0 • 5 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Mlsné skaláry » Přidat novou reakci 

Mlsné skaláry Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1381 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
12.08.08 16:32:29 navik® – Re: Dahak
Díky, tak jsou opravdu zmlsaní... asi jim moc podstrojuju :-)
12.08.08 15:59:49 Dahak® – Re: navik
No jelikoz jsou to jeste prckove 3-4cm v tele tak je to nejaka jednicka pro ryby 3-5cm.Chovatel jim daval nejakej Sak-mix ja jim davam Sak-energy.
12.08.08 15:57:28 navik® – Re: Dahak
Holt jem si je moc zmlsal. Jestli se můžu poptat na ten SAK - jakou velikost granulí??
12.08.08 12:36:38 Dahak® – Re: navik
Ty moje Sak dlabou bezproblemu :).
12.08.08 12:21:28 navik® – Re: Péťa
Moje skaláry mají nejraději patentky (mražené i živé) poberou i koretry, mraženou artemii a v případě nouze Tetramin či vločky od Sery.
SAK, který doporučuje mchSokol jsem pořídil taky, ale ani po dvoudením vyhládnutí jej nechtěly (zkoušeno opakovaně..). Hold každá ryba má iné chutě.. ;-)
12.08.08 11:22:11 Péťa®
Koupila jsem skaláram granule a ono jim to chutná.Díky za tun radu.Tetra min-sušené se toho ani po měsíci a půl nedotknou.
13.07.08 10:44:04 mch.sokolov®
Péťa napsala: Nemám možnost na panelákovém sídlišti

já taky bydlim na sidlišti v paneláku a skoro denně krmim živou :-)
13.07.08 10:31:56 DonJuanKarlos® – Re: Péťa
Tak ty mražený.
13.07.08 10:30:10 Péťa®
Nemám možnost na panelákovém sídlišti
13.07.08 10:26:24 DonJuanKarlos® – Re: Péťa
Můžeš zkusit chytit živé černé larvy komára. Jsou skoro v každém sudu na vodu, mají rádi stojatou vodu. Takže je lepší chodit když delší dobu neprší. Stačí obyčejná sítka, rychle s ní projedeš hladinu a uvidíš, jestli si něco chytil. ahoj
13.07.08 08:38:13 Punisher®
tak ja je krmim vločkama patentkama a ted přes leto jim chytam perloočky nachytam necham zvlašt v malem akvarku tak den at se pročisti a pak je s tim krmim.. Nebo ještě žizalama a kostnakama a to je potom v akvariju radosti hop ano ahoj
13.07.08 08:28:00 Péťa®
Díky za rady.Určiě jim něco pořídím.Nemám v akvárku jen skaláry.ty jsou jenom dvě.Proto taky něco jinýho než maso.Nebo je mám rozmazlovat? Když uvidim,že se jim vede dobře tak přikoupím.Teď se učím odchovávat mečovky,jen tak pro radost dceři.
12.07.08 23:24:19 zabak®
Momentálne aj odchovávam poter(cca. 200 mladých). ano
tyjo 200 malých skalárek to musí být nádherný. hmm
12.07.08 22:52:42 spooky® – Re: Péťa
Ja kŕmim prevažne mrazeným: koretra, patentky, dafnie, larvy čierneho komára, artémia, ...
Zo suchého: TetraMin, Sera Vipan, Tetra Menu, Sera Vipagran.
Do mrazeného krmiva pridávam 1 x týždenne vitamíny Sera Fishtamin. Skaláry sú zdravé a pravideľne každých 14 dní sa mi vytierajú. Momentálne aj odchovávam poter(cca. 200 mladých). ano
12.07.08 20:49:41 mch.sokolov® – Re: Péťa
ty sušený brambory jak děláte? jako chipsy(brambůrky)? nesmysl..skalár je ''dravá'' ryba a to znamená že chtěj maso,jako jsou dafnie,koretra,patentka,to vše se nechá koupit...jinak myslim že vločky se nauči žrát,jen jim stači 1-2 dny nedat nažrat a požerou i jak se řiká,suchý z nosu:-)jinak granule s přidavkem masa a celkem kvalitni je od SAKu... X-) tim my krmime na odchovně a žádnej problém..
12.07.08 19:53:27 DonJuanKarlos® – Re: Péťa
Kup Tetra Min ;-) Mě to žraly a žerou bez probému a Tetra Min patří k nejkvalitnějším krmením vůbec.
12.07.08 19:40:26 Péťa® – zabak
To nevím,že granule.A malý?A je jedno jaká značka/plovoucí=neplovoucí/?
12.07.08 19:29:28 Péťa®
Když jsem je kupovala i s jinými rybkami tak mi všeobecně vysvětlil,že to mám střídat.Jeden den sušený maso,druhý den sušený brambory a třetí den jim udělám radost mraženym.Asi po třech týdnech mi uhynuly.Řekla jsem mu to a prodavač mi naznačil,že když je budu krmit jenom suchym tak chcípnou hlady.Koupili jsme si další dvě a od tý doby je krmim obden mraženym a je to ok.Je to asi dva měsíce.Suché mám Tetra.Ostatní rybky jsou živorodky.
12.07.08 19:16:18 oldkiwinka®
Pokud se častěji objevované ryby naučí (zvyknou), přijímají cokoli.
12.07.08 19:15:17 DonJuanKarlos® – Re: Péťa
To sou ještě prcci :-) Zkus zjistit čím je krmili ve zverimexu nebo odkud je máš. Co používáš za suché krmení?(značku) některá jsou dost nekvalitní.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 03:39:09 • 0.195 s