1 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Pomoc! Potěr živorodek srostlý bříšky! » Přidat novou reakci 

Pomoc! Potěr živorodek srostlý bříšky! Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   2758 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
14.07.08 22:37:11 Eivlis®
taky sem je měla dala sem je želvičce aby se netrápili přežili 4 dny
14.07.08 14:24:10 fantasta®
Stává se to pokud se kříží ryby v uzavřené skupině velmi dlouho. Pak je to genetická mutace, protože dochází většinou ke tření mezi sourozenci, čemuž lze jen těžko zabránit. Řešení je snad jedině koupit samce jinde a samice taky.
14.07.08 12:51:09 Biky®
Pane bože! Moje samice porodila další takové! To už jsou dvě... tedy čtyři strostlé rybky v jednom vrhu.... Není ta samice nějak postižená?
14.07.08 12:35:17 Biky®
Není možné, že se oddělí? A je to podmíněno nějakou anomálií u rodičů nebo tak?
14.07.08 12:31:25 fantasta®
S tím nic neuděláš. Siamská dvojčata se občas u živorodek objeví.Nejlepší je je zkrmit nebo utratit. Málokdy přežijí delší dobu.
14.07.08 12:25:22 Biky® – Pomoc! Potěr živorodek srostlý bříšky!
Ahoj lidi, právě probíhá porod mé gupky. Je v porodničce, ale protože už porodila celkem dost, asi 15 kusů, potěr jsem odlovila a ona rodí dál... Ale uviděla jsem, že dvě mladé rybky jsou k sobě srostlé bříšky! Prosím, poraďte! :-( coze co s tím????

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 04:28:19 • 0.775 s