3 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Cistění dna? » Přidat novou reakci 

Cistění dna? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   2908 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
06.06.08 17:49:19 orry® – Re: Polux
Díky, pochopil jsem. palec
06.06.08 16:13:20 vaclav®
Odkalovat se má nejen na povrchu písku ale hlavně to co do něj zapadne, to znamená co nejhlouběji hlavně v místech kde nejsou rostliny. Bohužel prodávané odsávací zvony většinou nevyhovují. Samozřejmě záleží také na velikosti akvária.
06.06.08 15:11:18 Polux® – Re: Tonys
Ono ty h**** zapadaji do dna kdyz tam date odsavacku tak mozna budete koukat co z toho leze :-)
06.06.08 15:09:51 Polux® – Re: bucliik
jojo to je presne ona :-) Odkalovaci zvon je takovej nemotornej :-) Todle ma na konci takve hrabatko a rozmer je akorat no proste si nemuzu stezovat :-)
06.06.08 15:05:01 bucliik®
je tohle ten zázračnej odkalovač? http://www.exo-eko.cz/Akvarijni-odkalovace-na-pudni-detrit/Sera-vnitrni-odkalovac
mě to s odkalovacím zvonem nikdy nešlo-akorát si tím vyryju kytky, máte na to nějakej fíglík, nebo su ztracenej případ? :)
06.06.08 14:57:19 DonJuanKarlos® – Re: Polux
No taky, že tu hadici na druhý straně v kýblu z části zacpu palcem. Je to, ale fakt nouzovka :-D Odkalovací zvon je odkalovací zvon ... :-D ahoj
06.06.08 14:38:57 Tonys® – Re: arnošt
Já vím jak to dělaj. Skutečně ten detrit nežerou nýbrž ho rozkalí a rozvíří a ten se dostane do vodního sloupce a poté se snáze dostane do filtrace pokud tam je... :-|
06.06.08 13:49:12 arnošt® – Re: Polux
sorry, že se vtírám, ale můžu říct, že jsem musel odkalovat každý týden - koupil sem tři pancéřníčky a už skoro neodkaluju - nevím jestli ty hovínka žerou, spíš je rozházej nebo rozmlátěj na menší kousky, který už si stáhne filtrace - takže pancéřníčky jako uklízeče rozhodně doporučuju.. potlesk
05.06.08 23:09:26 Polux® – Re: DonJuanKarlos
Jenze s hadici jde odsavat jenom chvilku jinak by jste si vypustil cele akva :-) leda ze mate na kybli puncochu a vocu pak lejete spatky ale s odsavackou voda tece hned cista zpet do akva jenom obcas musite umejt molitan pac se to zacne dusit a preplnovat palec Ale jinak jsem sni spokojenej
05.06.08 23:04:53 Polux® – Re: orry
zas zadna velka uprava neni :-) Ja jenom ze mam rohove akva a ta odsavacka funguje tusim jeno mdo 60cm hloubky a kdyz jsem se potreboval dostat dozadu abych nemusel sundat kryt tak me vrchnima dirama vytekl bordel:-(Tak jsem ty diry nahore jednoduse zalepil silikonem na sklo.Dal ten stred jsem ulomil a udal sve plastove kolecko.Pak jsem vzal pajku a udelal zecpod v kazdym chlivecku diru.Pak muzes dat vzduchovaci motorek naplno a bordel ti nevitece a saje to jak zjednany.pak muzes tu nasavaci trubku dat niz tim pak taky zvetsis silu sani :-)Kdyz to orostuju tak to nasava i kaminky ze dna.
05.06.08 18:09:19 DonJuanKarlos®
Sry, ale já jsem nikdy nějakou speciální odkalovačku nevyráběl ani nekupoval. já použivám zahradní hadici. Chce to, ale trochu šikovnosti ahoj
05.06.08 17:43:01 orry® – Re: Polux
Prozradíš mi, jak jsi upravil odsávačku???
Díky coze
05.06.08 16:03:01 lachon®
Ty chceš chovat ryby a ani nevíš jak odsát,dno no nevim nevim kámo.Buť si kup odkalůovačku nebo si nákou udělej.
05.06.08 07:25:32 DonJuanKarlos®
vejvar napsal: ne, ale solidne je viri, na dne nebudou, budou totiz vsude okolo
to bude mít hovn. zas ve vodním sloupci :-D Chtělo by to nejdřív vyčistit a potom pancéřníčky ahoj

05.06.08 06:43:07 vejvar® – Re: Polux
ne, ale solidne je viri, na dne nebudou, budou totiz vsude okolo
04.06.08 23:34:46 Polux® – Re: vejvar
Pancernik zere hovna ?
04.06.08 23:07:02 vejvar®
dej si tam pancernicky a to co mas na dne uz nebude na dne tone
04.06.08 22:13:50 Polux® – Re: Tereza
V podstate zadny funguje to uplne stejne akorat to cuca bordel nahoru do kalisku kde je molitan,bordel zustane na molitanu a cista voda vytece ven :-)
04.06.08 22:04:15 Tereza® – Re: Polux
Mně nějak uniká smysl tohodle zařízení. Jaký je rozdíl mezi tímhle a filtrem?
04.06.08 16:41:36 bucliik®
ten nápad s těma IP adresama byl žůžovej, někdo by za něj měl dostat kytičku :-D

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 02:37:19 • 0.221 s