Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvaristika v Jablonci nad Nisou a okolí

 

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Akvaristika v Jablonci nad Nisou a okolí
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.12.2015 17:58 Muž zdenda61 [0] Re: romant
jak jsem již psal tento krámek nemá kolem nás konkurenci,narvano krásnýma nadržema na prodej,technikou,doplňky,rybky kytky od Dennerle určitě si vybere každý i hodně náročný akvarista.Když jsem předevčírem nakouknul opět jsem neodolal a koupil kytky.Dokonce pan majitel pomáhal čistit nádrže. :-) Je to nejlepší akvarisika co v okolí je, a važme si toho.Za mě potlesk Z. Hackl Lučany nad Nisou
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   16.12.2015 20:24 R Muž romant [27981] Re: akvaristik
To chce klid, není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem a jen jestli vono v tom nebude tak trošku jedna z lidskejch vlastností. ano palec pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   16.12.2015 19:44 Muž akvaristik [274] - Rostliny
Fotka k příspěvku Tuzercbr Akvaristik? Nevím proč ho vychvalujete, vždyť tam za draho prodávají místo rostlin pahýly a košťata.
Zdravím všechny, asi bych měl reagovat. Přikládám fotku našeho akvária s rostlinami, ať každý posoudí kvalitu našich košťat ...
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2015 18:52 Pepa – akvaristika Jablonec nad Nisou
Můžu doporučit akva Zavadská čidsté upravené akva
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2015 02:33 Muž AleK [14] - rostliny a zase rostlinyRe: zdenda61
:) já mám tento krámek kousek ... asi nejblíže kde se dá něco koupit ... ale naštvali mě né krámek ani obsluha ale když jsem zařizoval akva a potřeboval jsem nakupovat dělali v Jablonci silnici a cestu uzavřeli a že nejsem místní jinudy netrefím :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2015 22:04 Muž zdenda61 [0]
Moje zkušenost z akvaristikou Peuker je jenom na palec nahoru :-) Po 25 letech jsem se vrátil k akvaristice abych vnoučatům dodal domů kousek přírody, jsem zjistil že akvaristika je dnes ůplně jinde než před léty .Díky oběma dámám a jejich radám, mám krásné a fungující akvo potlesk Kdykoli jedu okolo tak se u nich rád zastavím na pokec ale vždy si něco koupím. Krámek super vybaven kvalitní technikou a vším co začínajicí akvarista potřebuje,+ super kytky,rybky průměr,na rybky bezkonkureční akva Závadská. :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2010 23:12 Muž akvaristik [274] - RostlinyRe: kon
Za přání k narozeninám moc děkujeme. Zveme všechny, kteří budou poblíž, přijďte se podívat a narozky s námi oslavit, třeba u sklenky vína, nebo šálku kávy. Budeme tady pro Vás všichni od rána do večera a nezáleží nám na tom, zda si něco koupíte, nebo se jen stavíte na kus řeči. :-)
Pro ty, co si přeci jen něco koupí, jsou připraveny slevy.
Díky i za připomínky - všech si nesmírně vážíme a řídíme se jimi. Vždyť bez zákazníků by byl náš obchod k ničemu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   13.12.2010 19:58 Muž kon [9] Re: Solik
Fotka k příspěvku sollik napsal: Na techniku Eheim a různé příslušenství, dekorace a pomůcky je bezkonkurenčně nejlepší Akvaristik (včetně cen). Ryby mě nepřesvědčily a rostliny mají vyloženě bídné. Na rostliny není špatný ZOOkrámek v Intersparu v LBC u bazénu.
