Zdravim vsechny....Dneska prijdu k akavarku a jeden Vrubozubec se mi vali po zemi,zatazeny ploutve,malo dejcha...tak delam,ze mu du dat zradlo a docela rychle se probral a sel ke sklu..(jestli zere sem nezkousel,kdyz chci davat lecivo)..kazdopadne ma na boku divnej bilej flek a je apatictejsi,ostatni tri jsou v pohode....pred tydnem sem je uspesne lecil na zabrohlisty(tento dychal jen na jednu zabru) a ted bych ho mel jeste prelecit jednou,ale nezda se mi ze by ten flek byl z zabrohlistu.. a ten Spironucleus(diry v hlave mu jeste nezarostli) by mel byt taky vyreseny uz delsi dobu,ale 100% si jistej samozrejme nejsem...co myslite ze by to mohlo byt???Premejslel sem o dvou moznostech...Bud nadavkuju terap FD na zabrohlisty jako pred tim + terap ab na bakterku a nebo dam jenom FMC,protoze nevim jestli ho muzu kombinovat s tim Terapem na zabrohlisty..Protoze ja osobne si myslim ze jde bud o bakterku nebo nejakyho ektoparazita....jenomze ty zabrohlisty musim prelecit tak jako tak,takze vlastne dve moznosti nemam..

)PS: nekricte na me ze je zanedbana,takhle sem ji dostal..

)