Mě dělal akvárko sklenář, mám od něj už druhý, a nikdy zatím problém. Podle mě to musí umět sklenář bez problémů. Cenu ti musí říct při zadání rozměrů a je na tobě jestli to budeš chtít nebo ne.
05.07.08 18:23:59 ghostik® – Re: Mrakoplash
Ja nerikam ze ti ho nedovazou. Ja jel take pro akvarko a terarko 120km tam a zpet ale nevidim duvod mu predhazovat sklenare napriklad z Brna kdyz bude bydlet v Plzni a urcite nekdo u Plzne bude znat nekoho s kym je spokojen a dobre lepy AQ
Ja mam akvarium od Fardy (
http://www.akvariafarda.cz/ ), je nekde od Olomouce. (ja kousek od Hradce Kralove)
Sice mi na rovinu rekl ze muze chvilku trvat nez bude mit cestu, ale dovezl ho do mesice.
05.07.08 18:05:28 ghostik® – Re: treSKA
Chtelo by to vedet kde bydlis nebo ti muzu doporucit i solidni firmu s anglie ? :o)
zidek tusim spolupracuje s www.polit.sk aj ja som sa rozhodol pre ich akva same odporucania tak uvidime...
Domlouval sem si výrobu akva se Sklorexem a dopravu nechali raději na mě. Nechtějí spoléhat na dopravce. Já si pro něj taky raději dojedu sám.
05.07.08 14:56:01 Yirka® – Re: waterboy
To udělá skoro každá, doprava však může být dražší než samotné AQ.
05.07.08 14:47:56 waterboy® – akvarium na míru
ahoj,chtel bych nove akva lepene na miru.doporucite mi soloidni firmu za dobrou cenu ktera by mi akvarium dopravila na misto urceni?diky