V Interspatu jsem zažil v létě, že obsluha narvala ke kytkám karase do jezírek a z kytek tam prodávali pouze holé stonky. Jinak pokud potřebuji obyč. stonkovku, tak si je tam kupuji taky. Mají je od Aqua Daho a ceny rozumný. Teď k prodejně Akvaristik: s technikou souhlasím Super!! Ryby bez zjevných chorob a problémů. Osobně jsem tam nakoupil 25ks tetra červenohlavá bez jediného problému. U kytek je nejlepší, když přijdou čerstvé, po pár dnech je to bída všude a to v akvaristiku se jim snaží slušně svítit a hnojit CO2. Kolikrát tam mají plno kytek, které krásně přirůstají a tvoří se jim submerzní listy, ale i tak je mají někdy dost zařasené. Ceny vysoké(kytky od Dennerle), ale občas si nějakou specialitku koupím, naposledy Cratonneuron filicinum ke krevetkám.Obsluha slušná úroveň, ale pokud je tam osobně p.Peukert tak je to o třídu výš.Celkově když to shrnu tak Akvaristik je momnetálně jednička v okolí JBC a LBC, ale je před ním ještě hodně velká cesta, aby se přiblížil akvaristikám typu Sklorex, Vivárium a Rataj.Našlápnuto má dobře jen to nepokazit. :-)
Radek Kon.
PS: přeji p. Peukertovi a jeho týmu k druhým narozeninám ať se daří ještě líp a co nejvíc spokojených, vracejících se zákazníků.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   13.12.2010 19:48 filipsi Re: NASREDDIN
No na me to jen pusobilo jen jako nedostatecna ucta z utraty 6k :-). Jo, i to dokazu pochopit, nebyl jsem pri tom. Nekdo to setri dlouho, a chce si ten nakup radne "uzit". Na tom neni nic spatneho, a prodavac by to mel vycitit, a venovat se zakaznikovi aby si opravdu uzil. Ale takovou empatii prodavace beru uz fakt jako velkou nadstavbu, jinak jsem rad, kdyz alespon neradi spatne, at uz schvalne, nebo z nevedomosti.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2010 19:15 Muž NASREDDIN [1383] Re: Rollcut
Rollcut napsal: Tak co to je tohle za radu?
No upřímně řečeno nechápu o jaké radě zde píšete.
Měl jste dotaz, zda bude vámi požadovaný filtr dostačující, na což jste dostal odpověď, že ano.
Takže vše v pořádku.
Pokud jste konstatoval, že větší nestojí o mnoho víc atd... a prodavačka vám na to přikývla, rovněž v tom nevidím problém ani pochybení.

Ovšem z vašeho příspěvku není nikde patrné, v čem jste vlastně chtěl poradit.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 11   13.12.2010 17:25 Muž akvaristik [274] - RostlinyRe: Rollcut
Nevím, jestli to je správně, ale nedá mi to, než reagovat. Biopower 200 je skutečně dostačující pro akvárium 135 litrů. Samozřejmě lze vzít větší, ale zde není důvod ho přímo doporučit - zákazník má nějakou cenovou představu a není vodné, aby si myslel, že chceme prodat za každou cenu něco dražšího. Každopádně Vám měla nabídnout filtr vnější, který bych doporučil já. Jinak k volbě filtru z mé strany nemám výhrady, kdyby Vám nutila větší, mohl byste si myslet, že se snaží prodat zbytečně dražší věc. Výrobce ho doporučuje až do 200 litrů, v tom mají naše dámy dobrý přehled. Za každou kritiku jsme ale rádi - chceme být lepší. Příště to řekněte přímo v krámě - nebudeme se zlobit. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.12.2010 14:07 Muž Rollcut [-1] Re: Silent
No.. takže. Jel sem tam s tím, že potřebuju komplet celé akvárium s technikou, substrátem, pískem. Ten den jsem tam utratil skoro 6tis. A co se týče obsluhy, tak jí to bylo očividně jedno, že se tam chystám tolik utratit. (naštěstí sem přesně věděl pro co jedu..měl sem to naštudované na netu). Například sem měl zájem o filtr eheim biopower a ptal jsem se prodavačky jestli mi bude stačit střední velikost toho filtru na moje 135l akvárium. Prodavačka odpověděla, že ano. Já sem na reagoval s tím, že ten největší nestojí o mnoho víc a má víc filtrační náplně. Ona mi to přikývla a řekla, že mám pravdu. Tak co to je tohle za radu?? :) No a takhle to bylo se vším co sem si tam ten den koupil. Naštěstí jak říkám... s vybavením sem spokojenej..ale jen díky tomu, že jsem přesně věděl pro co jedu. Ale třeba co se týče rostlin a ryb..třeba to bude jiné...ty jsem tam nekupoval, tak nevím. No nic. Každopádně to je obchod s velkým výběrem kvalitních značek. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   10.12.2010 15:54 Muž sollik [257] - CichlidyRe: Rollcut
Obchod kde by bylo "vše nej" asi nenajdeš. Myslím tím bohatý výběr zdravých ryb, bohatý výběr kvalitních rostlin, kvalitní akva. techniky, solidní výběr náhradních dílů a všelijakého příslušentví ....a to vše k odběru ihned přímo na prodejně a za solidní ceny. Každý je dobrý v něčem jiném.
