0 • 8 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » reakce vody na kokos » Přidat novou reakci 

reakce vody na kokos Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   161 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
11.06.08 19:23:17 Masa
moje kamoska si dala kokos do akvarka jako domecek pro ryby udelala tam plno ruznych direk smich aby si tam mohly hrat a akvarku to ani malinko neuskodilo :)
15.09.06 16:00:07 Vai® – Zbytečné
Ani kokosák nebo lávový kámen pH nesníží! :-)
Otázkou je, jestli je vůbec nutné pH snižovat - můj názor je ten, že NE - viz zde http://www.akvarijni.cz/ruzne.htm#uprava_ph
15.09.06 15:55:09 Grepík® – -
pH 6,8 - 7 (díky Acidonu) a ta tvrdost byla 15 (CO nedávám). A co ten kokosák a případně lávovej kámen?
15.09.06 15:48:30 Vai® – Grepík
Jaké je vůbec to vysoké pH? Jednak u vstupní vody a jaké pak v nádrži? Jaká je tvrdost vody - celková, uhličitanová (alkalita)?
15.09.06 15:46:22 Vai® – Hnití
V akváriu jsou hnilobné procesy nežádoucí ! Rozhodně jakýkoliv hnijící kořen pH nesníží! pH mohou snížit mimo jiné např. vyluhované huminové kyseliny z vhodné rašeliny. Ale pozor není rašelina, jako rašelina a není kořen jako kořen, byť by byl z rašeliniště.
15.09.06 11:48:16 Grepík® – kořen
Mám na mysli ty kořeny z obchodu. Ty snad nehnijí. Máme dost vysoký pH vody, nebylo by tohle řešení?
15.09.06 11:41:19 Vodník – .
Kokos asi nijak. Kořen - záleží jestli hnije, pokud jo, tak jí okyseluje.
15.09.06 11:38:40 Grepík® – reakce vody na kokos
Drazí zkušení akvaristé, nemáte někdo potuchu, jak působí na vodu kokosák a kořen? Kdysi kdesi mi někto tvril, že vodu okyselují. Je to tak nebo jinak? Díkec!!

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 05:01:02 • 0.866 s