Podvodníci mezi námi!
Tak proč mi to nenapíšeš?To je to tak těžký napsat mi vzkaz,když tu jsi denně?

No, nechtěl jsem, ale přeci jen ... Dostal jsem pár vzkazů, že se tu můj nick řeší ... Tak snad jak to skutečně je ... nechci být a nejsem podvodníčkem, co se pro pád korun nechá zničit na fóru, které denně navštěvuji ... Popravdě (ať to zní jakkoliv divně), první balíček se ztratil, poštovné jsem dostal proplacené. Druhý balíček TADY na poště protrhli a tím pádem byl celý mokrý, což se mi už stalo jednou s krevetama (přežily 14 dní, než se pošta uráčila dát vědět). Nemám potřebu někoho obírat, oškubávat, nebo já nevím co, možná to bude znít pozvneseně, ale jako OSVČ se nemám úplně špatně ...

Nicméně práce je dost, domů se vracím večer, odjíždím ráno, nechal jsem to pád dní "vyhnít", jsem trošku flink, to přiznávám ... Každopádně kytky jsou zabalené (dal sem všchno, co tu mám), připravené a ráno jedu na poštu. Nechci se obhajovat, očisťovat, a už vůbec nechci, aby si tu někdo myslel, že kytky posílám na základě zveřejnění mého nicku tady v této sekci. V okolí je spousta akvaristů, se kterými si měníme, darujeme spoustu věcí a nikdy nebyl problém. Přeji všem zúčastněným příjemný zbytek dne a uživatelce "glumča" se ještě jednou omlouvám

holt, mladá, zrychlená a velmi nesvědomitá generace ...
Pár vzkazů jsem mu poslala.Přece když je "míček" na jeho straně,tak by to měl být on,kdo se stará a třeba sám napíše.Ne,že se budu pořád připomínat.Právě že ten nick je celkem známej,tak mě to samotnou překvapilo.Jen jsem napsala svou zkušenost,aby třeba nenaletěli i ostatní.Jde mi hlavně o princip.Toť vše.

že by si někdo kvůli pár desetikorunám nebo stovkám zkazil renomé.
(Výjimka existuje - viz p. Blaško, ale ten už je profláknutý)
To ale nebylo kvůli pár stokorunám

že jsem za ta léta pár obchodů dohodnutých zde na stránkách neosobně realizoval jako prodávající i jako kupující a nikdy nebyl problém. Ani se mi nechce věřit, že by si někdo kvůli pár desetikorunám nebo stovkám zkazil renomé.
(Výjimka existuje - viz p. Blaško, ale ten už je profláknutý)
To hej, nemôžeme tu niekoho odsudzovať len podľa prvého dojmu

Mě to příjde divný. Je tady už dlouho, aktivní a určitě nemá za potřebí si kvůli nějaké kytce dělat špatné jméno. V profilu má spoustu kontaktů, zkoušela ses mu připomenout? Ne každý má na starosti jen akvárko .....
Starší reakce
Tak tak, je to jen takový akvaristický Lančík. (Znalí znají). Pokud se nebude na trollování reagovat, přestane ji(ho) to bavit.
Čím více se to bude řešit, tím líp to lidem tohoto typu(s touto diagnózou) bude dělat. Nechal bych to Chocholouškovi a uklidnil se třeba výměnou vody.

Co už taky jinýho já můžu doporučit.

Před pár měsíci někdo neregistrovaný psal k nádržím pod podobnou přezdívkou, jako mám já komentáře, které bych nikdy nenapsal - vždycky to byly pěkné nádrže. Ani by mně nepřekvapilo, kdyby to byla ona!!

