3 • 15 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Tření čichavců - rozpad hnízda » Přidat novou reakci 

Tření čichavců - rozpad hnízda Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   156 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
04.06.08 16:31:46 PaDa® – Re: Martin
Pokud nemáš momentálně žádné rostlinky, můžeš použít i kousek polystyrénu na hladině...
04.06.08 15:43:52 darley®
odporúčam pistiu alebo limnobium. Ale poslúžiť by mala aj riccia
04.06.08 15:32:49 ghostik®
Dej mu tam nejakou plovouci rostlinu nebo neco jemnolisteho jako je treba kabomba. Z kousku rostlin to poslepuje dohromady s bublinkama a drzi mu to pak lepe pohromade.
04.06.08 14:49:41 Martin
Martin napsal: Ahojky všichni! Potřeboval bych poradit. Sameček čichvce modrého začal před týdnem stavět hnízdo, tak sem párek odlovil, ale hnízdo se hned se rozpouští, tak nevím jestli je to normální, nebo jestli mám něco špatně. Prosím poraďte, se třením zatím nemám zkušenosti.<br />
<br />
Teď koukám, že jsem to moc nepopsal. Vždycky samec začne dělat hnízdo, ale bublinky hned praskají a ty který vydrží potom pří honění samice rozbijou. :-(
04.06.08 11:58:25 Martin – Tření čichavců - rozpad hnízda
Ahojky všichni! Potřeboval bych poradit. Sameček čichvce modrého začal před týdnem stavět hnízdo, tak sem párek odlovil, ale hnízdo se hned se rozpouští, tak nevím jestli je to normální, nebo jestli mám něco špatně. Prosím poraďte, se třením zatím nemám zkušenosti.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 02:41:02 • 0.795 s