Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
Mě se přihodilo podobné, jednou ráno jsem našel mrtvou březí samici. Jelikož nebyl čas, odlovil jsem ji a hodil do půllitru co mám na dolévání odpařené vody. Cca za 4 dny jsem potřeboval dolít vodu, samozřejmě jsem na rybku zapomněl, překvapení ale bylo, že porodila mrtvá, bylo tam asi 6 živých rybek.
mě taky tak umřela samička pavího očka ona už tda měla všechny mladatka venku bylo jich aspon 21 a jelikoz mam pavci oka spolecne z betama tak ta samička když umřela nemela ploutve a oci
Me se stalo to same porodila cca 20 malejch a nasel jsem ji za filtrm bradou nahoru holt se to stane neni to nic nenormalniho proste ta ryba neunese nako ten porod.
15.06.08 14:10:58 Maajdulaa® – Ryba umřela v těhotenství!
Aooj lidi! mám problém, měla jsem rybu, paví očko a ta mi porodila jenom 6 malejch rybycek... nikoho mi nesezrali ostatni ryby protoze ryba rodila v porodnicce... prislo mi, ze byla ryba porad tehotna i kdyz uz vrhla... a taky ze byla.byla porad plna a dneska rano jsem ji objevila mrtvou...byla obbalena snekama a uplne bila...kdyz sem ji vyndala a odendala od ni sneky, vytekli z ni ty mladata bylo to hnusný..proc uz neporodila? proc umrela? nemela s tim nejaky problemy??? dekuju moc za odpoved..ahoj