3 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Moje mečovka je divná » Přidat novou reakci 

Moje mečovka je divná Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4436 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
24.06.08 17:53:13 Maajdulaa® – pro lukyho
ja mam dve mecovky a ta druha mecovka porad chodi za samickou... sou porad spolu ae ete nikdy sem nevidel ze mi ten jeden samec udelal neco tomu druhymuu budu to sledovvat :-) diky za reakci mooc <3
21.06.08 12:00:14 Lucky005® – Re: Maajdulaa
kolik mas mecovek? a kolik z toho je samcu?, mel jsem podobny problem pokud je tam dominatni samecek tak mi toho druheho mensiho utlacoval a ten se taky schovaval za filtr a ani nevylezal, nechodil ani zrat protoze kdyz vystrcil tlamu tak po ni dostal
20.06.08 22:57:02 petrys®
vyměn třetinu vody za čerstvou a uvidíš, jestli se to zlepší, pak je ve vodě příliš dusitanů
20.06.08 17:07:42 prisavnik®
mozno je priotraveny
19.06.08 21:43:24 Maajdulaa® – Moje mečovka je divná
pomozte! mám mečovku-samečka a je divnej....pořád se schovává za filtrem nebo u filtru, divně plave...tak nějak jako by byl opile! nevim co s nim je a neda se to nejak léčit? odpovězte rychle aby mi neumřel!!! dííky mooc

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 01:59:30 • 0.746 s