1 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Natržená ocasní ploutev » Přidat novou reakci 

Natržená ocasní ploutev Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4746 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
14.08.08 09:54:13 Markéta®
Prosím, opravdu jste se s ničím takovým nesetkali? Myslíte, že by mohly pomoct vitamíny?
13.08.08 19:13:54 Markéta® – Re: Sid
Celkem sedm.
13.08.08 18:58:58 Sid® – Re: Markéta
A těch rasborek máte celkem kolik?
13.08.08 17:26:30 Markéta® – Re: Markéta
Další údaje:
Akvárium založeno v únoru, v březnu přidány rasbory. V akvárku mám ještě pancéřníčka a ancistruse. Čistý objem je 50 litrů. Teplota cca 27°C. Vodu vyměňuju 1x týdně, zároveň odkaluju. Po výměně přidávám 10 ml přípravku Start Plus. CO2 dodávám do akvárka pomocí kvašení.
Rostliny: mokřanka mnohosemenná, echinodorus bleheri a echinodorus scaber, několik valisnerií spiralis, lilaeopsis, riccia flutains.
13.08.08 16:20:45 Markéta® – Natržená ocasní ploutev
Ahoj,
dnes jsem našla druhou rasboru se stejnými příznaky: má nepatrně natrhnutou ocasní ploutev a pokaždé, když k akvárku přijdu, tak ji najdu v pravém předním horním rohu. Jedna rasbora mi už takhle umřela před cca 3 měsíci. Vyměnila jsem část vody, ale zdá se mi, že se nic nezlepšilo. Žerou normálně. pH mám cca 7.1, alkalitu 4.5. Další testy bohužel nemám.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 04:11:32 • 0.718 s