Dobrý dojem co se ryb týká na mě udělala akvaristika Závadský (???) v JBC na Podhorské. Je to ale malý krámek, takže nemá bohatý výběr techniky. Rostliny by se vybrat daly, ale ceny jsou spíš vyšší. Na techniku Eheim a různé příslušenství, dekorace a pomůcky je bezkonkurenčně nejlepší Akvaristik (včetně cen). Ryby mě nepřesvědčily a rostliny mají vyloženě bídné. Na rostliny není špatný ZOOkrámek v Intersparu v LBC u bazénu. I ceny ujdou. Navíc není problém objednat nebo se domluvit kdy bude nový závoz a přijet se podívat za čerstva. Na tlamovce znám super chovatele z JBC. Velice příjemný chlapík, pokecáte o rybách a ceny se nedají s krámem srovnávat. Jinak asi zbytek ostatních krámů v okolí JBC a LBC na tom bude asi stejně. Předražená technika, nemocné ryby a chcípající kytky - většinou obrázek z Petshopů v supermarketech. Jinak co se odbornosti obsluhy týká v tom spoléhám na sebe a internet. Než si něco pořídím zkusím o tom pohledat na netu co jde. Oni v krámu stejně nacpou cokoliv hlavně aby prodali.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   10.12.2010 12:36 R Muž Silent [5949] Re: Rollcut
Taky by mně docela zajímalo proč to není dobrý obchod. Moje zkušenosti jsou vynikající.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2010 12:34 Muž filipsi [1295] Re: Rollcut
Rozvin to trochu, ja myslel, ze je vesmes hodnoceny kladne. Ja jeste cestu okolo nemel.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2010 12:01 Muž Rollcut [-1] Re: sollik
Nesháním nic zvláštního, ale chci obchod s dostatečným výběrem a odbornou a ochotnou obsluhou :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2010 12:00 Muž Rollcut [-1] Re: romant
Akvaristik ne :-O Jestli jste tam někdo něco kupoval, tak musíte uznat, že to není dobrý obchod :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.12.2010 17:04 Muž sollik [257] - CichlidyRe: Rollcut
Co sháníš?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.12.2010 16:43 R Muž romant [27981] Re: Rollcut
Třeba tohle
www.akvaristik.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.12.2010 16:03 Muž Rollcut [-1] – Akvaristika v okolí Jablonce nad Nisou
Zdravím :-) Nevíte náhodou někdo o vhodné akvaristice v okolí Jablonce nad Nisou? Nebo popřípadě Liberce? Prošel sem snad už všechny a ve všech to stojí za prd. Budto mají velký výběr, ale nerozumí tomu, co prodávají a nebo mají malý výběr a rozumí tomu. Taky se najdou případy, kdy se najde: malý výběr a nerozumí smich Tak mi někdo poraďte prosím.. díky ahoj
Vyzkoušejte

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 1419x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16112