1 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Jak chytit žábu v jezírku ? » Přidat novou reakci 

Jak chytit žábu v jezírku ? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
06.07.08 23:26:51 Ivulik1®
To ja bych radsi poslouchala zabu, nez ten provoz z magistraly tone
06.07.08 17:41:59 Yirka® – Re: nipac
Omyl, jezírko se změní v rybník. :)
06.07.08 13:34:59 nipac® – Dynamit
Bacha, když to s tím dynamitem přeženete, tak žáby sice přijdou další, ale už nebudou mít na jakém jezírku kvákat :-D
06.07.08 13:29:09 bucliik®
:-D :-D :-D
06.07.08 13:26:43 agent007® – možnosti jsou...
1. za proplacenou cestu a náboj jsem ochoten dojet s nádobíčkem. rozzureny :-D
2. za předpokladu, že všichni víme, že to není fér vůči žábě, jsou zde tyto náhradní řešení

A) za 280 Kč pořídit brýle a šnorchl a zajít k žábě na kafe a vše jí rozumně vysvětlit
B) pokud sedává na listu leknínu atd. rozprostřít síťku na list a čekat
C) vypustit jezírko chytit za límec a vyhodit do přírody
D) všechny předchozí možnosti vypustit, protože příjdou další žáby pokud to jezírko není alespoň ve 2. patře paneláku
06.07.08 13:25:15 bucliik®
proč srandu, dobrej nápad-a už tam nebude kvákat nikdy nic, nehrozí že by se žáby do jezírka vrátily :)
06.07.08 12:51:52 kiwik22®
hoj jak mam chytit žábu v jezíírku ??
skusil si dynamit??? smich
si delam sraaanduuu
05.07.08 19:03:50 kostramosta
ja mam doma jednu zabu
je vesela vyskakuje z akvarka a zere mi rybicky
05.07.08 18:31:55 bucliik®
A to je prd proti sousedovic dětem......mají to jasný, zítra je vedu do lesa....a bez chleba, žádná cestička domů nebude :-D :-D
05.07.08 18:28:29 nipac®
My máme naproti kurník (!), a králíkárnu... asi tam naženu nějaký kuny , taková drzá slepice začne v šest ráno kdákat že snesla vajíčko a už se nedá usnout... KASTROVAT!! co smich
05.07.08 18:25:40 bucliik® – Re: nipac
no pravda pravda- a tu ptačí chřipku co přenáší-měli bysme vyjít do ulic s brokovnicema a té havěti se zbavit , pytle na žáby s sebou, určitě se objeví další nemoc, kterou budou přenášet žáby.
A teď tady po večerech vřískají kočky, sousedův pes chce furt ven a taky štěká, asi je večer všechny odvedu někam do parku, aby mě nebudili
ano :-D
05.07.08 18:19:29 nipac®
To už rovnou můžu vyjít ven a plašit ptáky, že když usínám řvou mi před oknem... žáby jsou pohodlnější. Komu se to nelíbí, je citlivka :-D
A jak se řešilo to jak zabránit aby vlezli do jezírka... doporučuji dvametry vysoký elektrický ostnatý ohradník, pro jistotu půl metru do země kdyby se žáby chtěli podhrabat :-D
05.07.08 18:08:12 Somali® – Re: XMartin
Žába normálně kváká... A lidi ve městě, kterým to vadí, jsou burani... :-D :-D :-D
05.07.08 18:06:54 bucliik®
neboj, myslíme
05.07.08 16:38:56 XMartin®
Axolotl : a ty jsi druhý ..!!!
No myslete si co chcete ale ta žaba hnusně řve od rána do večera ... a lidé ve městě na to nejsou zvyklí ... jo dával jsem je k cestě kde je pak kousek parku .. nechtělo se mi chodit sněma nikam k vodě... myslete si co chcete .. ;-)
05.07.08 14:33:39 Yirka®
Kláásek napsal: hele ale možná má rodinu a taky se jim to nelíbí když tam ta žába furt kváká mě by to štvalo.
Někdy může být příjemnější přírodní kvákání :-D
05.07.08 13:27:23 Kláásek
hele ale možná má rodinu a taky se jim to nelíbí když tam ta žába furt kváká mě by to štvalo.
28.06.08 18:55:52 Yirka® – Re: bucliik
Takové milé stvoření připravit o domov?
28.06.08 15:47:15 bucliik®
co je legračního na tom chytit drasticky žábu za nohu a hodit ji na beton(nemyslím, že to chycení za nohu bylo až tak drastický, ale když to tak martin napsal.....)
moc nechápu kam ty žáby dáváš...na ulici na cestu? hm, dobrý místo pro žábu palec
jinak popis odchytu je akční, jako v science fiction-co kdyby náhodou plivala jed a střílela jedovatý bodliny
28.06.08 08:52:35 Axolotl – XMartin
Ty jsi dement. palec potlesk

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 03:15:00 • 0.207 s