Takto neřeš ani tady. jestli tohle vlákno sleduje, tak ji to taky přiživuje. Je to přece super holka ne?

taky že už to neřeším nic ji neodepisuji
Neřeš to, zbytečně si ničíš nervy

Maj z toho potěšení, prostě se tím baví a ty tím, že to tak řešíš jim děláš radost, což je por ně důvod, proč tě víc a víc vytáčet.
ahoj,zase tet asi před 10 minutami mi psala zase karolin
jedn iživatel se jmenuje skoro stejne jako ja(spaik a ja spajk17
rybicky.net/nadrze/14796
neřeknu
6.3.2012 19:14 Nevhodný příspěvek nahlášen Ale copak mi ty komentáře mažeš?Jen pro vaší zajímavost na jednom jse jmenuje spaik a na druhém spajk17
neřeknu
6.3.2012 18:59 Nevhodný příspěvek nahlášen Velmi vtipné spaiku mít 2 účty.Na jednom pod jménem spaik a na druhém pod spajk17!Jen jse tu vidáváš!Jo a jen jestli si to tu zase zablokuješ bebo tento koment odstaraníš tak mi bude celkem dost věcí jasnech
nevím to jiste jestly je to karolina ale podle toho jak se tam chova tak asi jo...
už si fak nevím rady stou holkou co mam delat

možna to uživatel smazal užprotože tam nechce mit diskuzni forum...
kdyby nekoho neotravovala tak to není ona no

Základem je si uvědomit že NENÍ žádný Karel

Přitom konverzaci se mnou začala ona, odpověděla mi na inzerát, který jsem si napsal ohledně mechů atd. a napsal mi, že mi dá ty rostliny zadarmo, když jí odblokuju účet. Na to jí já napsal to, co jsem napsal už výše a taky to, že já ho nemůžu odblokovat a i kdybych mohl tak bych to neudělal. A potom už začal karel a ona napsala že mě prý nahlásila.
Karolin je totální magor, mladá holčina s velkým psychickým problémem a jak koukám i psychiatrickým...protože ta její schizofrenie a lhaní je nabíledni.
Ignoruj ji a neboj sice jsi občas taky dáreček ale v mezích, kvůli bláznům co se vydávají za své strýce, otce a možná i křečky nebo tak redakce určitě mladé kluky se zájmem o akvaristiku banovat nebude..na to jsou tady jiní náctiletí kandidáti, podobní jako Karolin...taky ulhaní až se jim od huby práší.
Mohou být rádi že nemám právo mazat profily, protože by jich dalších cca 10 opustilo toto forum...a skutečně by to nebyla žádná škoda

V redakci nic nahlášeno není

A rozhodně nebudeme blokovat bezdůvodně jen na základě přání nějakého ...
No napsala mi to ta karolin, že mě nahlásila, tak doufám, že mě redakce (vy) nebloknete.
Nepropadat panice a nepředposírat se s blbů,jest mé krédo již pár desetiletí!!! Takže pohoda a dlouhý kouř Filipe!!!!

Už jim nepíšu nic, nechci mít nějaký zbytečný problémy.
Asi sem někde přehlédl kus diskuze, ale nechápu proč bys měl být blokován.

Buď v klidu chlape,jestli je tohle vemeno policajt,tak ať si přečte paragraf o vyhrožování!!! Nejspíše to bude trubec,který dvakrát týdně onanuje na hajzlu a dělá ramena!!! Ty brďo s tímhle monstrem bych rád rozvinul plodnou debatu!!!!

Starší reakce
Mezi náma..spajk je taky éro...nedramatizoval bych to

O té uživatelce karolin jsem myslim něco četl i mezi článkama. Očividně by se mělo jednat o cca 14 letou holku, která se nudí, nemá co dělat, panenky ji už omrzely, ale kluci ještě nenadchli, proto se snaží zabít svoji nudu tímto způsobem. Nechat ji volnej prostor, komntáže, vzkazy, mejly ingorovat a obratem mazat a ona holčička časem dospěje.
Starší reakce
Horvath Róbert
Úrad geodézie,kartografie a katastra
Chlumeckeho 2
Bratislava 212
820 12
Telefón +421903453348
Bydlisko Galanta (posielané do práce)
!!!Neprevzal zásielku!!!
Zásielka sa zásluhou pošty 2 dni oneskorila čo však pre raky a krevetky nemusí znamenať katastrofu.Aj napriek mojim inštrukciám čo a ako ak by náhodou problém nastal,zásielku vedome neprebral.Ak by bol problém, sám som mu navrhol(už pri omeškaní) že vrátim peniaze prípadne zašlem nový tovar.Teraz čakám,ak Pán Boh dá,že sa mi to šťastlivo vráti späť.I keď s predlžujúcou sa prepravou šanca na prežitie rakov klesá.Súbežne s touto som poslal aj inú ktorá tiež meškala no všetko dorazilo do BA v poriadku.Ak sa mi zásielka nevráti späť v poriadku vznikne mi škoda cez 40eur.A to som ja idiot odpustil poštovné,cenu dal len 1euro/ks(pár takmer chovných jedincov).Cena ktorú mal pán Horvath za dobierku zaplatiť činila len 15eur za 15ks.
Nuž čo, za dobrotu na žobrotu.

