0 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Problémy s rostlinami » proč mi odhnivaji rostliny » Přidat novou reakci 

proč mi odhnivaji rostliny Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   2300 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
14.09.06 21:09:27 pirát – rostliny
berte jako bernou minci to co Vám sdělil sid,určitě nepřidávejte hnojivo, dokud nepříjdete na důvod proč hnijí,až se stav zlepší potom můžete opatrně začít experimentovat jak s hnojením tak s CO2,pokud to bude pro růst rostlin vyhovující.
14.09.06 17:10:06 Sid – To Daro
Daro,
bez dlouhého vysvětlování - PROČ? - jen heslovitě můj názor:
*špatné dno, obsahuje vápník - chce to křemičitý písek o zrnitosti 1-4 mm,
*nevhodné osvětlení - máš-li zářivku GLO, vyměň ji za obyčejnou bílou třípásmovou s označením 840, (nebo 830 nebo 865, výrobce Philips nebo Osram nebo Narva...), sviť 12 hodin denně. A protože sis dělal kryt světla sám, zvaž přidání ještě jedné zářivky
*zbytečné vzduchování - to zruš a místo něj si pořiď obyčejnou molitanovou kostku poháněnou tím vzduchovacím motorkem
*filtruj "zlehka" - tak, aby filtr jen lehce probublával, (nemá-li motorek regulaci, pak část vzduchu vypouštěj mimo akva)
*vyústění filtru dej 5-10 cm pod hladinu
*stávající filtr vyndej -nemá dostatečnou filtrační plochu
* A HLAVNĚ - vyhoď justicii a acorus - pod vodou ti neporostou!
a nahraď je větším množstvím vodních rostlin.
14.09.06 16:15:21 daro® – proč mi odhnivaji rostliny
prosim poradte co mam udelat aby mi nehnili rostlinky lebo co chvili mi nic neostane

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 04:50:16 • 0.745 s