0 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » nejde mi napumpovat voda do filtru tetratec ex 700 » Přidat novou reakci 

nejde mi napumpovat voda do filtru tetratec ex 700 Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   8416 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
30.03.08 22:37:05 MarianV®
Dělají to ventily regulace. Stačí jen oba ventily úplně otevřít a jde zavodnit v pohodě. Pozor, jsou křehčí, ať si je nezlomíš.
30.03.08 18:41:18 Michal
tak dnes sem to zkusil po druhe.vylil sem vodu z filtru a zkusil pumpovat.Trvalo to asi minutu a pak mi pumpou nasala voda .Jakmile mi došla vratnym potrubim do urovni hladiny vody sem to zapl a jelo to .Neumim si vysvětlit čim to ale jedeto.diky za odpovědi potlesk
29.03.08 23:53:01 deCORF OBRAEN®
pozri toto..http://www.youtube.com/watch?v=IgI5vXicWdc ..komplet návod na inštaláciu ahoj
29.03.08 22:44:11 bunda®
Nainstaluj celý komplet, hadice, kolena i rozstřikovací rampu. Nechej oddělanou jen zátku z rozstřikovací rampy. Ventily otevři naplno. Potom stačí 2-3x zmáškmout knoflík té ruční pumpy na víku a počkat až se všechno naplní.
29.03.08 21:48:42 VladaK® – Re: Michal
Zavodnil jsi jen filtr nebo i hadice? Pokud jsou prázdné hadice, nenasaje to ani omylem. Nasávací hadici od filtru nainstaluj do akva a vypouštěcí si tam nachystej jen tu rozstřikovací rampu s kolenem. Hadici si nechej odpojenou a nasaj jí vodu jako při odkalování. Až se ti vyrovná hladina v hadicích co nejvýš to půjde, nasaď a našroubuj i tuto. Pak už jen stačí trošku zapumpovat na hlavici filtru a mělo by to makat. Dej Vědět. Vláďa ahoj
29.03.08 21:15:13 Michal – nejde mi napumpovat voda do filtru tetratec ex 700
Čau lidi,sory že zas optěžuju ale nejde mi natahnout pumpou voda do filtru tetratec ex 700.zkusil sem to zavodnit ale nasaval minimum .nevim kde je problém tak kdybyste věděly poraďtě :-( :-(

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 05.12.08 04:47:56 • 0.808 s