Že vám do toho vstupuju trošku z křížkem po funuse (ale tady na fóru to někdy opravdu žije rychleji než stíhám hlídat):
Děkuju za názory a zkušenosti s Oar. Říkal jsem si že je zvláštní, aby pravidelně klamal zákazníky a nedostal na inzeráty zde třeba ban na IP.
No když budu darebák a někdo bude chtít fotku tak si ji půjčím z netu....Než něco napíšeš tak použij hlavu

Venca
Pro rýpala ohledně L134,ty L134 co jsem vám nechtěl fotit,protože byly ve spodním akva ve tmě, jsem prodal panu Šabršulovi a už má z nich mladé.Tak že asi tolik,než někoho nazvete podvodníkem.
Je dost rána pod pás někoho tady označit jako podvodníka,proto,že neposlal fotku....Já fotky taky neposílám,protože mám dole tmu a nemám fo´ták!!!!
Když už někoho tady pranýřovat tak s důkazem..a ne jedna paní povídala....
Máš nějaký jiný důkaz že je to podvodník, když už jsi ho jmenoval v tomto tématu?

A ty si myslíš,že když Ti pošle fotku dvou samic,že v bedně nebude třeba cihla.Pokud jde o drahý ryby neváhal bych sednout do auta koupit je osobně s diskama já to tak dělám a jedu až na konec Slovenska.Na rybách do chovu se nemá šetřit.
To je sice možný,ale nejsou to ryby za 30Kč

už si to moc nepamatuju,ale bylo to kolem dvou litrů,spíš přes dva...A nebylo to přes aukro,ale na inzerát.Pak mi pošle tři samce a bye.Navíc u nás se říká:ostrava,most a chomutov,jeden podvodník,větší než druhej.Ne,že by to jinde bylo lepší,ale ty "naplaveniny zlatokopů" se tam nedaj zapřít.

DAVIRU není podvodník,ale překupník a to že Ti fotky neukázal je prosté on ty ryby doma nemá ,ale má je v nabídce.
Od oar jsem taky kdysi bral a v pohodě.Byl i na Aquaburze v Ostravě a zvířata měl pěkné.Ale člověk nikdy neví ...... Jeden z kolegů teraristů začal vyrábět terária a u nás na burze rozdával letáky a dělal si reklamu. Říkal, že ještě žádné terárium neposlal a už našel na diskusi vlákno kde psal nějaký týpek ,že mu přišlo rozbité atd atd. Takže, ty pomluvy a negativní reakce může dávat i konkurence záměrně. Těžko něco dokazovat.
Ten DAVIRU,

Prodával dvě samice a samce L134...Jsem mu zavolal ať mi pošle fotku a on prej:Mam je dole a je tam tma,fotit je nebudu.To jsem se zasmál a do ostravy kvůli tomu nepojedu,ať se napálí někdo jinej

