1 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Divné Chování Čichavce Modrého » Přidat novou reakci 

Divné Chování Čichavce Modrého Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3063 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
17.06.08 19:10:34 Míša
No pozorování dopadlo tak - že samec se snaží hnízdopostavit, ale pak ho zboří..Co s tím ?
17.06.08 17:07:06 Míša
No veřím, že se samcovi bude v 25l akva líbit...Je tam několik kusů rostlin a hlavně teplo.Mám tam přidat hned i samici ? A bude jako úkryt stačit jen umytý kelímek od jogurtu ?
16.06.08 21:38:33 Míša – Re: Yirka
To jo.. smich
16.06.08 20:35:36 Míša – Re: Míša
A 4cm vysoká vrstva kamení a skoro polovinu akva zabírají rostlinky...Samec tráví den takto : ráno v 5:35 vylézá z mechového ,,domečku,, a pak se rozhlíží.Snadný cíl je pro něj mládě Pavího Očka a tak ho chvilku žene po akva.... pak se nakrmí (mrtvé mušky,vločkové krmení), ale pak to začne - jen co vyleze samička, hned jí prohání... Pak zase zaleze do mechu a dělá mrtvolu, pak krmení a pak spí v mechu... To je vše !
16.06.08 20:29:25 Míša – Re: Sid
50l
16.06.08 09:49:15 Sid® – Re: Míša
Jak velká je ta nádrž?
16.06.08 09:00:54 kolcun2®
skus tam dať nejaký kamen alebo koreň za ktory sa samicka schova.
16.06.08 06:02:03 Míša – Divné Chování Čichavce Modrého
No, pokusím se mu pomoci tím, že vypnu filtr a dám tam vzduchové kameny..V tesku byli levně, hned jsem jich několik koupila...Ryba už si ale stačila roztrhat ploutve a tak tam dám Tetra Safe. (už je to třetí den...)
15.06.08 09:50:17 Míša – Divné Chování Čichavce Modrého
Mno... rostliny jsou - 2x mechová tráva,3x malé kořenovky,1x velká kořenovka (hodně vysoká)a dvě plovoucí (nejdříve kořenovky...ale, znáte ryby..ukousnou kousek stonku a pak je to plouvoucí :-D )
15.06.08 07:47:04 kolcun2®
Keď ten maly má aspoň 4 centimetre, tak predpokladam že je to samička. ´Ten druhy čo ju nahana je samček. Predpokladam že na hladine sa vytvara pena, Ak ano to si samček stavia hniezdo.
15.06.08 07:43:53 Mrakoplash®
schovava se pred nim, chtelo by to vic rostlin aby se mela kde schovat.
15.06.08 07:40:44 Míša – Divné Chování Čichavce Modrého
Zdravím ! Můj malý Čichavec neustále zalézá za filtr....Co s tím ? Máj ještě jednoho, většího - kluka, ten jí (teda alespoň mi řekli že je to holka...) neustále prohání.Ale ta ryba nezaleze do rostlin, nýbrž za filtr....

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 03:03:21 • 0.699 s