3 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Rozmnožování zakrslých čichavců medových » Přidat novou reakci 

Rozmnožování zakrslých čichavců medových Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3677 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
11.06.08 20:07:03 cenega®
tak me se stalo to samy,uz tam jikry plavou druhy den a nic se nedeje,akorat samecek porad sbira ty co uplavou a prska je zpatky do hnizda,je to pekna podivana ale kdyby je radsi oplodnil... :-D
11.06.08 17:17:21 ghostik® – Re: speedTT
Asi samecek neoplodnil jikry.
11.06.08 16:05:40 speedTT®
Před nedávnem mi sameček čichavce zakrslého postavil hnízdo, vítěr proběhl dle vizuálního pohledu bez problémů, ale po 30i hodinách, kdy se měli jikry vykulit tak nic. Koukal jsem na několik pod mikroskopem a tvářili se neaktivně a bez vývinu. Zajímalo by mě, kde je chyba?? :-O
04.06.08 17:51:41 RahoeG® – Re: Sid
omlouvam se za zmenu nicku to je tim ze sem se zaregistroval....ve vytiracce se mi objevilo asi 30 az 40 sneku ... nejspis jsem si je donesl s rostlinkama a tak by me zajimalo ci nemuzuo nejakym zpusobem narusovat sameckovi jeho hnizdo....diky za info
04.06.08 17:34:59 Sid® – Re: RahoeG
Co chcete vědět o šnecích? :)
(Neměňte si nick, ať nemusíme pátrat, nač se ptáte. ;-) )
04.06.08 17:22:50 RahoeG® – A co ty sneci???
Dokaze mi nekdo poradit ohledne tech sneku v akvariu???
03.06.08 20:14:21 Mikky®
Dekuju ti za pekny navod jen si uprav ty stranky desne se to cte ten kontrast je tak velky ze me z toho robolely oci staci to pismo dat smetanove bili nebo sedy a je zto hned lepsi ;-)
03.06.08 20:09:42 ghostik® – Re: cenega
v tomto pripade ti je spis vzteky a stresem sezere !
03.06.08 19:33:19 cenega® – cichavec a jikry
chtel bych se jen zeptat,vytreli se mi cichavci zlaty ve spolecnym akvariu,nez jsem si toho vsimnul tak uz zbylo jen 20 jiker zbytek pozraly ostatni ryby,jelikoz nemam zadnou samostatnou nadrz tak jsem dal samce spolecne s jikrama do porodnicky, ale samec na to ma asi jinej nazor,vubec se mu tam nelibi a jestli se pludek vykuly tak je asi umlati,myslite ze je nezbytny aby byl samec spolecne s jikrama????????? :-O
03.06.08 17:47:24 Jirilondoner
hmm opravdu velice zajimavy clanek ale je tu este jedna otazka se kterou snad ani autor nemohl pocitat...tj..v akvariu ktere sem si vyhradil pro vyter se mi objevilo velke mnozstvi sneku ktere sem si pravdepodobne prinesl s rostlinkama...zajimalo by me jen jestli to cichavcum nemuze nejakym zpusobem narusit hnizdo....je am tech sneku snad tricet a lezou uplne vsude....poradte prosim....Diky za info :-(
03.06.08 09:17:33 Sid® – Re: ghostik
Je to možné - já ten článek nečetl. :-)
03.06.08 07:07:41 ghostik® – Re: Sid
Hezkej clanek.Nestihl jsem ho precist uplne celi ale nepovsiml jsem si tam takovych rad co clovek stale podkava jako ze voda po vykuleni by mnela mit sloupec max. 15cm a nekde kolem 11 dne kdy se tvori labyrint krmit zase jemnym krmenim aby se poter neudusil ale jalikoz jsem laik v odchovu tak se traba pletu.
02.06.08 20:59:32 Sid® – Re: JiriLondoner
02.06.08 18:39:37 Malapa® – Re: JiriLondoner
Nevím jakého čichavce máš na mysli, buď je to čichavec zakrslý, nebo čichavec medový. Ale to je nepodstatné, rozmnožují se stejně. Praktičtější je menší nádrž, klidně 10-15 litrů, bohatě stačí. Na holé dno dát několik velkých kamenů jako úkryt pro samičku. Na hladinu plovoucí rostliny. Po výtěru odlovit samičku, po rozplavání potěru i samce. Z takto jednoduše zařízené vytíračky se následně snadno odstraní rostliny a kameny a nádržka se snadno udržuje. Každodení odsání nečistot ze dna a následné doplnění odstáté vody je nutností.
02.06.08 18:23:54 JiriLondoner – Rozmnozovani zakrslych cichavcu medovych...
Ahoj nepatrim mezi ostrilene akvaristy a tak bych se chtel zeptat jake mam poskytnout podminky cichavcum zakrslym medovym pro vyter...Doted byli v cca 60L komunalnim akvariu kde si vic samcu zacalo stavet penove hnizdo. Odlovil jsem jednoho dospeleho samecka a dobre vykrmenou dospelou samicku a umistil je do akvaria asi 35L s cernym piskem hojnou florou. Byl by sem ted proto strasne rad za jakekoliv tipy tykajici se teploty a kvality vody a take je je mozne poznat ze se chteli vytrit.A dale, kdyby nahodou....jkou mam dat peci jikram....mam rodice odlovit? Predem diky za jakoukoliv informaci...vsem rybim fanatikum zdar ano

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 05:19:25 • 0.762 s