Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
To jsem potřeboval vědět, dík snad je odchovám....
06.07.08 10:44:51 izbench – krmenie ryb
Ja krmim denne 2-3 krat,kedy ako,zalezi ci mam pracovny den alebo volno, striedam vločky od Dajana Pet,sušené nitenky od Nutrafinu,mrazené patentky,špenát-ten dávam skoro denne a všetky ryby vrátane skalár sa idú po nich udusiť,baštia ako divé, potom patentky a dafnie-mrazené,a hov.srdce,toto striedam...
Po zpotřebování žloutkového váčku nejdřív žábronožkou? A potom až Sera Micron? Potřeboval bych to vědět protože mi konečně jejich jikry za 24 hod nezbělaly ani jediná, tak z toho snad něco bude
tak trochu bych svůj výrok změnil na: Když člověk není líný tak proč ne
Ten tvůj výběr krmiv je docela velký než obvykle. Když porovnám přípravu masa (zmrazení rozmrazení) s krmením vločkami tak je to trochu rozdíl. Sice malý, ale je, To já se zase s těma žížalama strašně nadřu najít, nechat 2 dny vyprázdnit střeva v písku, zabít rozkrájet a zkrmit
Ja používam suché krmivo: TetraMin(vločky), Sera Vipagran(granule) a mrazené: patentky, koretry, odrastenú žiabronôžku soľnú, nitenky. Na mrazené krmivo dávam 1 x týždenne vitamíny Sera Fishtamin.
Kŕmim 2 x denne, ráno a večer, teda 14 x za týždeň a z toho minimálne 10 x majú mrazenú mäsitú potravu.
Tak já se tak nějak snažím krmit třikrát denně - ráno vločkový krmivo s dafniema, k obědu servíruju jejich oblíbený mražený patentky a k večeři dostávaj kostičku nitěnek nebo opět mix vločkovýho s dafniema ..Zatím si skaláry nestěžovaly a spokojeně rostou a také se třou
Rybím masem, nasekanými žížalami, taky brzy budu chodit na komáří larvy (ty jsou nej ) a gammarusem (blešivec - malý kořýš, který žije v potoce) Samozdřejmě vločkovaným krmivem (TetraMin atd.).
06.05.08 19:04:48 Máslik – čím krmíte skaláry?
chtel bych se vás všech skušených akvaristů zeptat, čím krmíte skaláry?