1 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Problémy s rostlinami » Nerostou mi jemnolisté rostliny. » Přidat novou reakci 

Nerostou mi jemnolisté rostliny. Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4286 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
21.11.07 14:18:58 endus® – Re: Lucianetta
Něco najdeš třeba tady http://www.akvarijni.cz/rostliny.htm#stonky .
21.11.07 13:50:10 Lucianetta®
Možná mám hodně blbý dotaz, ale dá se někde najít něco jako "seznam jemnolistých rostlin"? :-O :-)
15.10.06 19:56:08 Grepík® – rostliny
Taky jsem měla dlouho problémy s rostlinami. Egerie i cabomba opelichaly a byly hnusný. Teď mám růžkatce a paráda. Nestíhám ho protrhávat. Roste před očima. ;-)
15.10.06 17:56:02 Kate – Růžkatec
Tak já ho zkusím, snad se chytne a poroste. Teď mám totiž v akvárku nějak málo zeleně, takže v nejbližší době se chystám na velký nákup. Zezačátku jsem myslela, že jednotlivé rostlinky se pořádně rozrostou, ale teď už třetí rok stále nekošatí.
15.10.06 17:45:45 Mrakoplash® – ruzkatec
a jeste navic roste jako blazen :-D
15.10.06 16:09:53 ® – jemná rostlina
Tak to doporučím růžkatec,je opravdu nenáročný a při dobré péči se těm předchozím vyrovná i krásou.(no dobře,tak z 90%)
15.10.06 13:30:16 Kate – Světlo
Hmm, asi to bylo světlem. Nikdo jim nestínil, byli hnedka pod hladinou. Měla jsem zářivku Sun-glo, teď mám Aqua-glo. Obě 20W na 80l, to je asi trochu málo, co :-) Která jemnolistá je méně náročná??
14.10.06 21:17:01 Horác® – ?
A jak jsi na tom se světlem? Tohle jsou rostliny velmi (ale opravdu velmi) náročné na světlo. U limnophily se uvádí 0,75W/l a u cabomby až 1W/l.
14.10.06 19:17:06 Kate – Jemnolisté rostlinky
Potřebovala bych poradit ohledně pěstování rostlin. Pokaždé, když jsem si koupila jemnolistou rostlinu, zašla. Nejdřív to vypadalo, že roste, potom (cca za měsíc) se stonky začaly lámat na menší a menší kousky. Nakonec zbyl jenom zelený chuchvalec, který mi ucpal filtr. Takhle dopadla cabomba a limnophila, jiné jsem zatím nezkoušela. Docela dost vzduchuji, může to být tím?? :-(

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 03:10:28 • 0.749 s