2 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » UV » UV lampa, má to cenu? » Přidat novou reakci 

UV lampa, má to cenu? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5052 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
28.07.08 20:29:36 navik® – Re: Toony
Obávám se, že přesto, že by to bylo v některých případech žádoucí, všechny bakterie v běžně zařízeném akvárku UV lampa nevymlátí ;-) . Zabíjí pouze ty, které jí projdou po správnou dobu a vhodném výkonu...
Je vhodná jako součást léčby některých onemocnění popř. specifické údržby akvárka a její trvalé používání (byť třeba jen po část dne)je nevhodné.
Na tvou otázku tedy odpovídám, že pro běžného akvaristu asi nemá cenu (třebaže ji sám mám a jsem rád, že ji nejsem nucen použít... ;-) )
28.07.08 19:39:44 sokar®
Mám velký akva a mám tam narafičenou tu blbou lampu.Zbytečně vyhozený peníze.Než vyhoďit peníze za tohle tak si radši kup nějakou rybku. ahoj
28.07.08 17:53:40 fantasta®
Taky si myslím, že UV lampa je docela zbytečná investice do běžného akvárka. Ideální by byla půjčovna, protože málokdo ji potřebuje stále. X-)
28.07.08 17:47:03 Dahak® – Re: Toony
Z vlastni zkusenosti musim rict ze bych ji uz nekoupil.Po dvou mesicich se mi tu vali bez uzitku :).
28.07.08 17:26:33 bucliik®
kdybys prošel fórum tak myslím, že je zde názorů dost. smysl má jak pro koho, záleží na co by jsi ji chtěl
28.07.08 17:24:31 Toony® – UV lampa, ma to cenu???
premyslim nad UV lampou, ale zda se mi to o nicem. vsichni nebo aspon vetsina z nas chce navodit podminky ktery se blizi co nejvic prirode. a pokud sem dobre pochopil tak Uv lampa vymlati vsechny bakterie. ma to v tom pripade smysl?nekde sem se docetl, ze kdo pouziva Uv lampu, tak jsou jeho ryby mnohem nachylnejsi k nemoc, kdyz je prestehuje do akva bez Uv lampy.co vy na to?ma lampa celkove smysl nebo ne?

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 04:36:34 • 0.701 s