0 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Rostliny do tvrdé vody » Přidat novou reakci 

Rostliny do tvrdé vody Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1384 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
09.09.06 11:47:44 pirát – tvrdá voda
jak velké máš akva,čím svítíš(myslím druh osvětlení a watáž) a jak dlouho.
09.09.06 11:31:50 Grepík® – kytky
Heterathea opelichala, právě jsem koupila hygrophilu polysp. a sagitarii subul. Jsem zvědavá.
09.09.06 06:14:36 pirát – rostliny
nepíšeš jak tvrdou máš vodu,divím se že ti odešla egenrie densa ta snáší tvrdší vodu dobře,zkus hydrophyly, Heterantheru.
08.09.06 23:04:02 Grepík® – Kytky
Vallisnerie a egerie to nepřežily. A ten anubis - není to drahý?
08.09.06 22:07:25 ® – rostliny
Anubiasy,Vallisnerie,Egerie,z kryptokoryn puchýřkaté druhy C.Aponogentofolia.Některé méně náročné Aponogentony.Také záleží na výšce aqa.Ty kryptocoryny vyrostou běžně 1m,ale zase pěkně zastiňují hladinu.
Při používání CO2 se dají pěstovat i náročnější druhy rostlin,ale chce si opravdu najít druhy,které to snesou.Takže pátrat,ptát se a zkoušet.Dříve či později si určitě najdeš druhy ,kterým se u Tebe bude dařit. ano Já to takto řešil a teď jsem na 14 druzích.Na další nemám místo. :)
08.09.06 21:28:46 Grepík® – Rostliny do tvrdé vody
Máme v akvárku dost tvrdou vodu. Jaké rostliny byste mi doporučili? Občas nějakou tu kytku koupím a občas to nějaká nezvládne. (A to zkouším pouze doporučené a levné.)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 05:13:10 • 0.809 s