Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - České Budějovice

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - České Budějovice
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX – Re: radovanovo
hele vezmi si nejakou velkou tasku - nabalim ti ten ruzkatec pro Mahyho a tobe vezmu tedy tu Sagitarii, pokud se Spooky neprihlasi
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX – Re: Sid
Kolego jestli jste ochoten je poslat tak si ji rad vezmu - kryptokoryny mam rad - podelim to pak mezi budejcaky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume
prosim prosim, par edlerek, vemte si jeste nekdo :-) a ampularek :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo
přebytečné kytky!!! Hele, pokud vám něco přebývá, vemte to s sebou, furt lepší než kdyby někdes hnily!!! Já je někde upíchnu, byť dočasně, než bude větší akvárko ??? coze R.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid – Re: ustavprochore
...pokud neurazím, odmítnu to...
V pondělí jde růžkatec do světa - už včera večer byl zadán. :-)
A co kryptokoryny "Flamenco"? Mám jich tady hrst... :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX – Re: Spooky1
no ja ti je klidne necham - nikdo se neprihlasil - ale nechci je skladovat dlouho - minule nez si je vzal Honza tak malem shnily

ja delam v Nemanicich a jsem tam kazdej den od 8 do 16h - akorat mam pristi tyden dovolenou a prvni polovinu tydne budu na chalupe - dal bych kdyztak vedet az se vratim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1
Radku kdyby jsi rostlinky nemohl udat tak bych se kdyžtak přihlásil. Ale nevím jak to budu zítra zvládat,ale spíš nebudu... Ale jsem v ČB každej den v týdnu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX – Re: BAKrv
kup si kardinalky - jsou male a muzes si jich tam dat klidne 10ks a pohybujou se v horni polovine akvaria, kterou ted mas asi prazdnou
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BAKrv
chtěl bych ještě jeden druh rybiček. Co mi doporučíte k neonkam, betě a panceřníčkům. Hlavně né velké hejno tak do 5 ks.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mahy – Re: radovanovo
Jé,to by bylo supr,kdyby jsi mi je vzal potlesk
včera jsme se za tebou byly podívat,ale byl jsi pryč :-(
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore – Re: Sid
Je taky něco, co ti z akvárka neleze? :-D
Teď vážně - krásná kytka. :-) A jestli to měla být nabídka pro mne, tak pokud neurazím, odmítnu to. K potěru je takové krásy škoda a do akvárka se mi nevejde, navíc mi tam obyčejný zelený růžkatec nikdy nešel...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX – Re: RadekCX
dneska jsem probiral akvarko (nejak zarostlo) a vyndal jsem obri trs Sag. platyphyla

muzu postradat cca 5 vzrostlych kousku - jen jsou ted trosku nevhledne zastrizene - vyhnaly z prostredka emerzni lupeny, ktere mi zvedaly sklo na akvarku a tak jsem je asi pred 14 dny ustrihnul - myslim, ale ze velmi brzy zase obrostou

tak se hlaste at to muzu v nedeli vzit
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX
radovanovo napsal:Radku máš ještě ty střevličky východní???

hele strevlicky jste si brali tak dlouho az jsem si na ne dneska privezl treti akvarko - takze si je necham

kytky pro Mahyho vezmu, akorat nevim jak to odvezt - pojedu asi na kole - no nejak se s tim popasuju
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Spooky1 – Re: radovanovo
Chlape já jsem asi passé. Nakonec to vypadá na 90% že jedu do toho Českého Těšína a vubec netuším jak se budu vracet... Kdyby ti nevadilo tak mi dyžtak písni na SZ telefon a zavolal, bych ti,ale vidím to dosti nereálně... :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid – Re: equium
Děkuji! :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – to : Mirek a spooky, to : Hanka a Radek
Nazdar všichni! Nakonec to vypadá, že pojedu autem z Hradce do Budějek. Mirku a Tomáši, můžu jet přes Soběslav a Veselí a případně vás vzít, nebo jen cestou zpět? Malý problém je, že mám vymontovaná zadní sedadla, takže jeden z vás by seděl na dece ano Možná ještě pojede jeden kamarád z Hradce, kterého jsem do akvaristiky zblbnul...ale uvidíme! Napiště, co a jak! Jinak můžu jakýkoliv kytky pro Mahyho vzít:-) Radku máš ještě ty střevličky východní???
Ještě otázka na tělo pro Hanku : Jak jsi onehdá nabízela návštěvu u Tebe doma...To už by teď nešlo??? (v půllitrech většinou rybičky nemají smich ) R.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium – Re: Sid
Je to nádherné :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan – Re: Sid
Bombovní fotka, bombovní kytka. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid
Fotka k příspěvku Omlouvám se - fotky nic moc. Dělal jsem je před chvílí, za světla, narychlo.
Ale kytka je to hezká. :-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid – Re: ustavprochore
Fotka k příspěvku ...Pár kousků řečanky a růžkatce bych si vzala...
Právě jsem silně zredukoval růžkatec - už mi lezl ven z akva. :)

