To sou vajíčka okružáků, pokud na to narazíš, tak to nehtem odškrábneš a máš to. Jistě lidi nadhodí, že okružáci sou užiteční, ale bude tam hafo vajíček, který neobjevíš, takže úplný vymícení určitě nehrozí
Když nepřekrmuješ, tak se těžko sami přemnoží. Jinak na chemii bych se vykašlala, zbytečné tahání peněz z kapsy. Jestli ta vajíčka nechceš, tak je normálně rozmáčkni na tom listě. Já to tak občas dělám a žádní šnečí prcci už se nevykulí.
17.05.08 21:12:44 isamik® – Re: weru
Zalezi na tom co je to za sneky

. Ne vsichni jsou neuzitecni.
17.05.08 16:15:51 jess – Re: weru
Díky.
17.05.08 16:11:18 weru® – Re: jess
zalezi na tobe ale premnozuji se rychle a tech vajicek se z rostliny neda zbavit

ale jsou pripravky ktere sneky hubi kdyz se vylihnou a nebo tableta na kterou odrostli nalezou a tu vyhodis

a nebo lezou i na okurku
17.05.08 16:03:13 jess – Re: weru
Vida, takže rada zní: zbavit se jich?
17.05.08 15:54:40 weru® – Re: jess
stoprocentne jsou to sneci mam toho v odchovne pavich ocek a plat hafo

ale co nadelam?!
17.05.08 15:52:45 jess – Re: fantasta
Nevím. Jednoho šneka tam mám.... Ve větším AQ jsem to nikdy neviděla...

17.05.08 15:34:31 jess – Gelovitá bublina na rostlině - co to je?
Prosím o pomoc zkušenější; na rostlině jsem dnes objevila jakoby gelovité bubliny s bílými tečkami uvnitř. Jejich velikost je do půl centimetru. Jde o průsvitný "útvar". Nesetkal jste se tím někdo? Jsem trochu nervózní, co to je. Mám-li to rychle z akvárka (pro jistotu i s rostlinou vyndat)? Jde o "odchovné" AQ s prcky pavích oček a plat. Také tam mám několik pancéřníčků (Corydoras habrosus a Corydoras sp. Black Venezuela) a samozřejmě nechybí i krunýřovci. Děkuji.