1 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Gelovitá bublina na rostlině - co to je? » Přidat novou reakci 

Gelovitá bublina na rostlině - co to je? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3829 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
17.05.08 22:18:23 Rebbie®
To sou vajíčka okružáků, pokud na to narazíš, tak to nehtem odškrábneš a máš to. Jistě lidi nadhodí, že okružáci sou užiteční, ale bude tam hafo vajíček, který neobjevíš, takže úplný vymícení určitě nehrozí ;-)
17.05.08 21:32:53 Dinamit®
Když nepřekrmuješ, tak se těžko sami přemnoží. Jinak na chemii bych se vykašlala, zbytečné tahání peněz z kapsy. Jestli ta vajíčka nechceš, tak je normálně rozmáčkni na tom listě. Já to tak občas dělám a žádní šnečí prcci už se nevykulí.
17.05.08 21:12:44 isamik® – Re: weru
Zalezi na tom co je to za sneky :-). Ne vsichni jsou neuzitecni.
17.05.08 16:15:51 jess – Re: weru
Díky.
17.05.08 16:11:18 weru® – Re: jess
zalezi na tobe ale premnozuji se rychle a tech vajicek se z rostliny neda zbavit :-( ale jsou pripravky ktere sneky hubi kdyz se vylihnou a nebo tableta na kterou odrostli nalezou a tu vyhodis ano a nebo lezou i na okurku
17.05.08 16:03:13 jess – Re: weru
Vida, takže rada zní: zbavit se jich?
17.05.08 15:54:40 weru® – Re: jess
stoprocentne jsou to sneci mam toho v odchovne pavich ocek a plat hafo rozzureny rozzureny ale co nadelam?!
17.05.08 15:52:45 jess – Re: fantasta
Nevím. Jednoho šneka tam mám.... Ve větším AQ jsem to nikdy neviděla...:-(
17.05.08 15:48:21 fantasta® – Re: jess
Nejsou to šnečí vajíčka?
17.05.08 15:34:31 jess – Gelovitá bublina na rostlině - co to je?
Prosím o pomoc zkušenější; na rostlině jsem dnes objevila jakoby gelovité bubliny s bílými tečkami uvnitř. Jejich velikost je do půl centimetru. Jde o průsvitný "útvar". Nesetkal jste se tím někdo? Jsem trochu nervózní, co to je. Mám-li to rychle z akvárka (pro jistotu i s rostlinou vyndat)? Jde o "odchovné" AQ s prcky pavích oček a plat. Také tam mám několik pancéřníčků (Corydoras habrosus a Corydoras sp. Black Venezuela) a samozřejmě nechybí i krunýřovci. Děkuji.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 09.01.09 04:45:26 • 0.698 s