3 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Obchody » kde najdu dodrej obchod s Akva. » Přidat novou reakci 

kde najdu dodrej obchod s Akva. Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5509 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
31.07.08 18:27:59 sawu® – Re: Jiřka
asi jsem si vybral spatny ryby a o tom obchodu, mas 100% pravdu
31.07.08 17:39:44 Jiřka® – Re: sawu
Já mám s tím Tescem zatím výborné zkušenosti. Podle mě je to nejlepší akvaristika v Liberci. Ale co ti můžun jednoznačně NEdoporučit je obchůdek v ulici, ve které je také kino Lípa... odtamtud mi zatím umřely všechny rybky, zatímco ty z Tesca vesele plavou dál. A navíc tam jsou předražený...
30.07.08 21:27:01 sawu® – Re: filipsi
myslim oboje....v tom tescu jsem si koupil tetry (7) a do mesice mi uhynuli samozdrejme jsem si je poradne prohlid, ale rostliny nemaj spatny :-)
30.07.08 21:09:01 filipsi® – Re: sawu
Myslis s akvariemi jako "sklem", nebo akvaristiku s rybemi?
Na ryby zkus Mnisek. Jinak primo v Liberci, napr. tesco, ale chce to opatrnost, karantenu a ryby radne prohlednout.
30.07.08 20:56:56 sawu® – kde najdu dobrej obchod s Akva.
Nazdar vsichni ahoj ja jsem se chtel zeptat kde najdu v okolì Liberce dobrej obchod s Akvariemi?

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 03:26:37 • 0.908 s