2 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Samci pavích oček » Přidat novou reakci 

Samci pavích oček Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   465 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
09.10.06 20:27:31 Eva® – ---
To je mi líto. To bude asi ten bakteriální rozpad ploutví, ale nejsem odborník a on Ti nikdo jiný zrovna neporadí. Podívej se tady do nemocí tam píší jak se jmenuje lék, co se na to dává. Nedávno jsem si koupila paví očka, měla jsem je v karanténě a taky to jedno mělo nějaké okousané ploutve a potom chcíplo. No snad Ti to potvrdí ještě někdo jiný abys měl jistotu. ahoj
09.10.06 16:04:37 Xantis® – smůla
tedˇ umřela i neonka,chyběl jí kousíček ocasní ploutve,celá se přetočila. :-(
09.10.06 12:33:49 Eva® – samci p.o.
Možná měli a mají rozpad ploutví. :-(
09.10.06 11:25:07 Xantis® – Samci pavích oček
Prosím o radu,měl jsem 4samce pavích oček a našel jsem 3bez ocasní ploutve mrtvé,4 co přežil ji měl taky dost okousanou,nakonec též umřel,byla to rivalita mezi samci nebo nemoc?Předem děkuji za rady.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 04:38:04 • 0.697 s