22.05.08 23:12:33 Killer® – Re: mirielll
co se týká ancáků espeček,tak sou asi zvyklý,ale ty L59 vídám snad míň než klauny
22.05.08 23:07:36 mirielll
mam asi hodny ancáky

)
je fakt, ze pardal se moc neukazuje, ale kdyz krmim ryby vyleze...dela tam sice torpedoborce a snazi se rozestoupit nil...ale vyleze. velkoploutvak a obecny jsou jeste mali, ale neschovavaji se vubec.
krome okurky sezerou kde co

21.05.08 12:57:39 Killer® – Re: Duke
mám 4 kousky a moc se neukazujou. Sice nejsou zalezlý,ale většinou ožužlávaj něco na čem nejsou vidět ze všech stran.Zpočátku byly taky zalezlý v kokose nebo na kořenu zespoda..Pořídil sem je někdy v listopadu myslim a už si zvykly že když se krmí, tak musej vylézt, jinak na ně moc nezbyde. Bohužel mi ožíraj echinodory a to i řapíky, protože nejsou přikrmovaný pravidelně zeleninou.
21.05.08 12:54:22 Killer® – Re: Yirka
čeče ten odkaz je mu nanic..krunýřovec klaun je panak a ne ancák

Článek o panacích bude časem až nasbírám nějaký zkušenosti
21.05.08 10:24:17 sokar® – Re: filipo
Jojo.Přesně to dělám.Prostě si počkám až vyroste tak,že se nebude mět kde schovat.Budu kupovat eště jednoho,takže doufám že bude třeba aktivnější.
Hoj
Ja si poridil 2x Panaque sp. (L204)
Skoro 2 mesice jsem je nevidel :o(
A ted ? Valej se obcas na prednim skle jinak okupuji uprostred Echinodorus Ozelot a dokce pri krmeni Trnovcu z ruky (jeden vzdy sezere vsechno ostatnim tak jim to davam primo) mi pristala L204 i na ruce.
Treba si casem taky zvyknou - ale pravda je ze primo pod zarivkou se neopaluji a radeji putuji kde je stin .
21.05.08 10:16:28 filipo® – krunýřovci
U krunýřovců je to zcela normální. Převážnou část života přožijí schování v úkrytech a vylézají až v noci, kdy jsou nejvíce aktivní. Takže když chceš pozorovat krunýřovce tak jedině v noci. A krm ho těsně před tím, než ti zhasne světlo. Nahaž mu maso před úkryt. On si to najde jak bude šmejdit.
Ahoj.
Mám stejný problém.Koupil sem si L25 krunýřovce za 1850Kč a místo toho aby mi dělal radost tak je furt schovanej pod kořenem a vyleze jen velice vzácně.Když krmím tak mu musím maso dát až skoro k hubě aby si ho vzal.
21.05.08 08:45:25 Yirka® – Re: Duke
rozhodně je aktivní v noci, ale že bych je někdy zpozorovala proplavávat se po akvárku tak to oc ne, spíš přesidluje zpod jednoho listu pod druhej, obchází stěny akvária a vypadá že nejlíp mu je když je schovanej. možná bys měl zkusit krmit v noci, třeba okurečkou někam blízko k jeho stanovišti, pak se snad ukáže(otázka je jestli to ve tmě uvidíš
21.05.08 08:36:17 Duke – chování krunýřovců
Ahoj, uz par mesicu mam krunyrovce klauna, ma asi 7 cm. Problem je v tom ze je porad zalezly, ukryt opousti tak dvakrat za den a vzdy jen na par vterin. V ukrytu ho neni vubec videt. Nevidel jsem ho skoro ani jist, sem tam si parkrat dloubnul do tablet. Vypada zdrave. Tak se chci zeptat: je tohle chovani u krunyrovcu normalni? Nebo je aktivni v noci?