2 • 16 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » potěr Čichavce šedého - čím krmit a jak nejlépe odchovat? » Přidat novou reakci 

potěr Čichavce šedého - čím krmit a jak nejlépe odchovat? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4440 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
17.08.08 12:03:17 LangMaster®
již několik dní krmím trepkou a malý čichavci perletový se mají čile k světu a rostou asi už začnu krmit artemii tak že ani vajíčko ani drahé tekuté prostředky nejsou potřeba.
07.08.08 21:39:13 LangMaster®
Včera jsem hodil svalně pár čichavců perletových do vytíračky dnes samec už midli samici a staví hnízdo tak že zitra by se mohli třít a pak dam vědět co funguje lepe.
06.08.08 21:07:46 Unnamed® – Odchov labyrintek
Nejlepe se mi osvedcil extenzivni odchov (v zarostle nadrzi se poter odkrmuje sam asi do velikosti 8mm). Pote je poter odolny a snese i obrnenku, takze se daji podavat cezene buchanky a peloocky.
Jinak u labyrintek jsou nejlepsim krmenim nauplie buchanek. Artemkou se vetsina poteru zadavi. S tou trepkou nevim, me po ni poter temer nerostl. Jestli jste lini nebo nechcete doma chovat zadnej "sajrajt", doporucuji zlutek z vajicka na tvrdo. Pri teto metode je treba denne odkalovat, ale funguje to bezvadne.
06.08.08 20:31:59 wayn®
Škoda, nějak se mi urodilo...
Trepku jsem koupil od pana Koblasy z Ledenic. Když ji přikrmím žloutkem, tak se množí a množí...
06.08.08 20:26:11 kolcun2® – Wayn
Ja by som si vzal 4 kusky ale nemam cestu do budejovíc. Odkial berieš toľko trepky???? ;-)
06.08.08 20:19:35 Joecz® – Re: wayn
kdybys nebyl z Budějovic, tak možná jo....
06.08.08 20:11:48 wayn®
Také dávám po rozplavání trepku, za pár dní artémii (za kolik ani nevím, podle velikosti) a ještě dlouho jim tou trepkou přilepšuji. Možná jsou i jiné způsoby, ale toto se mi osvědčilo. Mimochodem nechce někdo tyto rybičky? ;-)
06.08.08 17:39:44 LangMaster®
No ja čichavce rozkrmuju Trepkou pokud nemam tak od JBL Nobil fluid a potom samozřejmě artemii nic jineho nepoužívám.
06.08.08 16:11:09 Mato00® – Re:Kolcun2
Nechcel som ho tu zhadzovat, ale len upresnit, ze je aj nieco lepsie! ahoj
06.08.08 16:09:28 kolcun2®
Mladý akvarista to ma vyskušané.
potlesk
06.08.08 15:28:07 Mato00®
Mladý akvarista napsal: Nejlepší co je je nachytat na rybníku nebo někde buchankoví a perloočkoví prach nebo drobné viřníky třeba viřník karatela.A ne do ryb cpat artemie jak liní červy.

1.Napisal si uplnu blbost!
2.Najprv si nieco over a potom kecaj! :-|
3.Artemia ma ovela viac zivim pre poter ako zivy plankton!
4.Pri loveni planktonu je ovela večšie percento zavedenia onemocneni! ano
06.08.08 13:23:40 Snofrev® – Re: Mladý akvarista
ono spíš než o lenost, jde o to si nepřitáhnout domů nějakej sajrajt a pak jenom léčit a léčit palec
06.08.08 13:15:51 Joecz® – Re: Mladý akvarista
a proč ne artemii?
06.08.08 10:49:05 ondra08® – Krmení
Nejlepší co je je nachytat na rybníku nebo někde buchankoví a perloočkoví prach nebo drobné viřníky třeba viřník karatela.A ne do ryb cpat artemie jak liní červy.
06.08.08 00:30:21 Matýsek®
V tomhle období mužeš nachitat jemné!!!živé krmivo někde na rybnice a krmit tím.Ale artemie je stoprocentně čistá.Tak lovu zdar! ;-)
05.08.08 15:52:45 Mato00®
Daju sa nejaky odchovat ale len par kusov!a artemiov sa moze krmit uz od 2 dna a nie od 11!
05.08.08 15:30:27 James – potěr Čichavce šedého - čím krmit a jak nejlépe odchovat?
Potřeboval bych poradit jak nejlépe odchovat potěr Čichavce šedého a čím ho krmit,abych docílil úspěšného odchovu.
Čichavci jsou staří 5.den a jsou v 18 litrovém akváriu.
Teplotu udržuji na 26°C a jemně vzduchuji.
Krmím SERA MICRON a LIQIMINEM(nálevníci).
Je možné,že by mi přežili nějací čichavci i bez krmení ARTEMIE?
Ta se myslím nasazuje asi tak 11.den.
Byl bych i rád kdybyste mi popřípadě napsali,jak přesně na líhnutí artemií.
Napište prosím co si myslíte a popřípadě mi poradte. hmm ;-) :-O ano

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 04:27:30 • 0.768 s