Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Kroměříž (Akvasrazy Kroměříž)

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Kroměříž (Akvasrazy Kroměříž)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Cosmogagy
ja sakra :-) když mně výjde čas, tak se u Ondry na to otevření taky zastavím :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PR0V0CATEUR
potlesk Nenechám si ujít...
 Reagovat na tento příspěvek 3  - matlala – Netradiční akvasrazy Kroměříž (polešovice)
Ahojte,
s sobotu 25.8.2012 9-18h se koná netradiční akvasraz Kroměříž, mimořádně se jede do Polešovic, kde náš člen Ondra Sladký slavnostně otevírá novou prodejnu.

Já nabízím místa v autě, trasa možná přes Holešov, Hulín, Kroměříž, případně Uherské Hradiště/Staré město.

Adminy prosím o neslučování, sloučím si to po akci s tématem Akvasrazů Kroměříž.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - ondra Re: Vissena
Nee, rádi přivítáme i další. Naopak pro některé členy to tentokrát bude trochu z ruky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Vissena
A nemusí být zůčastnění členy KM akva klubu??? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ondra – Putovní akvasraz
Všichni přátelé akvaristiky z okolí jsou vřele zváni na Kroměřížský akvasraz tentokrát pořádaný na Uherskohradišťsku - v Polešovicích v nově otevírané prodejně Akva - tera a v přilehlé restauraci dne 25.8.
Bližší info bude na strákách akvakm.eu nebo u mně.

Tak jen doufám, že to do té doby stihnu :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: ondra
uvidíme, možná místní se dají dohromady
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ondra Re: matlala
No já myslím, že to necháme až na to září.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala
Tak kdo bude chtít, klidně můžeme posedět i o prázkách, toho 21 ale nevím zda budu moct, asi budou žně, ale záleží na počasí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JUCHARe: matlala
nevím nevím tento týden defakto začínají prázdniny a dovolený tak by to snad ani nemělo cenu... Jinak ani toho 21.7. by mě to nevycházelo :-(
Nechme to po prázdninách...
Vyzkoušejte
Jestli fakt chceš o prázdninách něco organizovat, tak bych doporučil sobotu 21.7. ale myslím, že účast bude mizerná.
Tak kdy uděláme další? Ještě by to chtělo třeba na začátku prázdnin. Tento měsíc už asi ne.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - JUCHA
Tak a máme za sebou další příjemně strávený den s partou fajn lidiček :-) Pokecali jsme, nějaké nové rostlinky se vyměnily no nebylo dobře ;-) Fajn strávené odpoledne jen škoda že nepřišla pindruskaP :-( byli jsme zvědaví
...jo a já nabízím taky místa v autě... Hulín - Holešov - Zlín... Menší zajížďka není problém. Kdo má zájem dejte vědět. ;-)
Jo a kdyby měl někdo šnečky okružáky kterých se chce zbavit, tak klidně přivezte vezmu je ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Gabro – volné místa v autě
Nabízím místa v autě na trase: Halenkov - Vsetín - Vizovice - Zlín (příp. se dá zajet i přes Liptál - Všeminu a Slušovice)...zdarec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pindruskaP Re: JUCHA
no asi 10 míst.... prý se tam dají kdyžtak přidělat stoly...ale tolik nás tady zas neni, nee?? ;-)
Tak teda rezervace na jméno Rybka... palec to je stylové. Mimochodem kolik stolů či míst je rezervováno?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pindruskaP
Dne 31.března 2012 v sobotu
- PRVNÍ ZLÍNSKÝ SRAZ !!!!

Místo: Devítka (nám. Práce), stůl u krbu na jméno pan Rybka ;-) od 14hodiny.

Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: pindruskaP
Tak jak je to teda domluveno, zamluveno pro kolik lidí cca?

