2 • 16 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Žáby, Mloci » ohledně žabiček » Přidat novou reakci 

ohledně žabiček Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3365 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
12.08.08 15:16:52 Xmacala® – Re: JirkaJirka
Patentky jsou fakt nejlepší. palec palec palec
13.05.08 00:06:15 JirkaJirka®
to ja je mam takove plache, jsou schovane jen na krmeni chodi ;-)
12.05.08 23:10:59 Eva_R® – Re: JirkaJirka
Jirko fakt zerou z pinzety, zkus to ano Ty moje se i nechaji vzit do ruky a vozit po akvarku smich
12.05.08 23:08:23 JirkaJirka®
drapatecku pinzetou? coze to spis drapatku ;-) Drapatecky bych rekl ze je vic placha.
Pro drapatecku bych doporocoval urcite patentky, fajn jsou mrazene, problem je zda se na ne dostane, pokud je mas v akva s rybama ;-) drapatecky si ale vezme i krmeni od ryb treba SAK a nebo i tablety co davam sumeckum.
V atlasu najdes : " Potrava: Drobní vodní živočichové (perloočky, buchanky, nítěnky, roupice atd.), ale i kousky rybího filé."
12.05.08 23:01:11 Eva_R® – Re: jaaa
Dej jí mražené patentky, ty určitě neodmítne :-) Nebo tou pinzetou můžeš dát cokoliv, co je schopna polknout, jestli je ještě malá tak třeba mušky, octomilky.
12.05.08 21:33:28 cenega®
ja ji krmim moucnejma cervama, muze se po nich utlouct,krmim ji pinzetou primo do pusy ;-)
12.05.08 20:05:42 marek®
Skus pohľadať na natu a nie všetko píš do fóra , najdeš to aj na tej stranke http://rybicky.net/atlasostatnich/drapatecka_mala
12.05.08 16:55:26 jaaa – cc
čím mám krmit drápatečku??
12.05.08 14:20:04 jaaa – gg
m krmit drápatečku? Koupil jsem jí patentky sušené, ale zatím si nezobla, ale odplavala. Mám ji pár dní, přistihl jsem jí, jak jí něco málo krmení pro rybky. Mám jí nabízet patentky, myslíte, že si vezme? Kolik jí tam toho mám dávat? Nebo koupit nitěnky? Prosím o radu, aby mi neumřela hlady. coze
22.04.08 20:23:37 JirkaJirka®
doporucuju nejakou burzu. ahoj
22.04.08 18:53:18 Yirka® – Re: jaaa
Já myslím, že už Ivan Mládek zpíval, "Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď, jsou zlatá a hezká". Sehnat nějakou pěknou žábu v Brně určitě nebude problém. :)
22.04.08 16:55:00 jaaa – dráp
Nevíte, kde můžu v Brně sehnat žabu?
21.04.08 16:19:22 zabak – zaba
Neví někdo, kde v Brně bych mohl koupit drápatečku?
21.04.08 10:10:50 JirkaJirka® – Re: Eva_R
Eva zabkam rada doprava ;-) drapata si poradi i se susenkou ale urcite je dobre i rybam davat pestrou stravu ;-)
21.04.08 08:53:04 Eva_R® – Re: ja
Myslim, ze do tveho akvarka si klidne muzes drapatecky poridit, za hodne rostlinek budou rady, nijak zvlast vodu neznecisti, akorat potrebuji mrazene krmeni, ne suche, podeli se o ne s rybkama :-)
21.04.08 08:48:13 Eva_R® – Re: JirkaJirka
pokud koupis dve Drapatky vodni tak nebudes resit ze tam mas nejake ryby
:-D
21.04.08 08:42:18 JirkaJirka®
myslim ze to bude ok.
ale pokud mas problem s rasou tak neco bude zle.
nerekl bych ze drapatecka potrebuje nejak vic menit vodu, zalezi cim a jak krmis, drapatecka je ma podobne naroky jako bezne akva. ;-)
no a pokud koupis dve Drapatky vodni tak nebudes resit ze tam mas nejake ryby.

21.04.08 06:50:05 ja – drápatečky
Mám 60 l akvárko, v něm 3 mečovky,2 pancéřníky, 4 paví očka s asi 4 mláďaty a 2 měchýřovky. Můžu si pořídit např. 3
drápatečky? Mám tam dost rostlinek a i řasy se mi tam trochu drží, může jim to vadit? Jak často s drápatečkama měníte vodu, častěji než jen s rybkami? Děkuji.
11.04.08 22:57:01 Eva_R® – Re: Elis
Nevím, jestli by skaláry nebo čichavci žabkám něco neudělali, třeba napíše někdo, kdo je spolu má.. Jinak s rybičkama se chovají běžně. Ale vločkový krmení jim nestačí, to by možná žraly jen z nouze, nejlepší je pro ně mražené, hlavně patentky palec
11.04.08 21:14:22 Elis – Re: Elis
tak už vim,je to drápatečka malá :-) .máte k nim rybky?poraďte prosím prosím

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 08.09.08 01:47:22 za 0.135 s