19 • 54 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Vrubozubec paví a vytok vnutornosti » Přidat novou reakci 

Vrubozubec paví a vytok vnutornosti Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   7520 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
04.08.08 13:54:39 Honza – Re: Roman
Je to tak jak rikas...setrela se ji(je to samicka:)) slizova vrstva..asi ji divocak trosku prohnal okolo filtru..:)).troska soli to spravila a vlitnul sem hned i na ty zabrohlisty....teplota je 28 a libujou si.... :-P
04.08.08 12:01:59 Roman®
Zkus jen odléčit ty žábrohlísty, to co má na sobě vypadá jako by se mu setřela ohranná slizová vrstva a je možnost zaplísnění.Pokud ryby měli dýchací potíže, je celkem blbost dávat FMC to je velice agresivní a spíš bych to odhadoval že by se jim přitížilo.Jinak osobně jsem před léty léčil u ocelátů stejné problémy, a i když se vše vyléčilo, všechny ryby během necelého roku postupně pošly.teplotu udržuj kolem 26*C, i když v těchto pařácích to nebude problém. ;-)
03.08.08 15:09:09 Honza – Re: Honza
a tady to foto...
03.08.08 15:01:54 Honza – Netusite o co by mohlo jit???
Zdravim vsechny....Dneska prijdu k akavarku a jeden Vrubozubec se mi vali po zemi,zatazeny ploutve,malo dejcha...tak delam,ze mu du dat zradlo a docela rychle se probral a sel ke sklu..(jestli zere sem nezkousel,kdyz chci davat lecivo)..kazdopadne ma na boku divnej bilej flek a je apatictejsi,ostatni tri jsou v pohode....pred tydnem sem je uspesne lecil na zabrohlisty(tento dychal jen na jednu zabru) a ted bych ho mel jeste prelecit jednou,ale nezda se mi ze by ten flek byl z zabrohlistu.. a ten Spironucleus(diry v hlave mu jeste nezarostli) by mel byt taky vyreseny uz delsi dobu,ale 100% si jistej samozrejme nejsem...co myslite ze by to mohlo byt???Premejslel sem o dvou moznostech...Bud nadavkuju terap FD na zabrohlisty jako pred tim + terap ab na bakterku a nebo dam jenom FMC,protoze nevim jestli ho muzu kombinovat s tim Terapem na zabrohlisty..Protoze ja osobne si myslim ze jde bud o bakterku nebo nejakyho ektoparazita....jenomze ty zabrohlisty musim prelecit tak jako tak,takze vlastne dve moznosti nemam..:))PS: nekricte na me ze je zanedbana,takhle sem ji dostal..:))
13.05.08 09:57:15 Dahak® – Re: draco
palec radsi jim davej min zradla na vickrat.Mohlo by se stat kdyz to bude mit venku ze mu to nejakej jinej ukousne a to by bylo po nem.
13.05.08 08:09:28 draco®
asi je to uz ok. vratilo sa jej to spat. super hop
12.05.08 22:24:52 DonJuanKarlos® – Re: draco
Kdyby to bylo vážné nežrali by a chovali by se jinak než obvykle. Jinak moc hezké rybky, snad se uzdraví palec ;-)
12.05.08 22:07:01 draco®
vobec som ich neprekrmoval ale oni su dost zrave takze ked krmim tak si beru najviac.
dufam ze sa jej to vrati. chova sa normalne a aj zerie. som z toho trochu vedla su to moje najkrajsie ryby a chcel som ich uz dat do noveho 550L akva ktore budem robyt
12.05.08 21:59:51 Dahak® – Re: draco
Neprezral se ? me se to kdysi nekolikrat stalo kdyz jsem prekrmil skalary zivejma koretrama.Nektery za sebou tahali streva i nekolik centaku dlouhy.Nastesti se to vracelo nazpet.
12.05.08 21:56:14 DonJuanKarlos®
Jsou to určitě vnitřnosti? Skus vyčkat, třeba to zmizí, ale je to divné. Jak se chová? Žere?
12.05.08 21:38:52 draco® – Vrubozubec paví a vytok vnutornosti
prosim pomozte mi. vrbozubec pavi mi asi odide do vecnych lovist. dnes rano som spozoroval ze mu z ritneho otvoru trci nieco zvlastne a mam pocit ze je to jeho crevo. je cervene a popretkavane vlasocnicami. na konci ma otvor presne ako crevo ktore vyustuje v ritnom otvore. co mam robyt ako mu pomot??????!!!!!
prosim pomozte

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 06.09.08 18:30:49 za 0.566 s