Starší reakce

Týýý jo aby jsme se tam všichni vlezli... :)
tak už jsem to dal sem do akcí, na náš web akvakm.eu, na akvaristu a akvarko.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: JUCHA
uvidíme, to pořešmě mimo forum. Jede třeba i Keydoc z KM, takže místa bude na výběr.
Tak teď už to vidím jako domluvenou akci a dávám si to do plánovače ;-) a Tebe Petře vemu autem teda pokud budeš chtít... Samozřejmě pokud by byl zájem tak bych vzal i další zájemce třeba z Holešova atp...
ok, domluv to tam tak na cca 6-10 lidí, víc nás asi nebude.
Já to ještě hodím do akcí k nám na web a taky sem a všude jinde.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pindruskaP Re: matlala
Je, ale tam moc nepokecáme, pokud tam bude někdo hrát.... Takže bych to viděla spíš na tu restauračku palec
a domluvilas to v restauračce nebo na bowlingu? Kámoš říkal, že tam je i bowling.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pindruskaP Re: JUCHA
Sraz ve Zlíně: sobota 31.března 2012- restaurace Devítka na nám.Práce,mezi 14-15h. palec
Tak jak to vypadá se srazem??? Pokud se uskuteční tak bych mohl přivézt přebytky jávskýho mech tak pokud by byl zájem dejte vědět jo a kdyby měl někdo nějaké šneky okružáky tak jich můžu vzít ;-) hodili by se

Starší reakce

Vážení ve Zlíně ty restaurace moc neznám takže kde to bude je mě fuk... Samozřejmě budu raději když tam nebude nahuleno :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radhol Re: pindruskaP
Jj, myslím že DEVÍTKA by šla potlesk
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: Johan
říkal, že pokud bude mít čas brodit se potokem, což prý moc čas nebude, jinak nevím, jestli se domlouval s někým na zásilce ze Singapurské pěstírny.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Johan Re: Gabro
A přivezeš odtamtud aspoň nějakou zajímavou kytku? =)
já určitě, pokud vím, mají nekuřáckou akorát přes oběd, ale je to tam tak velké, že snad bude příjemně.
Takže:
sobota 31.března 2012 rest.Devítka na nám.Práce mezi 14-15h.
KDO JE PRO??? ;-)
palec
aha,vidiš, tam jsem byl a je to tam hezké a dobře vaří
Nebo co tak DEVÍTKA?? nám. Práce 1099,ve 14h tam bude klid a jsou tam velké prostorné stoly, kdyby nás bylo víc... A je to ve městě!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pindruskaP Re: radhol
Prý je jedna část nekuřácká...
Říkala jsem si, že by bylo fajn někde ve středu města, ať to nemá nikdo daleko... A v těch 14h tam právěže bude snad i klídek, ne?? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ondra Re: pindruskaP
Tak snad dorazí i někdo nový.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radhol Re: pindruskaP
Nevím, jestli Kanada je zrovna nejvhodnější, bývá tam šrumec a nahuleno. Co třeba nekuřácká restaurace na Vyhlídce (Jižní Svahy) nebo K2 na Vršavě???
Jak tak koukám tak se všichni znáte osobně coze ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Gabro Re: ondra
Ano, ano, už budu zpátky...a pokud se nic nestane tak pojedu....nabízím místa v autě na trase: Halenkov - Vsetín - Vizovice - Zlín (příp. se dá zajet i přes Liptál a Všeminu)...zdarec...zítra letím, takže se uvidíme asi až na srazu...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: ondra
aha, dobrá
gabro už by měl být zpátky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JUCHARe: matlala
Žádný problém. V autě bude místa dost...
to záleží kolik lidí si to tu přečte, já znám mimo spolek taky dost lidí,ale maj to z ruky nebo nemívam čas, tak uvidíme. Dám vědět všem samosebou, pistupně, protože a některýma se vídám a je zbytečný utrácet za sms nebo telefon, maila mam na málokoho.
prosila bych někoho mimo váš spolek, ať tak nejsem sama divná, nezkušená :-D potlesk
ok, ještě asi někdo přibude. Odhaduju ještě n.o.m, gabro bohužel asi bude v zahraničí, měl by to jednou blíž :-D
pak snad z KM pyn Horák, když bude chtít jed, případně někdo zmých kamarádů mimo spolek.
dám tam pak rezervačku....
Počítám zatím s -
keydoc
matlala
JUCHA
ondra
a já ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - keydoc Re: pindruskaP
Ok, 31.3. od 14h by šlo. Můžu vzít někoho z Kroměříze (a okolí), místo v autě mít budu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: JUCHA
kdybys měl ty nebo někdo jiný, kdo pojede, místo v autě, jedu, já to mám nejblíž a jel bych asi sám, což je blbý

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 5

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 6106x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15404-akvasrazy-kromeriz?od=32