2 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Gupka porod » Přidat novou reakci 

Gupka porod Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   8721 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
04.08.08 22:02:01 Xmacala® – Re: vojta93
Mel jsi fakt pravdu. Koukam vecer do akvarka a najednou take 2-3 mm mrsky. Vubec jsem to necekal. Myslel jsem, ze jsou vsechny pozrane, ale ne. Mam z toho strasnou radost. smich smich
03.08.08 09:41:45 Walker® – Re: Xmacala
Nac tak silna slova. Nikdo vam tu prece nenadaval. Jen se podivili nad vasi objednavkou. Ale to je prece vase vec. Mohl jste si tu precist spoustu nazoru na vase jednani a naznaceni moznosti reseni, ale porad jste to jen vy, kdo ma sve akva a sve ryby a plne o nich rozhoduje. Pouzivejte diskuse na tomto serveru jako inspiraci, radu, doporuceni, rozhodnuti je ale vzdy na vas a nemusite se kvuli tomu tady vztekat.

Verim, ze mate radost, ze vam gupka porodila, asi bych napoprve taky jasal, casem ale zjistite, jak je to s komercnim odchovem (u gupek podle meho velmi narocnym).

Akvaristika je krasna a kazdy chce zkusenosti nabrat vlastnimi silami, cim mladsi, tim urputnejsi :-).
03.08.08 00:14:58 Xmacala®
Jinak všem děkuju. Jsem dost otravenej a mam chut se na vsechno v****t. Podle diskuze jsem udelal jen same spatne veci a pritom se mi moje akvarko docela povedlo. Ja ten odchov alespon zkusim a uvidim, jak to v tom malem akvarku pujde. A do petilitrovky davat poter?
03.08.08 00:09:51 Xmacala® – Re: Walker
Kdybych mohl, tak si klidne koupim 400 L akvarko, ale nemam prostor. Me proste jde jen o to, abych si mohl chovat rybyčky a treba sem tam jejakou prodat do zveraku.
02.08.08 22:46:44 Walker®
Souhlas s "ustavprochore", my jsme treba kvuli malemu synovi stihli ze spolecenske nadrze odlovit 2 mlade gupky (zbytek zlikvidovaly skalary) a chovame je (samozrejme docasne) ve sklenici. Zda se, ze se jim tam dari naramne :-), basti jako o zivot.

Viz muj profil http://rybicky.net/nadrz/4185/25.jpg

Gupky se mnozi takrka samy a mlade jsou hned po porodu velmi aktivni a samostatne, pokud byste je vsak chtel prodavat, nebude to s odchovem tak trivialni, viz mnoho clanku na toto tema tady a jinde.
02.08.08 22:35:32 ustavprochore® – Re: Xmacala
Omlouvám se, to vůbec nebylo myšleno na tebe, má předchozí reakce byla na nick "vojta93".

5litrovka od okurek (viz můj soukromý vzkaz) byla samozřejmě myšlena jako porodnička (přeci jen je v ní více místa než v PET lahvi), i ty sám jsi ze začátku psal o porodničce, pak o "chovničce" a nakonec jsme u odchovničky... ;-)

takže pro tebe i ostatní: 5litrovka od okurek jen jako porodnička pro paví oka (nouzově, když není jiné akvárko k dispozici), rostoucí potěr pak dát do většího (které se uvolní).

už si rozumíme?
02.08.08 22:05:09 johan® – Re: TomášB
http://www.sklorex-akvarium.cz/index.php?id=akv (např.) myslím, že se za tuto cenu dají sehnat větší akva ;-).
02.08.08 21:58:08 TomášB®
podle mě si můžužeš u sklenáře nechat slepit za 600kč -35l podle mě
02.08.08 21:54:09 Sid® – Re: Xmacala
Naprosto souhasím s tím, co vám napsal Joecz:
"...to jsou podle mě vyhozené peníze - za 600,- Kč můžeš mít daleko větší akvárko;
co si myslíš, že v šesti litrech odchováš? Bojovnice určitě ne - je to vhodné tak na porod té gupky. Ale až potěr trochu povyroste bude potřebovat větší..."
02.08.08 21:29:42 Xmacala® – Re: Sid
Takže si osobně myslíte, že zmíněné 10L akvarium na vytíráni a oddělení potěru není vhodna?
02.08.08 21:00:21 Sid® – Re: Xmacala
Ty reakce se netýkají vás - jste akvaristou zhruba 10 dní a věřím, že všichni na to berou ohled. :-)
Ale vojta93 podle svých slov o akvaristice už něco ví a pak sem napíše výroky, se kterými se nedá tak docela souhlasit... ;-)
02.08.08 19:28:01 Xmacala® – Re: Xmacala
A ty rybky chci pak prodavat nebo rozdam
02.08.08 19:12:33 Xmacala® – Re: Xmacala
A jestli mi tu chce nekdo tvrdit, ze petilitrovka od okurek je lepsi,než to male akvarko tak se vubec nebudu divit. Chtel bych vsechyn poprosit, aby si precetly tema od zacatku a nepsali tu gowadiny
02.08.08 19:10:20 Xmacala® – Re: vojta93
jo jako odchovničku
02.08.08 19:08:41 Xmacala® – Re: Joecz
Pro všechny.To neni moje akvarko ale jen chovnička ježiši. Moje akvarko je toto

http://rybicky.net/nadrze/4510&kateg=2&typ=1

Chsi to použivat jen jako chovničku.
02.08.08 16:55:41 ustavprochore® – Re: vojta93
jako hrobeček pro ty neonky možná tone
02.08.08 16:17:04 navik® – Re: Sid
asi něco hrozného coze palec
02.08.08 15:57:17 Sid® – Re: vojta93
Tak 5 neonek? Co vám provedly? :-O
02.08.08 14:51:05 Joecz®
Xmacala napsal: Co si myslíš o tomto. je to vhodne?

http://www.akvarius.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=804

to jsou podle mě vyhozené peníze, za 600Kč můžeš mít daleko větší akvárko
co si myslíš, že v v šesti litrech odchováš? bojovnice určitě ne
je to vhodné tak na porod té gupky, ale až potěr trochu povyroste bude potřebovat větší ...
02.08.08 13:57:37 vojta93® – Re: Xmacala
a to male akva chces na co?jako odchovnicku?

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 04:32:57 • 0.214 s