Setkání akvaristů - České Budějovice
přebytečné kytky!!! Hele, pokud vám něco přebývá, vemte to s sebou, furt lepší než kdyby někdes hnily!!! Já je někde upíchnu, byť dočasně, než bude větší akvárko ???

R.
...pokud neurazím, odmítnu to...
V pondělí jde růžkatec do světa - už včera večer byl zadán.

A co kryptokoryny "Flamenco"? Mám jich tady hrst...
no ja ti je klidne necham - nikdo se neprihlasil - ale nechci je skladovat dlouho - minule nez si je vzal Honza tak malem shnily
ja delam v Nemanicich a jsem tam kazdej den od 8 do 16h - akorat mam pristi tyden dovolenou a prvni polovinu tydne budu na chalupe - dal bych kdyztak vedet az se vratim
Radku kdyby jsi rostlinky nemohl udat tak bych se kdyžtak přihlásil. Ale nevím jak to budu zítra zvládat,ale spíš nebudu... Ale jsem v ČB každej den v týdnu

kup si kardinalky - jsou male a muzes si jich tam dat klidne 10ks a pohybujou se v horni polovine akvaria, kterou ted mas asi prazdnou
Jé,to by bylo supr,kdyby jsi mi je vzal
včera jsme se za tebou byly podívat,ale byl jsi pryč

Je taky něco, co ti z akvárka neleze?
Teď vážně - krásná kytka.

A jestli to měla být nabídka pro mne, tak pokud neurazím, odmítnu to. K potěru je takové krásy škoda a do akvárka se mi nevejde, navíc mi tam obyčejný zelený růžkatec nikdy nešel...
dneska jsem probiral akvarko (nejak zarostlo) a vyndal jsem obri trs Sag. platyphyla
muzu postradat cca 5 vzrostlych kousku - jen jsou ted trosku nevhledne zastrizene - vyhnaly z prostredka emerzni lupeny, ktere mi zvedaly sklo na akvarku a tak jsem je asi pred 14 dny ustrihnul - myslim, ale ze velmi brzy zase obrostou
tak se hlaste at to muzu v nedeli vzit
radovanovo napsal:Radku máš ještě ty střevličky východní???
hele strevlicky jste si brali tak dlouho az jsem si na ne dneska privezl treti akvarko - takze si je necham
kytky pro Mahyho vezmu, akorat nevim jak to odvezt - pojedu asi na kole - no nejak se s tim popasuju
Chlape já jsem asi passé. Nakonec to vypadá na 90% že jedu do toho Českého Těšína a vubec netuším jak se budu vracet... Kdyby ti nevadilo tak mi dyžtak písni na SZ telefon a zavolal, bych ti,ale vidím to dosti nereálně...

Děkuji!

Nazdar všichni! Nakonec to vypadá, že pojedu autem z Hradce do Budějek. Mirku a Tomáši, můžu jet přes Soběslav a Veselí a případně vás vzít, nebo jen cestou zpět? Malý problém je, že mám vymontovaná zadní sedadla, takže jeden z vás by seděl na dece

Možná ještě pojede jeden kamarád z Hradce, kterého jsem do akvaristiky zblbnul...ale uvidíme! Napiště, co a jak! Jinak můžu jakýkoliv kytky pro Mahyho vzít

Radku máš ještě ty střevličky východní???
Ještě otázka na tělo pro Hanku : Jak jsi onehdá nabízela návštěvu u Tebe doma...To už by teď nešlo??? (v půllitrech většinou rybičky nemají

) R.
Je to nádherné

Bombovní fotka, bombovní kytka.

...Pár kousků řečanky a růžkatce bych si vzala...
Právě jsem silně zredukoval růžkatec - už mi lezl ven z akva.

ustavprochore napsala:
Pár kousků řečanky a růžkatce bych si vzala, přidala bych to k mému neznámému (a nezdolnému) potěru.
prinesu...
gaume napsala: kryptokorunu mam, vezmu! jen ji nebude moc
me staci jedna rostlinka klidne mala
Tak a já mám jasno, že jedu pryč,ale uvidím jak budu stíhat návrat
Hani: Dyžtak bychom se pak nějak domluvily extra, pokud ti to nebude vadit.
Bingo

byl jsem to já,vím že jsem jí sliboval a mám jí,ale v neděli určitě nedorazím
a ten růžkatec bych bral s fleku

Objednávala jsem přes Richarda kytky z A-D, bulvovka jediná nedorazila. Tak zkouším takhle, jestli jí někdo nemá...
Nemá affinisku i Hanka?
Pár kousků řečanky a růžkatce bych si vzala, přidala bych to k mému neznámému (a nezdolnému) potěru.

no bulvovku bych si take nechal libit
jeste si vzpominam, ze nekdo se vytasil, ze ma doma nadbytek C. affinis (mahy?) - nevzal by mi kousek?
jinak mohu prines kybl recanky a ruzkatce
tak to sem jeste v nedeli napis, ju?
Tak na nedělní 19. hod. máme zamluveno 8 míst, dole v "zimní zahradě". Je to na jméno Langerová.
Jo, kdyby někomu doma přebývala byť i maličkatá rostlinka Bolbitisu, ráda se jí ujmu.
Hani já bych asi nějaký gupky vzal, pokud jich máš moc.

Ale ještě nevím co v neděli bude a zda dorazím...
Třeba já, když už jsem "Jacka" navrhla.

Tak v neděli ještě nevím. Mám jet kvůli autu do českého Těšína,ale je to odvislé od toho jestli přijdou peníze. Když love nepřijdou tak dorazím za vámi kouknout.
Radovan, Mirek: Jel bych z Veselí, tak co se nějak domluvit?
Ok, neděle je ok! Tak u Jacka? Já můžu..! Jen pokud nepojede náhodou Mahy, tak to vypadá autopilotování a celý večer na džusu

R.
pokud mi to vyjde mohl bych se taky připojit?

Snad mi to vyjde.
jo me to je jedno - klidne tam
Tssss... Se tu furt vybíraj špatný putyky, no.

Třeba Jack
www.jackbar.cz má otevřeno každej den asi do 3 do rána, ceny, obsluha i jídlo jsou v pohodě.

ustavprochore napsala:
Akorát "Karel" má v neděli zavřeno.
kruh se uzavrel

U mě je neděle taky OK, dokonce bych i (konečně

) mohla dorazit bez několikahodinového zpoždění.
Akorát "Karel" má v neděli zavřeno.
Ok, tak co čtvrtek nebo i neděle? R.
Ahojte! Mě by vyhovoval čtvrtek 19.8. nebo pátek20.8. nebo i víkend!!! Ve středu jsem V olomouci a možná i ve čtvrtek dopoledne...R
Přidat reakci
1 ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x