4 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Aqua Clear nebo Biofiltr ? » Přidat novou reakci 

Aqua Clear nebo Biofiltr ? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   8260 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
15.07.08 11:32:15 Ládíček®
Já si teda koupím Atman AT-200 s tím Biofiltrem :-) Spousta akvaristů ho tu má jak jsem se díval...i u 240l třeba atd. Takže takhle no...:-) X-)
15.07.08 11:12:39 fantasta® – Re: ghostik
Tak s tím souhlasím. Já používal půdní filtr jen v akváriích s cichlidama ze středoamerických jezer a tam rostliny stejně moc nepřežívají a vývod jsem měl napojený na vnější filtr. V klasickém akvu bych ho spíše nedoporučil. Podle některých ohlasů to způsobuje horší růst rostlin. Řešení je obrátit průtok tak, že se voda nenasává skrz dno, ale naopak je skrz dno do nádrže protlačována. Mám za to, že takový systém vyrábí Eheim. Podrobný popis by měl být na jejich int. stránkách.
15.07.08 08:42:48 ghostik® – Re: Ladič
To si nejsem jisty. Dost lidi od nej uz odeslo.
Nebyva v prirode normalni tahat veskery bordel zkrz pudu a korenovy system.
14.07.08 23:00:17 Ládíček®
Nebo..ikdyž půdní není taky špatnej :)
14.07.08 22:58:57 Ládíček®
Půdní nechci ano Ale...já nevím :-(
14.07.08 22:57:14 Sadman® – Sadman
používám biologický (půdní) filtr a jsem spokojen.. akorát je třeba častěji odkalovat u přední stěny akvárka, ale dá se to řešit i občasným puštěním molitanoveho filtru v akva.. . mám teda jen 60L, ale používal jsem to tak i u 150L.. .
14.07.08 22:45:07 Ládíček® – Aqua Clear nebo Biofiltr ?
Dobrý den/večer...Budu a chci si pořídit nový filtr do mého 100 l akva a chtěl bych se zeptat jestli je lepší filtr Aqua Clear nebo Biofiltr...četl jsem si o obou filtrech a u ubou je napsáno,že zachovávají podstatné bakterie prospěšné našemu akva...tak bych se chtěl zeptat jaký je lepší..co myslíte ? ;-)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 02:03:55 • 0.778 s