0 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Dekorace » lávové kameny » Přidat novou reakci 

lávové kameny Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4593 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
14.10.06 19:39:35 Kate – Láva
Spíš zkus koupit nějakou hezky tvarovanou už z přírody. Když se ve zverimexu trochu prohrábneš v bedně s lávama, tak nějakou určitě najdeš. Já jsem našla jednu takovou s tunelem :) Dala jsem pod ní vzduchovací šutřík a krásně to probublává.
14.10.06 18:05:05 wladys® – lava
...ty kupované náhražky se ti rozpadnou...v přírodě nasbíranou neprovrtáš jen tak lehce....sem to zkoušel a vzdal... ;-)
14.10.06 17:38:43 Falcon-554® – POZOR
Nedělej to ... je to křehké a rozpadne se ti to
14.10.06 17:14:28 katunka® – lávové kameny
Ahoj chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s úpravou lávových kamenů? Chtěla bych jim tam vyvrtat nějaký tunely a osekat ho do jinýho tvaru, ale mám strach, aby se mi nerozpadl. Díky za rady :-)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 04:28:31 • 0.76 s