Od tohoto týpka jsem bral ryby sice nějaký pátek nazpět cca.2 roky a všechno oki. Co jsem chtěl dodal bez broblémů a ztrát.
Před lety jsem měl slabší chvilku a koketoval s krevetkami a objednal je právě od Oara a došly v pohodě...
Zdravím. =)
V inzerátech se zde stále objevuje nabídka akvarijních (i terarijních) živočichů od uživatele Oar. Jeho nabídka mě zaujala a chtěl jsem zjistit, jak moc je to důvěryhodný prodejce.
Při té příležitosti, jsem na ifauna.cz našel vlákno, které tvrdí, že se jedná o podvodníka. Doslovný výňatek z diskuze:
"Je to Jiří Gebauer. V sekci akvaristika ho každý zná, tak se snaží okrádat lidi tady na teraristice. Zvířata ani nemá. Zkopíruje nabídku někoho jiného a vydává ji za svou. Pozor na něho!"
Máte s ním někdo vlastní zkušenost?
Starší reakce
Tomuto člověku do Brna sem posílal docela velký balík rostlin. Byla domluvena cena apod., ale peníze nikdy nepřišly.
4
[439] 28.12.11 01:41 O.Tom A teď, k akvaristovi-obchodníkovi, Dario Boháč z Brna.
Prvně jsem s tímto člověkem jednal, když reagoval na můj inzerát prodeje rostlin. Mnou navrhovaná cena se mu nezdála, tak jsem 2x navrhl nižší a nižší, stále se mu nezdála a popisoval plno důvodů, proč potřebuje nízkou cenu, že je obchodník atd. Tak jsem mu napsal, ať tedy napíše svou představu, ať se někam hneme a na to přestal komunikovat. No nic, nad tímhle jsem mávl rukou.
Po čase jsem reagoval já na jeho inzerát prodeje. Šlo o krevety, ryby, techniku. Jelikož je z Brna a já z Ostravy, domluvila se přes kamarádku v Brně studující dopravu vlakem, přes její kamarádku jedoucí na víkend domů do Ostravy. Aby byla přeprava rychlá a bezpečná. Všechno se tedy domluvilo, obtelefonovali lidi, prodejce si určil místo předání u něj doma. V den předání kamarádka dorazila v domluvený čas na domluvené místo, několik minut marně zvonila, marně jsme zkoušeli mobil.
Poté někdo otevřel a teď jak mi to kamarádka popisovala v telefonu... "promiň, ale já už tam nejdu. Tam otevřel nějaký divný chlap, vypadal jak připitý, všude plno kouře. Jsem se se ptala na pana Boháče a na ryby, říkal že je Boháč starší, ryby že nejsou nachystané. Promiň, ale já už tam nejdu, to vypadalo fakt divně, ještě že měl kamarád volno a šel se mnou jako doprovod, fakt jsem se bála."
Chudák hodná a ochotná kamarádka tím byla tak zaskočená, že se mi omlouvala do telefonu. Nikdy nepřišlo od prodejce nějaké vysvětlení, omluva. Takže tak...
3
[439] 28.12.11 01:21 O.Tom Když už je tady takové hezké "pomlouvací" vlákno, tak se taky přidám
Prvně spíš na pobavení s Českou Poštou. Na neoznámení o doručované zásilce mě upozorňovali i někteří prodejci e-shopu, ať si to zkusím sám pohlídat, že jim poměrně často z tohoto důvodu chodí zásilky z5. O ČP je celkem známo, že dokáže ztratit klíče od stodoly, i se stodolou. Že balíčky dokáže po ČR dopravovat i týdny a pokud nakonec dorazí tak vypadají, že ty týdny stály venku na dešti

Už 3x se mi stalo, že jsem si osobně vyzvedl zásilku z pošty ihned po tom co jsem podle elektronického sledování zjistil že dorazila. Následně 2 dny po tom jsem dostal do schránky výzvu, že si mám zásilku vyzvednout na poště, protože jsem nebyl k zastižení, když se mi ji pokoušeli doručit. Komedianti, datum 2 dny po tom co už jsem měl balíček doma a čas kdy byli doma minimálně 2 lidé

Starší reakce
I kdyby to topítko doopravdy poslat chtěl...nechápu, jak si někdo může nechat poslat peníze na účet a potom si odjede na dovolenou...ten asi slovo slušnost vůbec nezná...

Dobře, že se aspoň ty peníze vrátily
No ..... v pořádku to není, ale aspoň máš zpátky prachy a Milomc si tu udělal parádní "vizitku"

jinak peníze dnes dorazili z5, tudíš je vše již v pořádku

Přidat reakci
1 ...... 7 8
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 50386x