Sklorex také zatím neznám ale Aqalife me nijak super nepride,je to velikej obchod s hodne druhama rybicek,rostin atd,ale personal by mohl byt prijemnejsi.Byli sme tam s pritelem pro krevetky a potrebovala sem nejakou techniku do akva a pani prodavacka pravdepodobne spolumajitelka byla pekne neprijemna takze me to od dalsi navstevy trochu odradilo.ale to je muj nazor..jinak i pro mensi nakupy a zvlast treba ja rada mym rybkam kupuju zivy nitenky tak je dobrej Exotic na Moraváku.
24.10.06 17:14:51 Selby – to Azalka
už jsem nechtěl reagovat, ale, milá Azalko, musím. Nemám nic proti odbornosti prodavačů ve Sklorexu, snad jsou dostatečně fundovaní. Co se týká jejich přístupu k zákazníkům, je to asi jako všude. Ke krásným mladým dámám se chovají určitě jinak, než k nám chlapům v nejlepších letech. Ale my máme zase výhodu, když jsou v obchodě prodavačky těsně před prvním "výbrusem", rozuměj vytažení vrásek

. Také si občas pokecáme. Prosím, ber tento příspěvek s humorem... Selby
24.10.06 12:49:28 azalka® – 2 Selby
No... Být mladší, skoro se červenám. Není lehké být krásná mladá žena - taky jim to vůbec nezávidím!

Ale k věci - pan prodavač je, taktně řečeno, v nejlepších letech. Jen hodnotím přístup a odbornost, které jsou na vysoké úrovni.

S tím se člověk setká málokde. Ještě uvidím, jak bude probíhat výběr a sestavování dvousetlitrovky - jestli zvítězí akvaristické srdce nebo obchodní taktika.

24.10.06 12:09:00 Selby – to Azalka
milá Azalko, kdybych byl tak krásna žena, jako ty, bylo by mi 26, tak věřím, že i se mnou by prodavači trávili svůj pracovní i popracovní čas. Prostě tě chtěl pozvat na rande a neměl odvahu. Ale k tématu. Sklorex je prodejna na velice slušné úrovni, domnívám se, že je asi nejlepší prodejnou na Moravě. Mě si prodavači až tak nevšímají, mám pouze jednu negativní zkušenost a to takovou, že když jsem chtěl koupit hejno kongoteter (8ks), tak mi prodavač nacpal pouze samičky i když jsem automaticky čekal 4 páry. Samičky jsou podstatně méně vybarvené a tudíž méně žádané. Takže stejně si musíš kontrolovat vše co kupuješ a nedat se natáhnout. Měj se fajn, Selby
16.10.06 18:38:14 Trunda – obchody
Ahoj v Hornbachu nedoporucuji nakupovat ribicky casto jsou pry nemocne.
vrele doporucuji AQUALIFE na Taborske znam majitele dlouha leta rad poradi hodne ribicek ma z vlasni pestirny.
16.10.06 15:33:45 azalka® – 2 langosh
Díky za odkaz na recenze na akvarko.cz - potvrdily mi zatím teoretický názor na věc. Co něco podobného dát i na rybičky...?
Zatím jsem rybky nakupovala jen v Hornbachu, Grelu na Lidické a OBI - bohužel procentuální úmrtnost je moc velká. Proto se ptám na spolehlivého prodejce.
Jen dodávám - kdybych v obchodě jen zahlídla nějakou mrtvolku, tak tam samozřejmě nic nekoupím!