0 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » ČD kurýr - má s tím někdo zkušenost » Přidat novou reakci 

ČD kurýr - má s tím někdo zkušenost Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   310 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
23.06.08 19:11:30 memeo®
Kurýr dneska stojí 190.-Kč i s dobírkou.
Vše nejnutnější najdešna webu českých drah. http://www.cd.cz
Balík může mít max 15kg a velikost krabice je taky limitovaná,ale nevím přesně kolik,ale je to vše na jejich stránkách.Máš tam i seznam stanic.Tady je: http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=29655
Musíš si stáhnout tobě nejbližší stanici a pak uvidíš odjezdy a příjezdy do ostatních stanic Kurýra.Nic na tom není....ale pozor.........balík musí být na nádraží minimálně 30 minut před odjezdem,takže já osobně ho na nádraží dávám hodinu předem.
23.06.08 18:12:55 Woolin® – Re: Jurasek
jak byly zhruba velké? x x x
23.06.08 12:16:50 Jurasek® – Re: Woolin
Ne, bylo to před rokem. Byl trošku menší, velké ryby by tím asi posílat nešly. U chladícího boxu je měly vystavené.
23.06.08 12:02:08 Lukys1®
já si jednou objednával ryby přes net a přišlo to v tom boxu a ve velkým sáčku nafouknutým vzduchem a poštovný stálo asi 150kč
ano
23.06.08 11:50:06 Woolin® – Re: Jurasek
za 30 kaček termoboxy? faktiš? ...ale to muselo bejt tak před dvaceti léty bo ne? =)
23.06.08 11:10:50 mch.sokolov® – ..
složenka je typu C(žlutá)běžně ji maji na poště a pak je třeba vyplnit Přepravni list kurýrni zásilky,zabaleni jak psal terčovec5X-) a box?vem papirovou bednu z polystyrenu nařezej stěny,vycpi tim boky bedny a hotovo,takto to dělám já:-)cena kurýra je 160kč+30kč za dobirku a pak ještě plati 30kč přijemce,váha jednoho baliku za tu cenu je max 15kg.. X-)
22.06.08 22:08:27 sokar®
Ahoj.

ČD kurýr je v pohodě.Nechal sem si poslat rybu za 6500 a dorazila v přesný čas a aji mě zavolali že mi došla.Akorát bacha na hmotnost balíku.
22.06.08 22:04:18 Jurasek® – Re: DoctorT
Termoboxy jsem viděl v makru za pár korun (asi za 30).
22.06.08 22:04:08 Jammes®
tu složenku mají v kanceláři kde podáváš box k přepravě.
22.06.08 21:59:37 DoctorT® – Re: tercovec5
A ta složenka je nějaká speciální čd??? Kde ji vemu??? No a ten polystyrenovej box též??? Mívají to v akvaristikách???
22.06.08 21:56:17 tercovec5®
Jednoduše nafoukneš sáček kyslíkem,vložíš do polystyrenového boxu,pokud nebude box plný,vylož zbylé místo novinami,aby sáček pevně stál,přelep box,napiš adresu příjemce a připiš cílovou stanici,kam ryby posíláš,i svoji adresu,dále vyplníš průvodku,kam se napíše opět adresa příjemce a odesílatele,telefon na příjemce,dopiš slovy cenu dobírky,přilož vyplněnou složenku s cenou dobírky,na složenku napiš jen svoji adresu,odesílatelem nebude ten,kdo chce ryby,ale cílová vlaková stanice,která peníze převezme.Cena kurýra je cca 180kč.
22.06.08 21:53:41 lovec®
koukni jak to dělaj tady třeba ti to pomůže http://www.vivarium.cz/kuryr.htm
22.06.08 21:35:12 DoctorT® – ČD kurýr - má s tím někdo zkušenost
Brý večer,
v úterý potřebuju zaslat pár rybek přes české dráhy, ale nemám s tím pražádnou zkušenost. Chápu jak je poslat, ale nevím jak zabalit, zda napsat na krabici, že jsou v ní živé rybky, apod...
taky cena mě zajímá, na stránkách čd je to takové chaotické a moc to nechápu, bude to na dobírku.
Poraďte kdo víte jek na to. Díky moc

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 03:41:03 • 0.702 s