0 • 8 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » voda bez chloru » Přidat novou reakci 

voda bez chloru Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5358 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
29.09.06 10:43:31 Vesnach® – voda
My mame takovou vodu, ze se divim, ze po ni jeste ziju!
Zmensuju ji pravidelne na vodku, to me snad jediny zachrani pred jistou smrti.

:-D :-D :-D
29.09.06 10:28:45 Vodník – .
Taky mám vodu s nulovým Fe, NO3, ale bohužel chlorujou(pro jistotu :) ) takže musím nechat odstát.
U nechlorovaný vody je odstátí nesmysl, to se dělá jen kvůli chloru.
28.09.06 13:09:00 Zzzuzi® – Zzzuzi
vidíte, a já tam leju Startplus a úplně zbytečně! díky moc!!! :-D z.
28.09.06 10:40:16 wladys® – voda
...tak kojenecká voda je super....ale já dodávám,že nenechávám odstávat ani městskou vodu(Opava)...zaprvé nevím kam bych ji dal při mém počtu a objemu akvárek a za druhé je to podle mě zcela zbytečné...chloru není ve vodě až tolik a i ta trocha během pár minut vyprchá...... ano
27.09.06 20:46:26 langosh – -
Pokud máte doma kojeneckou vodu, tak určitě nic lít nemusíte - NO2, NO3, těžké kovy atd. by mělo být v pohodě.
Roman :-)
27.09.06 20:06:48 Zzzuzi® – voda bez chloru
Mám dotaz: totiž, bydlím na vesnici. nedávno u nás byli ,,vodátoři" a řekli nám, že naše voda není chlorovaná. Dali jsme to přezkoušet, a ten, co to zkoušel konstatoval, že ta voda je tak čistá, že ji můžou pít bez obav i kojenci a tudíž ji není třeba chlorovat...tak se chci zeptat...co je ještě ve vodovodní vodě za nebezpečné látky?má vůbec ještě smysl takovouhle vodu nechávat odstát nebo tam lejt nějakej akvahumus? dík za odpovědi :-)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 04:21:36 • 0.81 s