Setkání akvaristů - Olomouc
Veselo bude 100%. Všechny vás se Scottym seznámím, on miluje lidi a je děsně rád středem pozornosti, ale do hospy se mnou nepůjde, bude pěkně ve svém bejváku v autíčku. Na hospodu je ještě příliš malej

Tak to se moc těším až toho fešáka poznám osobně.

Bude veselo

Hele, bude to největší sraz zatím - ty, Jiri_99, Johan, ciffik, pepenka to taky stihne, keydoc taky ale co je hlavní.... přijedu já a Scotty

Už budu mít přepravní box a Scotty bude moct jezdit se mnou

Už teď může, protože pepenka byla tak hodná a půjčila mi svůj box

S oběma nohama, hopkal jsem o berlích jak chromej vrabec

Ale to už je za náma.
Když už nikdo, tak alespoň nás "pár"..

Uau, tak to by bylo ale naprosto super!!
Na oplátku můžu nabídnout filtrační vatu, echinodor, nebo kryptošku. Kdyby někdo chtěl, nechť se zahlásí..
Ten zůstal např. u filmových věd nebo divadelních (ať už v jednooborech nebo v kombinaci), ale na muzikologii ne.
Jj, znám, já ještě absolvoval "pohovor", ale to už se asi nevrátí..
hm min. 4 mám v plánu dorazit
Jj. Testy studijních předpokladů, brali nad 30% úspěšnosti. Dostat se tedy není žádnej problém.
Hele a byly letos na muzikologii přijímačky?
Jako jestli se pes bude hodně snažit, tak by to do čtyř mohlo být hotové

. I s kafem a snězenou bábovkou..ale kdoví jaká bude čuba a jestli ho nebude chtít zabít

Tak já se pořád dušuju, že pokud nebudu mít služebku tak dojedu. Jen teď mi to furt nevycházelo.

No co.Budem tři,Ty,já a Jiří

Já dějiny a teorie hudby. Ale asi ne na dlouho

Liliovníček doma možná najdu..
tak ten UPOL máme společnej...já tam dělám ekologii s ochranou živ. prostředí
Když jsem přijela, tak velepán měl něco s nohou!

To je jedno, kdy to uděláme, ty stejně nikdy nepřijdeš

Neměl by někdo trošku Acorus gramineus pusillus - puškvorec nízký a nebo Lilaeopsis brasiliensis - liliovníček brazilský?
Mnohokrát děkuji.

ani náhodou
Máme z jednoho 5.11. Jinak upol a obor takovej, kam by jsi nikdy nešel, takže buď v klidu

hm a co že děláš za školu (abych věděl co vynechat), že máte zápočty uprostřed semestru?
Jako škoda, že ne tento ... Zvažovala jsem jazzový koncert na 19:30 tak by mi nevadilo přijet dřív. Ale příští týden už budu ležet v učebnicích skrz zápočty, jak jsme se tenhle týden dověděli...

Příští týden.
Poslední čtvrtek v měsíci.

díííííííííky

Kolega v práci mi nedávno říkal, že si bral od nějakého chovatele tlamovců a neonek někde tady v okolí. Optám se a napíšu.
Přátelé, sháníme s polovičkou neonky obecné do jednoho akva.nevíte o někom kdo je prodává???

Libore mě prosím prosím taky kousíček

Tak to je parádička.

Já mám řečanky ještě asi tak 30 litrů chlupů

Donesu ti hromadu.
Perfektní
Pokud nebude mít, počítám s tebou.

řečanky mám dost klidně ti na srázek dovezu, pokud by Libor nenašel...
Libore, prosím tě, neměl bys ještě "chlup" řečanky?
Mně se rillinky zatím nestihly rozmnožit... ale už mi několik samiček nosí. Takže u mne tak v únoru.
Stačí se domluvit na kterýkoliv den a pojedu rád. Pondělí je prima den, protože se dá spojit se sobotou a nedělí

Těšíme... v Plan B vaří dobře.... ale... Já vegetarián už nejsem

Už se opravdu těšíme

Můj muž je sice myslivec, ale já jsem byla roky vegetarián a tak mi maso (hlavně červené) fakt nic neříká

. Ale kuřecí, ryba nebo mořská příšerka..

. to tak sleduju že možná budu muset přijet ochutnat co vám tam vaří

Jj, vyměníme si recepty

, u nás se dělává pravidelně na Nový Rok

, babička byla z Wisly, takže "echt" pravý polský recept

Stačí se domluvit na některé pondělí ( jindy burza v Katowicích není) a jedeeeem
Kočár je Libore co?, protože my jedem z Ostravy většinou 4

, takže buď 2 auta nebo jeden kočár

Vidím, kamaráde, že máme stejné chutě, právě ten jsem si totiž dal. Jinak na akcích je odkaz na hospodu a už od pondělka toho týdne si můžeš vybírat, co tam budou míst dobrého. Tenhle jídelák jsem fotil a posílal, když jsem tam seděl minule a čekal na kluky

jídelák na 31. by nebyl? Boha jeho Steak s pepřovou omáčkou...
Pepenka: mám v rodině veškerý chlapy u nimrodů a musím souhlasit, že si člověk časem zvykne a něčeho se klidně přejí. Nicméně slovo fuj bych určitě nepoužil. Osobně mám nejraděj právě kančí (mladé kusy -lončáky) a právě ten guláš. Nebo ragů. Zase jsem si poslintal klávesnici. Tož to proberem na srázku.
Boha já bych žral

Ty jseš zvěřiny přejezená

Přečti si nabídku-nenaláká Tě?
Přidat reakci
1 ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24058x