1 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Parmičky » Přidat novou reakci 

Parmičky Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   7344 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
12.07.08 21:07:56 wayn® – Re: Peli
Z ničeho nic to není, dle všeho nemají vhodné podmínky, špatně se o ně staráš. Dokud se o ně líp nepostaráš, tak budou nemocný a je marný je léčit. Důkladně prostuduj toto a pak se podle toho zařiď: http://www.akvarijni.cz/zacatky.htm
12.07.08 17:23:29 Peli
V sekci nemoci jsem hledal ale nějak z toho nejsem moudrej. Našel bych tam pár podobnejch příznaků ale ale jen třeba jeden a zaráží mě jak rychle umíraj zničehonic. Přidám foto, není to nic moc ale je tam trošku na ocásku vidět ta skvrna. Před chvílí sem vylovil další mrtvou a chybělo jí na jedné půlce asi polovina šupin.
12.07.08 11:30:00 dajos®
no.. já všechny problémy řeším výměnou 1/2 vody potlesk
12.07.08 09:27:35 Gibbet
Podívej se do sekce nemoci..ten tvůj popis tam odpovídá..najdeš si to tam..
12.07.08 08:28:25 Peli – Parmičky
Ahoj, opět sem tu s problémem. Moje parmičky čtyřpruhé mají našedlé ploutve a teď i trochu slepené, nepřijmají potravu a združují se u dna pořád na jednom místě jen hejbou ocasem. Ráno sem tu nejmenší vylovil mrtvou. Nevíte pls co jim může být? Díky za odpovědi

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 03:57:49 • 0.696 s