0 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Sázení » Musí být rostliny zakořeněné? » Přidat novou reakci 

Musí být rostliny zakořeněné? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4744 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
02.07.08 15:27:53 janavk® – Re: PentueR
Díky za rady, zkusila jsem to ds těmi košíčky, dám vědět jak uspěju :)
02.07.08 12:31:14 PentueR®
Některé nemusí být v substrátu (třeba egeria si spokojeně roste i plovoucí), valisnerka těžko. Zkus Horácovu metodu nerez matiček a molitanu na stonkové rostliny (horacovoakvarium.cz) a kořenové obložit menšími kamínky nebo štěrkem (něco, co hned nerozryje - aby měly čas zakořenit). Dělával jsem i to, že jsem na kořenovou rostlinu použil odříznutý spodek košíčku, v kterém se prodávají ("nahňácal" jsem tam kytku se substrátem a obložil kamínky a pak to celé "zapustil" do písku) - kořínky si cestu našly a drželo to pěkně.
02.07.08 11:47:55 janavk® – Musí být rostliny zakořeněné?
Mám 25 l AQ s jedním krunýřovcem 5cm. Nedávno jsem AQ znovu založila a nakoupila rostliny, ale skoro všechno vyryl. Zkusila jsem to strčit zpátky, ale nemá to cenu. Vadí, že to skoro všechno jen plave? Je to vallisneria, egeria densa (ty dlouhé mám naštěstí pod kamenem), acorus a samolus. Budou rostliny spokojeně fungovat i bez zakořenění?

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 03:44:31 • 0.694 s