0 • 4 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » Další technika » Sera odsavacka » Přidat novou reakci 

Sera odsavacka Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1076 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
23.04.08 11:15:44 pakozdy® – Re: Polux
mne odsavacka funguje. ak teda myslis vzduchovu odsavacku.
ked ti to vyteka, znamena to, ze nestiha odtekat voda cez spodny odtok. mas upchanu filtr. hmotu alebo prilis velky prud vody. tie otvory navrchu su tam na odvzdusnenie. ked ti to ale funguje po upchati otvorov, nic neries.
inak mozes priskrtit vzduchovanie aby ti vytahovalo menej vody.
22.04.08 23:15:33 Polux® – Sera odsavacka
Chci se zeptat jak vam tato dsavacka funguje.poprve kdyz jsem zkousel odsavat tak se me ten kalisek na bordel zaplnil vodou a vsechen pordel me vytikal vrchnima dirkama.Tak jsem to vyresil tak ze jsem vrchni dirky zasilikonoval a dal tam oneco hrubsi molitan.Ted uz funguje perfektne.tak me zajima jak to pouzivate pripadne jake jste na tom dali upravy

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 04:46:08 • 0.704 s