14.10.08 06:50:18 Marri® – Re: kus
Můžu se zeptat, jak se tyto osvětlovací tělesa dají přidělat (od narvy ty kuchyňské....) Normálně třeba položit na krycí sklo nebo nějak jinak?
kus napsal: Je to klasický provedeni včetně tlumivky.Takže to normálně svítí.S el.před. je za ty peníze,jinak je to za těch 1 470.Ale je fakt, že se platí za kraviny.Kdyby jsi měl dost prostoru,platil bys polovic.Přisazený zářivkový světlo za tísícovku včetně leštěných reflektorů je dost dobrá cena,ale šířka je holt od 65 cm.Teď je v akci tohle 2x14w T5 s el.př.za 610 kč. Bejt tebou vymlátil bych horní polici.
myslis ze by vadilo ze bych dal to svetlo na uhlopricku akva?
hmm dalsi skvely napad vypada to ok, skoda ze to ma jen 13w takze 2x13=26W, ale dasli moznost, aspon vim po cem se mam divat v obchodech moc diky.
a tady máš rozměry. cena je tak do 4 stovek.Jako výrobce kuchyní ji mám v ceníku 250 kč včetně daně.
Tak to bych si tím tuplem hlavu nelámal.Skus do krytu přidělat tohle.Zářivka sklopná 13 W je dlouhá
57 cm a je buď na flexu jako holící strojek a nebo na kabelovou svorkovnici jako na lustru.
bohuzel nejde o horni polici ale akva je v zabudovane skrini a to je horni kryt na otvirani neco v tomhle stylu (mam podobne)
http://www.akvarko.cz/images/akvaria/76/obr760_n.jpg takze s tim nepohnu
nasel jsem to o cem pises, akcni cena 607,45
LLX214ALDP 2x14 delka613 sirka238 vyska65
vyska je v klidu mam tam 80mm ale delka je horsi protoze mam neco pod 610mm
njn clovek to nedomyslel kdyz jsem delal navrh skrine je to uz dlouho a mam tam ted svetlo vlast. vyroby, chtel sem koupit nejake hotove svetlo ale je to asi problem no :(
Je to klasický provedeni včetně tlumivky.Takže to normálně svítí.S el.před. je za ty peníze,jinak je to za těch 1 470.Ale je fakt, že se platí za kraviny.Kdyby jsi měl dost prostoru,platil bys polovic.Přisazený zářivkový světlo za tísícovku včetně leštěných reflektorů je dost dobrá cena,ale šířka je holt od 65 cm.Teď je v akci tohle 2x14w T5 s el.př.za 610 kč. Bejt tebou vymlátil bych horní polici.
vypada to pekne a vyhovovalo by to i rozmerove,Pokud jsem spravne pochopil katalog tak zaklad bez elktroniky je celkem drahy +el.predradink a cena je 2700 to uz je trochu mimo rozpocet
ale kazdopadne diky za napad protoze vice hlav ...
24.06.08 09:43:21 kus® – Re: Lucky005
Není, to jsou normální světla pod kuch.linku s T8 za 345 kč.Ale kdyby v Tobě nedřímal nějaký Přemek Podlaha nebo měl nějaký odpor k manuální práci našel jsem Ti docela dobrý světlo s T5.Podívej se do celýho katalogu Modusu pro inspiraci.Hlavně tohle by mohlo být zajímavý kat.číslo:8595073729931 2x14W výška 6 cm 596x296
hmm diky za inspiraci celkem dobry napad tady v techle svetlech je urcite elektronicky predradnik, akorat nevim v jakych rozmerech se delaji,zarivky budou asi T5 a kde nakupovat nekaje ty hypermarketech? obi bauhaus....? a cenove by to mohlo byt zajimave
ted jsem se dival a pobliz bydliste je firma narva
http://shop.narva.cz/
24.06.08 09:24:11 kus® – Re: Lucky005
Jo přesně o tom.
24.06.08 09:23:17 kus® – Re: Lucky005
Ještě Ti můžu poradit.Udělej si účko ze silnější překližky a na ty kratší strany přišroubuj tyhle světla a vylep to alobalem.Dostaneš se docela na nízký světlo.Můžeš je taky rovnou přišroubovat zespodu na polici nad akva,ale bude se Ti blbě manipulovat v akva.Ty mají výšku 7 cm.
bavime se o tom co je v odkazu co jsem daval?
24.06.08 09:08:49 kus® – Re: Lucky005
Tak to tě taky moc nepotěším.TO mám tady v dílně a výšku to má včetně vypínače 9 cm.Aspoň jednozářivka,ale myslím že dvouzářivka nebude vyšší.Ale jinak je to dobrý,mě svítí tak 4 nebo 5 let.A moc netopí,to leží na krycích sklech a leží, a leží, a leží......
jj vim o tomhle produktu ale problem je ze presny rozmer skrine je 61cm takze bych to tam nenarval a pokud to ma zapinani na boku tam jsem v knedli a nebo bych to musel predelat a jak sem to ted tak meril tam vysku nad akva 8cm nechal bych to asi lezet na krycich sklech.
a myslite si ze tohle je uplne na pi**?
http://www.akva-exo.cz/detail/akvaristika/osvetleni/kryty/266/
bude asi hodne topit co?
Tento výrobok sa snajväčšou pravdepodobnosťou už do EU nedováža. Údajne pre nedostatočné krytie.
23.06.08 10:35:24 kus® – Re: Lucky005
Výška toho světla je 11 cm nad akváriem,ty plastový nohy můžeš posouvat po celý délce světla a délka bude udaná rozměrem DR 60 cm.(mám DR-140 a je dlouhý 140 cm)A předřadníky rozhodně nemá a tlumivku odněkaď z Číny.(bliká jak na diskotéce,nicméně pro začátek to stačí)
22.06.08 22:38:29 Polux® – Re: Lucky005
Napis prodejci ty zarivky snad ti napise skutezne rozmery.V tomhle predraniky nebudou
22.06.08 20:26:36 Lucky005® – Akvarijní osvětlení Atman DR-60, 60cm, 2x15W
potrebuju podrobnosti ohledne tohohle svetla.V soucasnotsi mam 1x15 prijde mi ze to moc neprospiva rostlinam,tak jsem se rozhodl pro nove osvetleni a potreboval bych presne rozmery viz. obrazek,protoze mam omezene prostory nad akvariem. Je toto osvetleni osazeno elektronickym predradnikem a pro jaky typ zarivek je to urceno T5 nebo T8?