pozeram, ze z teba by bol celkom schopny terminator. zial ja nie som velmi skuseny riesitel takychto NP-uplych problemov, takze budem len dristat. Rybka si valala sunky pri dne mozno aj preto, ze spala.. mam pocit, ze rybky nemaju pocit teploty, ale v takychto podmienkach je mozne, ze zdrhala nelutostnej ziarovke. Pozri, svietit 5 hodin nie je taky precin, kopa ludi svieti 12 hodin a rybicky sa tesia. Ak si tam mal 30 stupnov, asi mas nejake super vykonne ziarovky, ze ti to dokazu takto vykurit. (ale myslim ze rybky by aj takuto teplotu prezit mohli :-? ) K teplote mozno tolko. Rybky sa podla mna otravili, ale tiez ma ber s rezervou, lebo som uplny zaciatocnik a podobne zverstva som zatial neskusal, takze neviem. Otrava sa tusim prejavuje tak, ze vsetci uhynu.Asi tak. A prisavnik je prisavnik, ja tiez vacsinou neviem kde sa skryva... ale moj zije.. Teraz nastava otazka, co dalej.
No to mas tazke. Zariad si akvarko, daj si tam vodu, nejake rastlinky a nechaj ju stat par dni. Rybky, ak nejake prezili, mozno zatial niekomu zver, (snad nie su chore), potom by som to riskol. Optimalne svetlo je myslim 1Watt na 2 litre objemu, plus minus autobus.
Tolko odo mna, ale vravim, ber ma s rezervou.. Som zaciatocnik

Nechaj si poradit od inych... a spo zvedavy na ich nazory, ci som nieco povedal dobre