ustavprochore napsala:
Pár kousků řečanky a růžkatce bych si vzala, přidala bych to k mému neznámému (a nezdolnému) potěru. :-D

prinesu...
gaume napsala: kryptokorunu mam, vezmu! jen ji nebude moc

me staci jedna rostlinka klidne mala
mahy napsal: Bingo palec byl jsem to já,vím že jsem jí sliboval a mám jí,ale v neděli určitě nedorazím :-(
a ten růžkatec bych bral s fleku ;-)

mam ti ho poslat po Radovanovi? nebo priste - mam na balkone 50l bednu, ktera je prakticky plna recanky a ruzkatce a na podzim to budu muset zlikvidovat - mesic to tam snad vydrzi nez se zase slezeme
Vyzkoušejte
Tak a já mám jasno, že jedu pryč,ale uvidím jak budu stíhat návrat ;-)
Hani: Dyžtak bychom se pak nějak domluvily extra, pokud ti to nebude vadit.
kryptokorunu mam, vezmu! jen ji nebude moc
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mahy – Re: RadekCX
Bingo palec byl jsem to já,vím že jsem jí sliboval a mám jí,ale v neděli určitě nedorazím :-(
a ten růžkatec bych bral s fleku ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore – Re: RadekCX
Objednávala jsem přes Richarda kytky z A-D, bulvovka jediná nedorazila. Tak zkouším takhle, jestli jí někdo nemá...
Nemá affinisku i Hanka?

Pár kousků řečanky a růžkatce bych si vzala, přidala bych to k mému neznámému (a nezdolnému) potěru. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX – Re: ustavprochore
no bulvovku bych si take nechal libit

jeste si vzpominam, ze nekdo se vytasil, ze ma doma nadbytek C. affinis (mahy?) - nevzal by mi kousek?

jinak mohu prines kybl recanky a ruzkatce
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume – Re: Spooky1
tak to sem jeste v nedeli napis, ju?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore – Zamluveno
Tak na nedělní 19. hod. máme zamluveno 8 míst, dole v "zimní zahradě". Je to na jméno Langerová. :-)

Jo, kdyby někomu doma přebývala byť i maličkatá rostlinka Bolbitisu, ráda se jí ujmu.
Hani já bych asi nějaký gupky vzal, pokud jich máš moc. palec Ale ještě nevím co v neděli bude a zda dorazím...
kdo budete chtit bahnatku bezstopečnou a kdo gupky? a jeste muzu pridat ampularky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ustavprochore – Re: BAKrv
Třeba já, když už jsem "Jacka" navrhla. :-)
Kdo objedna stul???
Tak v neděli ještě nevím. Mám jet kvůli autu do českého Těšína,ale je to odvislé od toho jestli přijdou peníze. Když love nepřijdou tak dorazím za vámi kouknout. ;-)

Radovan, Mirek: Jel bych z Veselí, tak co se nějak domluvit?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – neděle
Ok, neděle je ok! Tak u Jacka? Já můžu..! Jen pokud nepojede náhodou Mahy, tak to vypadá autopilotování a celý večer na džusu :-) R.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent – Re: mirekd
Každý je vítán.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mirekd – Re: BAKrv
pokud mi to vyjde mohl bych se taky připojit?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - equium – Re: BAKrv
:-( Snad mi to vyjde.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - gaume – Re: BAKrv
souhlas!
s hospodou neni problem. Cas navrhuji na 19 hod.
takze v nedeli u Jacka? a od kolika?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX – Re: ustavprochore
jo me to je jedno - klidne tam
Vyzkoušejte
Tssss... Se tu furt vybíraj špatný putyky, no. tone Třeba Jack www.jackbar.cz má otevřeno každej den asi do 3 do rána, ceny, obsluha i jídlo jsou v pohodě. :)
ustavprochore napsala:
Akorát "Karel" má v neděli zavřeno.

kruh se uzavrel smich
U mě je neděle taky OK, dokonce bych i (konečně :) ) mohla dorazit bez několikahodinového zpoždění.

Akorát "Karel" má v neděli zavřeno.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekCX – Re: BAKrv
jo nedele by sla
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent
Jak to vypadá teď tak nebudu v Budějicích celý týden, takže se mně to asi ani netýká :) .
čtvrtek NEEEE to nemůžu. Neděle je OK potlesk Hlasuji pro neděli hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radovanovo – setkání
Ok, tak co čtvrtek nebo i neděle? R.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 79

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78484x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14054-setkani-akvaristu-ceske-budejovice?od=3129