2 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » čtverzubec-divné chování » Přidat novou reakci 

čtverzubec-divné chování Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4899 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
11.11.08 17:41:27 Laduschka®
nojo, kaufland... ten jede... :-(
11.11.08 15:51:18 j_j® – Re: švíco
to měl ten můj taky-měl je jakoby víc otevřený,neý ostatní 4zubci...
11.11.08 15:18:22 švíco®
Objevil se další problém...jeden čtverzuvec používá pro dýchání jenom jedny žábry....druhou stranu ne... :-(
11.11.08 13:17:33 švíco® – Re: j_j
Já mám čtverzubce zelené...ne trpasličí. Tady v Plzni v kauflandu je dostávají každých 14dní... je na ně smutnej pohled když jsou nemocní. Snažil jsem se jim vytvořit co nejlepší podmínky, ale není to nic platný. :-(
11.11.08 13:07:42 j_j® – Re: švíco
asi ne e :( mě ted tamten chcípnul ( měl jsem ho doma 2 hodiny,fakt radost) podle mě je máme ze stejnýho chovu... 2,5 měsíce na ně čekám,zabíhám akvárko a pak dostanu takovýhle syfláky rozzureny
11.11.08 12:56:49 švíco® – Re: j_j
Já jsem měl za začátku 4... dva už umřeli. jeden je na tom bídně a ten poslední se má k světu, až na to otírání. Solím taky a začal jsem zvyšovat teplotu...víc asi udělat nemůžu, co?
11.11.08 12:30:33 j_j® – Re: švíco
otírání o předměty a žítí převážně u dna případně zkroucený ocas je důsledkem vnitřních parazitů :( ted sem si koupil 3 4Zubce trpasličí a mají krupičku a jeden se otírá...tak je léčim zatim solí...což by jim zas tak vadit nemělo(taky jí snášej,ikdyž jde o sladkovodní druh)...mad tím jednim už jsem zlomil hůl :-(
10.11.08 20:42:35 švíco® – Re: švíco
Ještě bych dodal, že jsem již všechno popsal ve vlákně o pár spříspěvků níže "otírání ryb o předměty v akváriu". Tady jsem reagoval, protože zde někdo to otírání právě zmiňuje....ale co to znamné jsem se nedozvěděl...
10.11.08 20:40:52 švíco® – Re: Laduschka
Čtverzubec co mi umřel měl malou bílou tečku na oku. Další dva čtverzubci nemají žádný viditelný skvrny, možná mají malinko tmavší pigment kolem tlamičky, ale není to nic výrazného. Jeden je naprosto čilej a druhej polehává většinou na dně a má trochu víc otevřený žábry a víc dýchá. Dneska žrali oba, ten čilejší žral víc. O kytky se otírají oba... několikrát do hodiny...
10.11.08 20:23:38 Laduschka® – Re: švíco
a jaký jsou teda ty příznaky?něco viditelnýho na povrchu?
10.11.08 20:10:44 švíco® – Re: Laduschka
Vodu už jim solím od minulého pátku..(mám je 15dní).začal jsem zlehka...protože v akvaristice nesolili. Jinak jsem se toho snažil přečíst co nejvíc...ale o těhle příznacích jsem nenašel nic...
10.11.08 20:04:50 Laduschka®
v těchhle mrškách se moc nevyznám, ale není problém v tom, že dospělci chtějí přisolenou vodu..?přeci jen to jsou brakický rybky a chtělo by to o nich nejdřív něco nastudovat, než si je jen tak koupit.. :-O
10.11.08 19:53:45 švíco®
Koukám že mám podobný problém...opravdu nikdo netuší o co jde, když se otírá o předměty? :-(
17.07.08 20:44:07 Moonci – Re: Ladič
Ale neotíral se.Ležel pořád pod kamenem u dna a pak vyplaval a začal se točit břichem nahoru.
17.07.08 20:43:17 Moonci – Re: Ladič
Už ne, včera večer umřel:-(
16.07.08 21:50:17 Ládíček®
Neotírá se o předměty?
16.07.08 18:07:51 Moonci – čtverzubec-divné chování
Zdravím všechny.Už víc než měsíc mám v akváriu 4 čtverzubce. Do dnešního dne bylo vše v pohodě. Krmím je mraženým masem a obvykle hned poznají,že je potrava v akvárku a všichni se na ni vrhnou.Jeden mi ale odmítá už 3 dny žrát, skoro neplave, polehává u dna a rychle dýchá.Nevíte, čím to může být případně co dělám špatně????Možná to zní amatérsky, ale já rybky dostala a nikdy předtím jsem akvárko neměla,proto jsem úplně bezradná. Mám strach,že mi umře, chudáček....

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 04:39:32 • 0.705 s