Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
to newm ale snad ne už ji mam asi dva dny a je fakt suprova upe tam v akvu ladí ale nikde jinde než na vysočanech sem ji nenašla neda se jen tak lehce sehnat a to sem byla už v plno akvaristikách
Píšou tam tzv, což znamená, že se tomu tak říká, jak praví Sid.
A jinak, podle mě to je taky řasa, ale hádat se o to s nikým nebudu, raději si počkám jak se tu vyvine diskuze
No ja souhlasim stim ze je to spiš jen řasa ale není tady to pisou ze to je obojí...
Že někde o řase napíšou "mechová koule", neznamená to, že jde o mech. O mechové parmičce bych si taky netroufl tvrdit, že jde o mech...
stříhat to do tvaru se mi nechtělo, na to jsem moc línej, navíc by mě to stejnak určitě rostlo jinak než bych chtěl, takže jsem jen zredukoval objem a kašlu na to, ať si poradí sama
já rozstříhala jednu obří na asi 5, dokulatila nůžkama a je to OK, mám je už přes rok, rostou docela rychla, akorát mi ten tvar ničí čichavci, asi jim chutná, potvory
tak ja nevimjestli to mam zkusit nebo si spíš další koupit
klidně roztrhnout , já si objednal tři a přišly tři koule větší jak tenisák, tak dvě jsem tam hodil a jednu roztrhal
sice to teď nevypadá jako koule, ale po třech týdnech je vidět jak řasy dorůstaj a maj snahu zase tvořit kouli
myslím že pro nás dosti zásadní je informace, že cladophora je rostlina importová, vyskytuje se například v teplých jezerech na Islandu a mám pocit že i v malajsii a jejím "průmyslovým" pěstováním se u nás nikdo nezabývá...každopádně jak je psáno níže pod silnějším světlem i po rozdělení roste.