1 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Čištění filtru/molitanu » Přidat novou reakci 

Čištění filtru/molitanu Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   6122 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
19.10.06 15:18:31 Kate® – to gerrik
Jo, tady jo :) :) :) :-D
19.10.06 11:31:43 gerrik – díky
Tak všem díky za odpověďi, to by jeden neřekl že na tak jednoduchou otázku se může rozvinout tak rozsáhla debata potlesk
19.10.06 11:07:32 langosh – -
>>Ony ty nitrifikační bakterie taky umíraj a vylučujou odpadní látky, proto se to má občas vyměnit za novej.

Tak tomu nějak nerozumím. Molitanové filtry se mění, až pokud nedokáží držet původní tvar, popř. dochází ke změně jejich struktury (tj. i několik roků). Jiný důvod si neumím představit. Vše ostatní se řeší pouze jejich praním.
Roman :-)
19.10.06 10:31:11 Vodník – .
http://www.akvarko.cz/akvarium.php?nadrz=1024
Ale je tak nějak furt v přestavbě. A nejhnusnější je zadní plakát, blbě jsem ho přilepil, tak jsou tam bubliny a teď nevím co s tím. Asi koupím to vnitřní černý pozadí a dám ho tam.
19.10.06 10:14:34 Wampi® – fakt jo?
A je možný vidět to tvoje akva, Vodníku?
19.10.06 10:10:42 vodník – .
No při 80ti rybách na 240 l ty bakterie mít musím. Ony ty nitrifikační bakterie taky umíraj a vylučujou odpadní látky, proto se to má občas vyměnit za novej. Mám teď 4 kostky, tak prostě vždy vyměním 2.
19.10.06 10:00:40 Wampi® – ....
No on spíš vodník trpí nedoceněním než podceněním... :-D
19.10.06 09:51:49 Štěpán – .
Tak mě napadá že vodníci mají těmahle bakteriema pravděpodobně pokrytý celý tělo, Vodník s nima má asi nejvíc zkušeností z nás všech!
Takže bysme ho neměli podceňovat! ;-)
19.10.06 09:40:26 Wampi® – ach jo
není bakterie jako bakterie... tone
19.10.06 09:37:31 Štěpán – .
coze

Vodníku, boduješ! :-D potlesk :-D smich
19.10.06 09:31:49 Vodník – .
Já pral molitany v pračce. Na 95 stupňů. Jsou teď jako nové. Ale budu se k nim chovat jako k novým a měnit je postupně.
Jinak je peru pod tekoucí vodou. Kdyby troška vody pozabíjela všechny bakterie, tak bychom asi nebyli tak nemocní ...
19.10.06 06:05:10 mrakoplash – To Wampi
no skoro trefa 28
18.10.06 22:04:58 ® – Voloďka
To je moje špatná stránka.Opravdu si dobře pamatuju nepodstatné věci.nebejt línej,tak o tom můžu psát romány(jak to ke mě sedí :) ).Jsem horší než archív StB. rozzureny Učit se,učit se,učit se-říkal V.I.Lenin.To taky bylo jediný rozumný co z něho kdy vypadlo.Držím Ti kopítka.Kámoš letos taky bude masturbovat,ale furt místo školy chodí na ryby,tak nevím jak ho fotr sejme až mu na to kápne rozzureny tone rozzureny tone tone tone
18.10.06 21:59:47 Voloďka® – :-)
Hlavně mi drž pěsti s tou maturitou...!!! ;-) Je mi z toho čím dál tím víc blbě! Až to bude přede mnou, tak se nedivtě, že na stránky tu nebudu moc chodit. A jinak kdybys chtěl vidět ztužku co jsem dostala na ztužkovacím večírku, tak se můžeš mrknout! ;-) http://stavebka.meloun.us/srandicky/stuzka.JPG
18.10.06 21:56:45 Voloďka® – hej hej
No, víš....on už nedělá stavbyvedoucího... Už tam nechtěl dělat a i na druhé straně to nějak neklapalo, ale to neřeš... Teď si shání něco jinýho a asi dopadne práce rozpočtáře v Liberci a jednou týdně bude jezdit do Prahy na stavby a tak. No, to se ještě uvidí. A hej, ty si nějak pamatuješ jak koukááááám! rozzureny smich
18.10.06 21:50:43 ® – Voloďka
Co asi dnes postaví ten Tvůj stavbyvedoucí? smich
18.10.06 21:45:58 Voloďka® – papa
Já jsem tady taky... :) Ale jdu si lehnout s mladým do postele... Tak čauuu a nezlobte se vy klucííí... smich A pusinku teď byste stejně ode mne nedostali. Jsem totiž 200km od Vás a asi za půl roku tam budu asi napořád... Njn, škola a mladej-to je život. ahoj Tak se na mě nezlobte smich
18.10.06 21:42:56 Wampi® – mrakoplash
no tak já tipuju, že ti je něco okolo 25 ? Tak schválně .... :-D
18.10.06 21:38:27 Horác® – mrakoplash
Hele, tak šel jsi spát nebo ne? :o)))
18.10.06 21:37:26 Mrakoplash® – nooo
No tak nevim delsi casovej usek :) clovek je prej tak starej na kolik se cejti smich nekdy mi prijde ze uz sem mel koukat na kyticky od korinku :- smich

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 04:10:40 • 0.023 s