Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
...jaké osvětlení na akvárium 200x40x40...
Co se zkusit zeptat třeba tady? http://rybicky.net/nadrze/3108
Znám toto akviško osobně, ale nechal bych komentář na majiteli.
Pockej, k vyhledani zarivky 75cm/25W v katalogu snad nepotrebujes "se v tom vyznat", nebo??
Leda - nemas v profilu vyplneny vek -, pokud ti je hodne malo, da se to pochopit, dopln vek 10 a odpovedi budou jiste obsahlejsi
Pripadne se ptej, co konkretne ti neni jasne.
4x25 neni na takove akva, pokud chces klasicky rostlinne spolecenske, nic moc. Sel bych nekam alespon ke 150W.
Na zbytek otazek si fakt za 3 mesice nenasla odpoved? Katalog napr. zarivek Narva, 100W x pocet hodin sviceni denne x mesic x tva sazba za 1KWh, vyhledavani v nadrzich zde (homecinema, po zadani osvetleni atman dr) .....
Použij když tak dvě vedle sebe,jako na tomhle odkazu,,Schválně,kdo by to chtěl doma?,,(dej hledat ve foru a objeví se Ti obrázek.Tam je použitá arcádia,ale pochybuji že by se Ti chtělo dávat 2 x 4 550 kč.Já mám pouze 150 cm a Atman DR 150 ale trošku probíjí jen na spodek loktů a dvě trubice jsou málo.Ale hrozně se mi líbí tohle provedení a příště to udělám,ale z konzolema na uchycení na akvárium.
Hmm,tak to je škoda asi nikdo nemá tady to osvětlení,nebo tady zkušenosti tím osvětlením.Tak mi alespoň někdo může poradit jaké osvětlení na akvárium 200x40x40 a kdy by se dalo koupit dík
Ahoj,potřebovala bych poradit.Chtěla bych si koupit akvárium o rozměrech 200x40x40 a potřebovala bych to nějak osvítit.Tak jsem našla na netu tady to osvětlení Atman DR-180.Je to na 4x25W a je sice jen na akvárium o délce 180 cm,to doufám,že bych si dala nějak upravit na mou nádrž,ale nevím jaké to to osvětlení je a kolik by mě asi to stálo peněz to provozovat měsíčně a kolik stojí do toho ty trubice...má někdo tady to osvětlení a nebo má někdo,nějaké zkušenosti...a ještě by mě zajímalo,jak je asi to osvětlení vysoko nad akváriem.Všem vám za rady moc děkuji.