eu/… nenašel by se ještě někdo na rozdělení poštovného? Okolí Opavy i Ostravy apod. Nebo víte, kde tady sehnat PMDD namíchané mikroprvky?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Robo
Pokud si najdete stránky pana Skácela, tak nepíše nic o tom, že by prodával přímo v sídle firmy.. Jsou tam uvedena odběrní místa, kde si je možno rostliny vyzvednout.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Ciffik Re: Robo
Telefon: (+420) 604 119 410
E-mail: mailto:info@AkvarijniRostliny.eu

zbytek musíš zvládnout sám...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Robo Re: Pepan
A má otevřeno i o víkendu? Kdybych třeba chtěl osobně v sobotu dopoledne a vybrat si?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Robo
Pan Skácel bývá na ostravské burze. Je možné se s ním domluvit na konkrétních kytkách.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Robo Re: jamajcan
Jen jsem chtěl vědět jestli mají velký výběr nebo jen to co mají na netu, protože do Raduňe to je blíže jak k Ratajovi, ale zas podle jeho shopu má větší výběr
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jamajcanRe: Robo
Znám dobře.Co o nich potřebuješ vědět?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ciffik Re: Robo
na burze jsem od nich bral rostliny. Rostliny pěkné, ceny nízké, pan majitel ochotný a příjemný...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Robo
Znáte někdo tenhle shop u Raduně? akvarijnirostliny.eu

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš . Re: predator3313
tedy já na paní Alenu nemůžu říct ani křivé slovíčko celý kolektiv je super ještě sám pan Osmančík mi pomáhal vynést akvarko až do bytu a posadily jsme ho na komodu a ještě mi pomáhal s podložkou pod akva. potlesk palec ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: malyLibor
:-D No to je daň s chození po obchodech a na buzry za učelem kochání se...:-D vždycky se najde něco co se ti hodí :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lojzalojzovic Re: predator3313
toz je pravda ze sem chvilu cekal ale pani se sama prihlasila ze pride a pak se mi venovala asi 20min a odpovidala na vsecky mojhe blbe dotazy palec
 Reagovat na tento příspěvek 3  - malyLibor Re: predator3313
Jo takhle... tak to paní nebudu učit zacházet s lopatkou :-D Já se jezdím kochat k Ratajovi.... to je obchod... Každé akvárko zařízeno tak, že by sis ho hned mohl dát do obýváku a dělalo by ti tam čest... jenže to má nevýhodu, že tam vždycky utratím za věci, o kterých jsem ani nevěděl, že je potřebuju smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: malyLibor
Jako obchod perfektní.... tam jsem poprvé očumoval mořské příšerky...a minule jsem tam i krmivo koupil, ale jak jsem psal loizovi na chatu moje ma u toho chatu..takže sem tam celkem často na kochání se ... :-D
 Reagovat na tento příspěvek 3  - malyLibor Re: predator3313
Hele, rýpale, víš že se ani nedivím? Počkej, příště jak tě uvidí, tak vezme lopatku na uhlí a jak se objevíš ve dveřích, břinkne tě po hlavě smich smich smich Jo, zapomněl jsem napsat, že jí to poradím a naučím jak správně lopatkou břinkati.
Já mám Osmančíka z ruky, ale když jsem u něj byl, tak se mi moc líbilo a děvčata byla milá a ten hoch, co tam obsluhoval, byl super. Sice jsem nakonec taky nic nekoupil, ale dojem na mne zanechali skvělý a až se rozhoupu koupit si led světýlko, tak asi u nich.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313
No Já teda jak chodím k Osmančíkovi, tak prodavačka se tváří vždycky že jsme tam navíc :-D a ještě huř se zatváří když ji řeknu že se jen dívám :-D

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 4  - Drahoš . – rostliny
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku to jsem hleděl že Ikea začala prodávat rostliny do akvária za 49kč měly tam jenom 4druhy ale do začátku

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - lucie.aqua Re: Pepan
Také se přidávám ke chvále pana Brokla, vřele doporučuji!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa Re: Pepan
Mohu jen doporučit - sám jsem u něj byl po předchozí domluvě nakupovat ryby v pěstírně.

www.brokl.ic.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Pepan Re: Drahoš .
Mezi prodejci z Aquaburzy figuruje i pan Brokl z Opavy a ten je asi má neustále. A Opava není zase tak daleko.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš .
chtěl jsem si koupit tak 30až 50 neonek. ale lidi divte se ani ploutev zvěráky vyprodané skoro všechno. doufám že nezklame chovatel slíbil mi za 8 kč že budou konce týdne

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - exit Re: bar640
Ricie v kelímku za 119 korun??? Nedávno bych Vám ji za 119 korun přivezl asi 15 kilo smich U vzácnějších mechů tu cenu celkem chápu,ale Ricie?Vždyť to je plevel.Z toho kelímku ji za 3 týdny mám minimálně deseti násobné množství.Nic proti Vám ani vašemu podnikání ,ale u některých výrobků máte příliš vysoké ceny.Toť můj názor.
Ať se Vám daří.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bar640 Re: Drahoš
Vážený pane. Velice dobře si vás pamatuji. Mech Riccia fluitans za 119Kč v kelímku průměr 65mm a Christmas Moss také za 119Kč v kelímku o průměru 65mm není průměr pětikoruny. Neuvádějte zde nepravdivé informace!!! Mech jsem vám ukázal a řekl za jakou cenu ho máme. Sám jste s uvedenou cenou souhlasil! Nemáte nejspíš ponětí o reálných cenách těchto produktů.

Dále, že tu máme 6 akvárií pravda také není!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - exit Re: Drahoš .
To je pravda. Ceny hodně vysoko. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš .
Byl jsem se podívat do obchodu v Kozmicích u Hlučína , Přírodní akvária objednal jsem si tam dva mechy jeden 119 kč bylo toho jak když si to vytáhnete z pupku já si dělal starosti z mřížkou na co to dám.zbytečně vešlo se to na deseti korunu kořeny tam měly tak dva akvárek asi 6 zklamaní všechno drahé jak prase stydim tone stydim

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 5

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 3222x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/17334-ostrava-prodejny?od=34