13 • 47 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Kolik rostlinek a jaké?!? » Přidat novou reakci 

Kolik rostlinek a jaké?!? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3992 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
06.09.06 21:24:55 vaclav® – blue
Měla bys tam mí aspoň 50 rostlin těch tvích 6 je hrozně málo. :-)
05.09.06 20:41:39 Blue® – to václav
tak díky za nabídku, já ještě nějakou chvíli počkám, až mi ty naše povyrostou a kdyžtak bych se pak někdy ozvala ano
05.09.06 19:59:12 mch.sokolov® – rostlinky:o)
hmms nevim jak bych dojel do Phy ze Sokolova :-) :-(
05.09.06 19:56:41 vaclav® – rostliny
Tak si přijď. :-)
05.09.06 19:42:33 mch.sokolov® – rád
já si klidně vezmu :-) ,je škoda to vyhodit! ;-)
05.09.06 19:36:14 vaclav® – blue
Mám jich navíc tolik že je za chvíli budu vyhazovat a on je nikdo nechce.Je to většina rostlin co mám v akváriu. :-)
05.09.06 19:25:05 mch.sokolov® – to :blue
naprostá pravda!! :-)
05.09.06 19:22:24 kiiki® – www.agua-daho.cz
Skus kouknou na www.aqua-daho.cz Máš to druhý den doma a bez košíčků(visitky se jménem dají)je to mnohem,mnohem levnější ano potlesk potlesk potlesk Já mám většinu rostlinek z tama. ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj
05.09.06 19:19:39 Blue® – rostlinky
mch.sokolov - to máš pravdu, je to fajn, když ti k tomu napíšou oba názvy a třeba teplotu jakou ty rostlinky potřebují a tak....když je člověk laik, tak to docela ocení. Stejně jako to když je v akvaristice odborník, co dovede poradit a né jen prodavačka co nepozná skaláru od parmičky :-D
05.09.06 19:17:54 Blue® – rostlinky
václav - to je od Tebe moc hezké, ani nevím, jestli to můžu přijmout, každopádně když jsem koukala na tvoje akvárium moc se mi líbilo. Počítám, že manžel by z něj úplně slintal blahem :-)
Ono totiž to naše akvárko byl jeho nápad, ale já jsme se pro to tak nějak nadchla a tak mě to chytlo, že jsem se hned přihlásila sem abych získala nové poznatky a zkušenosti a mohla to naše akvárko vylepšovat
05.09.06 19:12:32 mch.sokolov® – rostlinky:o)
neni zač ;-) ,mno neznám latinský názvy sem začátečnik:o)třeba někdo může mit jiný názor,ale mám je 14 dni a sou jako po prvnim dnu a do 24 hod je máš doma :-) libi se mi že sou u nich ceny a popisky :-) zkusit se má vše ;-) ahoj
05.09.06 19:08:20 vaclav® – Rostlinky
Rostlinek co nejvíc ale jestli chceš tak ti nějaké dám.. :-)
05.09.06 19:07:57 Blue® – rostlinky
mch.sokolov - děkuju za tip, hned tam mrknu ;-) ahoj
05.09.06 19:06:46 Blue® – rostlinky
děkuju za cenné rady :-) zatím mám Hygrophylla siamensis, Acorus decoratus, Limphophila aquatica, Hemigraphis colorata a Sagittaria platiphylla.
Podle toho co jsem se dočetla tady, tak asi jediná ne moc vhodná je ta Hemigraphis colorata, a mě se zrovna nejvíc líbí - no uvidíme co to udělá :-)
Jinak u všech těch rostlin píšou že porostou tak doufám, že je to pravda a asi zatím s dalšíma rostlinkama počkám, aby toho pak nebylo moc - ráda bych aby byly vidět rybky ano
05.09.06 19:00:36 mch.sokolov® – rostliny
na těch stránkách pišou jak dorostou,proto sem si i já starej kořen nakoupil :) :-D
05.09.06 18:45:26 Roman – rostliny
Je dobré vědět už o rostlině něco než ji koupíš.Lehce se stane že si koupíš např. Echinodorus osiris ve velikosti 15-20cm,dáš si ho do poředí někam do rohu a pak vyroste do 50cm.Pak nevíš kam ho přesadit,když ostatní rostlinky už pěkně jedou ano
Mě se to už stalo.Teď mám taky nějaké velké ve předu a není to na koukání.Rybám se to naopak líbí,páč na ně nikdo nečumí :)
05.09.06 18:36:13 ® – rostlinky
Při objednávání a kupování rostlin dej pozor,aby byly akvarijní.V obchodech nabízejí i rostliny nevhodné do akvária. Nenáročné jsou Echinodory,Vallisnerie,Egerie,Limnophily,Hygrophily ;-) ahoj
05.09.06 18:15:18 mch.sokolov® – snad můžu:o))
mno zkus juknout na tuhle stránku,Já si u nich objednal a jsem spoky :-) ;-) www.agroholding.cz a i ceny sou dobrý,oproti akvaristikám :) tedy u nás hlavně :-(
05.09.06 18:05:02 Blue® – Kolik rostlinek a jaké?!?
chci se zeptat zkušených akvaristů, kolik rostlinek a jaké dát do 200l akvárka? Mám jich tam zatím asi 6 ale jsou to takový prcky, a v obchodě jsme nikde větší neviděla, mám čekat až vyrostou nebo mám shánět normálně v akvaristice nějaký vzrostlejší? :-)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 11:09:27 • 0.718 s