14 • 46 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Obchody » Kamenné » akvaristiky - Brno » Přidat novou reakci 

akvaristiky - Brno Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3686 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
30.06.08 08:33:56 Marianesca®
Sklorex také zatím neznám ale Aqalife me nijak super nepride,je to velikej obchod s hodne druhama rybicek,rostin atd,ale personal by mohl byt prijemnejsi.Byli sme tam s pritelem pro krevetky a potrebovala sem nejakou techniku do akva a pani prodavacka pravdepodobne spolumajitelka byla pekne neprijemna takze me to od dalsi navstevy trochu odradilo.ale to je muj nazor..jinak i pro mensi nakupy a zvlast treba ja rada mym rybkam kupuju zivy nitenky tak je dobrej Exotic na Moraváku.
29.06.08 12:34:47 sokar®
Doporučuji SKLOREX.Znám majitele a vše je bez problémů.Lepili mi velký akva,doporučili ryby a všecko konzultuju tam. ahoj
28.06.08 18:25:15 gubky
Trunda napsal: Ahoj v Hornbachu nedoporucuji nakupovat ribicky casto jsou pry nemocne. :-( vrele doporucuji AQUALIFE na Taborske znam majitele dlouha leta rad poradi hodne ribicek ma z vlasni pestirny.
25.10.06 12:59:27 Regina – akva v brně
Kontaktní údaje:
Merhautova 941/57
613 00 Brno-Černá Pole

Telefon: +420 545 211 098
Fax: +420 547 213 321
E-mail: akvaristika.morska@centrum.cz
WWW: http://www.akvaristika-morska.cz:
Tuhle prodejnu máme nejraději.Jsou tu veluce příjrmní a opravdu poradí.
25.10.06 11:46:58 Grepík® – rybičkárny
My rádi okukujeme Sklorex, Minaříka na Novobranské a Aqualife na Táborské. Obchody typu Hornbach, OBI a pod. jsou pěkně nechutný. ahoj
25.10.06 09:48:00 azalka® – 2 Selby
Jinak to ani brát nemůžu. :-D Nebudeme tu přece probírat diskriminaci pohlaví. smich Prostě Sklorex v Brnisku vede.
2 Mrakoplash: Jak na co... :)
24.10.06 17:14:51 Selby – to Azalka
už jsem nechtěl reagovat, ale, milá Azalko, musím. Nemám nic proti odbornosti prodavačů ve Sklorexu, snad jsou dostatečně fundovaní. Co se týká jejich přístupu k zákazníkům, je to asi jako všude. Ke krásným mladým dámám se chovají určitě jinak, než k nám chlapům v nejlepších letech. Ale my máme zase výhodu, když jsou v obchodě prodavačky těsně před prvním "výbrusem", rozuměj vytažení vrásek :-). Také si občas pokecáme. Prosím, ber tento příspěvek s humorem... Selby
24.10.06 12:54:54 Mrakoplash® – azalka
No ja bych rek ze si porad mlada ;-) palec
24.10.06 12:49:28 azalka® – 2 Selby
No... Být mladší, skoro se červenám. Není lehké být krásná mladá žena - taky jim to vůbec nezávidím! :-D Ale k věci - pan prodavač je, taktně řečeno, v nejlepších letech. Jen hodnotím přístup a odbornost, které jsou na vysoké úrovni. palec S tím se člověk setká málokde. Ještě uvidím, jak bude probíhat výběr a sestavování dvousetlitrovky - jestli zvítězí akvaristické srdce nebo obchodní taktika. ;-)
24.10.06 12:09:00 Selby – to Azalka
milá Azalko, kdybych byl tak krásna žena, jako ty, bylo by mi 26, tak věřím, že i se mnou by prodavači trávili svůj pracovní i popracovní čas. Prostě tě chtěl pozvat na rande a neměl odvahu. Ale k tématu. Sklorex je prodejna na velice slušné úrovni, domnívám se, že je asi nejlepší prodejnou na Moravě. Mě si prodavači až tak nevšímají, mám pouze jednu negativní zkušenost a to takovou, že když jsem chtěl koupit hejno kongoteter (8ks), tak mi prodavač nacpal pouze samičky i když jsem automaticky čekal 4 páry. Samičky jsou podstatně méně vybarvené a tudíž méně žádané. Takže stejně si musíš kontrolovat vše co kupuješ a nedat se natáhnout. Měj se fajn, Selby
24.10.06 09:45:21 azalka® – SkloREX
Ten obchod na Táborské (zatím) neznám, ale ve SkloREXu mi včera dali 2 ancistrusy zdarma jako bonus - jsou podměrečný. :-D Takže asi už jedině tam. Navíc si se mnou pan prodavač asi 15 minut povídal o akvárku, který si chci časem pořídit a to bylo už po pracovní době. palec
16.10.06 18:38:14 Trunda – obchody
Ahoj v Hornbachu nedoporucuji nakupovat ribicky casto jsou pry nemocne. :-(
vrele doporucuji AQUALIFE na Taborske znam majitele dlouha leta rad poradi hodne ribicek ma z vlasni pestirny.
16.10.06 15:33:45 azalka® – 2 langosh
Díky za odkaz na recenze na akvarko.cz - potvrdily mi zatím teoretický názor na věc. Co něco podobného dát i na rybičky...? ;-)
Zatím jsem rybky nakupovala jen v Hornbachu, Grelu na Lidické a OBI - bohužel procentuální úmrtnost je moc velká. Proto se ptám na spolehlivého prodejce.
Jen dodávám - kdybych v obchodě jen zahlídla nějakou mrtvolku, tak tam samozřejmě nic nekoupím!
16.10.06 15:17:17 langosh – -
Podívejte se tady http://www.akvarko.cz/obchody.php?razeni=&mesto=brno&kraj=11&fulltext= - někde máte i komentářa...
Roman :-)
16.10.06 13:55:45 kiiki® – Sklorex-Suppppppppppppper!!!!!!!
Sklorex je super ten první neznam. ano ahoj ahoj ahoj ahoj
16.10.06 13:18:58 azalka® – akvaristiky - Brno
Ahoj všichni znalejší.
Zajímalo by mě, jak hodnotíte akvaristické prodejny v Brně a (blízkém) okolí. Která je dobrá, a se kterou máte naopak špatné zkušenosti? Kde nakupujete Vy?
Pro příklad uvádím: http://www.akvaristika-morska.cz/ nebo již mnohokrát zmiňovaný http://www.sklorex-akvarium.cz/
Díky za názory. ahoj

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 11:07:24 • 0.638 s